- Konu Sahibi xxTosPikkxx
-
bir donem gecsin, arkadaslar edin..sonra bayramlarda evine donunce yurdunu,ortamini ozleyeceksin, bitse de gitsem diyceksin..
azcik sabir...
Ya okulunda mısın sen, ne yurdu şimdi?
Anladım canım ama seninle birlikte yaz okuluna kalan arkadaşın yok mu?
Tek kisilik oda tuttum.Zaten kalabalık degiliz herkes arkadasıyla gelmis.Aynı odayı paylastıgım arkadasımla aram bozuldu.O yüzden baskalarıyla bu sene evde o.İlk sene beraber kaldıgımız yurtta,ben simdi yalnız kalıyorum.
Gecen gün buraya geldi ben ona cicek alıp özür dilemistim.Bu sayede aramız simdilik sadece limoni.Cok resmi bir dille mesajlasıyoruz.Oda ben mesaj atarsam cevap veriyor.Mesela aldıgım cicegin bakımının nasıl olacagını anlatan bir mesaj atmıstım.
Tesekkürler yazmıs sadece.Arkadaslarıyla yüzmeye gidecekti.Ne oldu gittin mi dedim.Yok kalkamadık yarın gidecegiz dedi.
:çok üzgünüm:
Boş ver o arkadaşını o zaman, ona muhtaç olduğunu düşünüp havalara girmiş sanki.
Sen özrünü dilemişsin, yapacağını yapmışsın sıra onda artık.
Başka arkadaşlar bulabilirsin ama kimse sana gelmiyorsa sen onlara git.
Yazın okul çekilmez zaten yalnız hiç çekilmez.
ben bu yuzden biriyle eve cikmaya oda paylasmaya oldumolasi karsiyim... hep sonunda insanlar birbirinden soguyor...ozellikle cok uzun zamandir birbirini tanimayan insanlar bir araya gelince. benim odam ayri olcak kapimi kapatinca kafami dinleyecegim..karisanim olmayacak. su yazi atlatin, bence yalniz oda size iyi gelecek. yeni arkadasliklar kurarsiniz...yatmaniz kalkmaniz bir olmayinca isin tadi da kacmaz.. insan iliskilerinde hatalarinizin oldugunu dusunuyorsaniz kendinizi gozden gecirin.. ozur dilediginiz arkadasinizla da iletisim kurmaya calismaktan vazgecin...bu kadar isteksizse ustune varmayin. kendinize guvenin biraz. koca okulda tek insan o mu?
Kaybeden ben.
Kazık yiyen gene ben.
Yalnız kalan da ben.
Niye hersey beni buluyorkafamçokkarıştı
Hic anlamıyorummm..!!
hadi ama yapma... nedir bu kendine acima? bu sekilde silkelenemezsin. guven kendine. kaybedeni oynarsan hic ayaga kalkamazsin, hep dibe batarsin. melankoliyi ve arabesk yaklasimi birak. annenlerle olma zamani da gelecek. senin yaz okulunda olma sebebin derslerinden kalman. derslerini gecmeye odaklan. kendinle zaman gecir. cevrende arkadasinin olmasi guzel ama bir sure yalniz kalmak da cok guzel birsey. sadece suanda bunun degeri anlayamayacak kadar arkadassizligina takmissin kafani. bos vakitlerinde kendinle alisverise cik. yalniz yemek ye...yaninda hep okuycak birseyin olsun. bu aslinda cok hos bir duygu.ama bakis acisiyla ilgili. yalnizligi acinacak birsey olarak gorursen sikinti tabi. ben farkli bakiyorum. ve sunu unutma, cevresinde kendi basina olmayani beceremeyen insanlar arkadas ortamlarina da giremezler. oncelikle kendinin arkadasi olucaksin. arkadassizliktan yakinan kisiler gucsuz olarak degerlendirilir ve kimse cevresinde gucsuz birini istemez. insan psikolojisi... gucsuzsen bile guclu dur, ozguvenin oldugu mesaji ver. bak bir bir arkadasin articak o zaman. kimse sirf arkadasi olmadigi icin, sirf acidigi icin biriyle arkadas olmaz. o yuzden insnalara bunu hissettirme.
benden bu kadar...
Valla bilemiyorum.
Arkadasımın cevresi arkadas kaynıyor bide bana bak ayrıca sagol destegin icin.Birileriyle konusmak gercekten cok iyi geldiyerimseniben
Ben yalnızlıgı cok seviyorum ama arkadasımla aram böyle bozulunca onun suan ne yapacagını bilememesi beni daha cok üzüyor.
Ona da hak veriyorum ben.Belki ben olsam affetmezdim diyorum.Ama bana bak cemre eskisi gibi olamayız(yada hemen olamayız) demiyor ki bir bakmıssınız sıcak mı sıcak!Sanki aramızda hic birsey gecmemis..
Bir bakmıssınız konusurken gözlerini kacırıyor.Yurda geldip gittikten sonra seni cok özlemisim diye msj attım ona.Üzülme artık falan yazmıs bana.Sonra iki ask arasında kaldıgını falan anlattı.Dedim tamamdır bu is!!
Ama bugün mesaj atınca gayet resmiydi.Sonra havuza gittiniz mi deyince yok ya gidemedik uyanamadık yarın gidecegiz demesi falan.Ama bilemiyorum ya.
Sık bogaz etmek istemiyorum.Acaba bana üzüldügü icin mi benimle konusuyor yada kendini geri cekip,benim sabrımı mı ölcüyor.Gene tahammülsüz davranıslarım olacak mı diye?
Ne yapacagımı,nasıl davranacagımı sasırdım.Üzerine mi gitmeliyim? Yoksa kendi haline mi bırakmalıyım?
simdi aranizda ne gecti diye sormayacagim ama sanirim kirmizi cumle acikliyor. belki de kendini fazla sucluyorsun. belki de gercekten tahammulunu zorladi. ama tek arkadasin o oldugu icin onu kaybetmeyi goze alamiyorsun...olabilir mi? bence birak artik onu kendine..bir sure arama sorma. bakalim napcak. ona ne kadar ihtiyacin oldugunu hissettirme. senden ses cikmayinca seni sorarsa mesgulmus,hayatindan memnunmus gibi cevap ver. bence bu surec sonunda tekrar seninle gorusmek istiycek.. sanirim suanda senin problemli bir insan oldugunu dusunyor. ve senden uzak durmaya calisiyor (eger senin dedigin gibi sen hataliysan). kendine zaman ver... ve mutsuz moddan cik..herkesin derdi var. ve herkesin en son cevresinde isteyecegi insan kendinden daha mutsuz insandir. arkadasi olan insanlara bak; hep civil civil, neseli,esprili insanlar. neden? cunku insanlar bu tur kisilerin yaninda kendilerini iyi hisseder. unutma herkes once kendisi icin biriyle arkadas olur. birinin senden alacagi(cogunlukla manevi) bir sey yoksa neden sana yatirim yapsin ki? guclu yanlarini ortaya cikar ve insan iliskilerinde onlari vurgula...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?