Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız olurmu,carlos paha biçilmez pırlanta yollayıp evlenme teklif etmişti sevdiğine,carlos kadınları sömurmeZdı,bu adam normalKiz yolunacak tavuk, cocuk cakal carlos...
Evet evet internetten almis adam bekareti dimiBu arada bekaret alma lafını duyunca adam netten bekaret sipariş etmiş onu almış sandım ilk etapta![]()
Internetten tanistigi dun ki adama bekaretini teslim ediyorsa yapacak yorum kalmamis bence.Hem internetten tanisiyo,hem namusunu veriyor,hem parasini veriyor,hem gururunu,hem hayatini..Ama bunlari sorgusuz sualsiz veren kisi kendisi.Artik gecmis olsun demekten baska yorum kalmamis.Internetten tanisip bekaret alip yari yolda birakan tekrar donen ilk baslarda askim diyen sonradan sevemedim diyen bazen de sana alistim diyen, para isteyen (normal bir araba parasi kadar para alan) duygulari somuren hep asagilayan evlenebilecegim tek kizsin deyip tekrar para isteyen (bu defa istedigi parayi vermeyince) iki hafta sonra baska bir kizla nisanlanip iki hafta sonra da nikah kiyan ve düğün yapan bir erkek. bu kisi hakkinda ne dusunursunuz? Bu kiz icin soyleyecekleriniz neler ? yorumunuza cok ihtiyaci var.