Ne oluyor bana böyle..

galiba bebek konusunu cok kafama takiyorum... Degerlerime baktirmak icin Randevu aldim, bakalim ne cikcak

Bebek konusunu kafana takiyorsun da bu durumda iken bebek sahibi olman ne kadar dogru. Once bir rahatla , kendinle yuzles, psikolojik sorunlarini as sonra bebegi dusun. Bazen bir seyleri elde etmek icin cok acele ediyoruz ama sonra daha cok gec kaliyoruz. Acelen yok gercekten.

ibadete yönel canım. kuranikerim bılıyorsan oku, bılmıyorsan dinle. namaz kıl. inan kuş gibi rahatlayıp kendını ıyı hıssedeceksın.

malesef hamile degilim böyle olmamin galiba onunlada alakasi cok ..
Depresyonun nedenleri ne olabiliri sizce? Düsünüyorum ama birsey bulamiyorum. Rahat batti galiba diyorum.
Simdi nasilsiniz?
Valla canim şu an iyiyim ama ben bir sebebi olduğunu düşünmüyorum.vücudumuzda mutluluk hormonu zaman zaman azaliyo heralde :) pasiflora gibi cook hafif hamileliği etkilenmeyen sakinleştirici kullanabilirsiniz.rezene çayı olabilir ama günde bir bardağı geçirmemek şartı ile.Ben eşim çocuk isterken ben istemiyordum depresyona girdim.smdi istiyorum olmuyor (bir kurtaj bir dis gebelik yasadim) yine depresyona girdim :) girip çıkıyorum yani sürekli :)

acilen psikolojik destek almanız gerek. depresyondasınız bana göre. eğer ki haklıysam dr yardımıyla bu süreci atlatırsınız.

son 1 aydir böyleyim daha önce böyle degildim, yani bebek düsünmeye basladigimizda.
Bebek konusunu kafama cok takiyorum galiba, nekadar takmiyorum desemde aklimdan hic cikmiyor.
evet haklisin cok aceleciyiz ve cok sabirsiziz malesef..

Allah yardimcin olsun canim. Insallah rabbim tez zamanda yarvunu kucagina almayi nasib eder :)

son 1 aydir böyleyim daha önce böyle degildim, yani bebek düsünmeye basladigimizda.
Bebek konusunu kafama cok takiyorum galiba, nekadar takmiyorum desemde aklimdan hic cikmiyor.
evet haklisin cok aceleciyiz ve cok sabirsiziz malesef..

Son bir aydir boyle degilsin aslinda , son bir aydir etkilerini goruyorsun .Takintili bir yapin varsa bebekten sonra baska bir seyi de takabilirsin. Bebekle cok daha zor bir surecten gecersin. O yuzden de diyorum once bu sorunlarini as ve sabirsiz karakterini biraz torpule.

depresyonda gibisiniz,en iyisini psikologlar bilir tabi de....
hayatınız hep aynı rutinde gittiğinden sıkılmış gibisiniz....
bir tatile çıksanız,dağ bayır,deniz,tepe dolaaşsanız
veya arkadaşlarınızla sık sık vakit geçirseniz?

Tavsiyelerinizi bir kismini yapmaya calisiyorum ve gercekten iyi hissediyorum kendimi :)

Sorun galiba benim kendime cok cok az vakit ayirmamdan kaynaklaniyormus.

Uzun zamandir arkadaslarimla birseyler yapamiyorduk. Siz dedikten sonra en yakin arkadasimla bulustum dertelestik biraz ve bu bana cok iyi geldi.

Salidan bu yana her gün rahatlatici egzersizler yaptim.

Neseli sarkilar acip bagira bagira sarki söyledim.

Kendime geldim

Dün bayram dolayisiyla ise gitmedim, gezdik tozduk esimle beraber. Hafta sonu icin planlar yaptik vs. vs.

Bebek konusunu fazla sorun yapiyormusum kendime bunu anladim. 5 ay gercekten cok az bir süreymis.

Fikirleriniz icin hepinize cok tsk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…