Ne oluyor bana..

Eğer ara sıra unutkanlık olayınız varsa b12 vitamin eksikliği yaşıyor olabilirsiniz,kan tahlili yaptırabilirsiniz.

Bazen kafa cok dolu oldugun da ya da işlerim çok yogun oldugun da,yanımdakılerın adını bıle hatırlamıyorum.Birşey yapıyorum ne yaptıgımı yapacagımı falan unutuyorum.Hatta bır kere yemek sıparısı verdim ve ne verdiğimi unutmustum.Gelince bana surprız olmustu:KK70:
Bence o stres ve kafa yogunlugundan kaynaklı olabilir aa bı dr görunun derim

Saglik sorunun oldugu ortada. Doktora görün bir an önce..

Dalginlik gibi gelmedi bana
Daha ciddi
canım lütfen doktora git beyin ve boyun Mr' ı çekSinler

Bu beyin damarlarında tıkanmayla alakali bir şey olabilir.

bir hocama aynısı oldu bir kaç şeyi unuttu ve sırf bu belirtiyle teşhis koyuldu

Korkutmak istemiyorum diyemem korkarsan ciddiye alırsın

En kısa zamanda git

Aradan zaman geçtiyse bir anda görünce beyin algılayamabiliyor bana da oluyor bir an için kimdi bu ya diyorum yani zaten çok kısa sürmüş yalnızca aniden gelişen bir durumdaki affallama durumu herkesin başına gelir konu açmayı gerekticek bir mevzu değil gerçekten bazı kişilerde bdv ye konu açıp o gün nr olduysa yazmak bağımlılık oluyor

Aradan zaman geçtiyse bir anda görünce beyin algılayamabiliyor bana da oluyor bir an için kimdi bu ya diyorum yani zaten çok kısa sürmüş yalnızca aniden gelişen bir durumdaki affallama durumu herkesin başına gelir konu açmayı gerekticek bir mevzu değil gerçekten bazı kişilerde bdv ye konu açıp o gün nr olduysa yazmak bağımlılık oluyor
Bir hocama sırf bu belirtiyle beyin damarı tıkanma teşhisi koyuldu

Nasıl bu kadar hafife alabiliyorsunuz.
Kız dert etmiş yazıyor

Isterse perdem yamuk diye konu açar

Günde 500 kere de açar

Sizi neden rahatsız etti anlayamadım
Illa ki Kocami aldatiyorum / nişanlı ama benden hoşlanıyor / gibi konu mu açmam gerekiyordu .
Bana dert olmuş ki açıyorum..
Istersem şimdi bir konu daha açarım.
Siz buna hiç bir şekilde karisamazsiniz.
Ayrıca benim konuma gelene kadar bugün açılan konulara bi bakın da öyle yorum yapın.
Aldığım elbise yi giyim mi yhaaa diye bi konu mevcut mesela.....
Ayrıca tespitinize bi yenisini daha ekleyeyim
Bazı kk üyeleri De kendi aklınca sirf muhalefet olsun yada daha entel vs. Görünmek için saçma sapan şeylerle suçluyor insanları. .
Tıpkı sizin gibi..

Canım devamlı olan bı olaysa bu kesinlikle doktora gitmende fayda var.Belki b12 düşüktür.Kansızsındır degerlerine baktırman lazım.Arada çogu insana olabılır böyle şeyler.Bende zaman zaman yaşıyorum.Zaten senin yazdıklarından kafanın baya dolu oldugu anlaşılıyor.O yuzdende olabilir.Korkma ama tedbrinide al.

benimde başıma böyle bir oly geldi ama sizinkiyle kendiminkini kıyaslayamıyorum.
birgün kendi okuduğum okula gittim.annemde yanımda ve annem o okulda çalışıyor.bir baktım bir kadın gülerek yanıma geliyor "ay hoşgeldin falan filan"bende gülerek ama yavaştan anneme "anne bu kim anneee" dedim annemde "x öğretmenin işte"dedi tabi ben şok.
ama sizinkiyle kıyaslamama sebebim benim öğretmenim malesef kanser olduğu için kısa bir zaman içinde aşırı zayıflamış,saçları dökülmüş,yürümesi zorlaşmış.yani kim olsa tanıyamazdı.annem söyledikten sonra dikkatlice baktıktan sonra gözlerinden,bakışlarından hiç değişmediğini anladım.
siz ne zamandır göremiyordunuz arkadaşınızı? belki yıllar içinde oda değiştiği için tanıyamamışsınız.

Bugün sabah is icin biriyle görüşmeye gidiyordum.
Sokakta bi kadın adımı söyledi yanıma yaklaştı beni öptü yanagimdan. Pardon Tanısiyor muyuz dedim.
Karmakarışık ??? Dedi.
Adımı nereden biliyorsunuz dedim
Canım iyi misin beni korkutma dedi..
Aradım zihnimde bi ışık aradım. .onu tanıdığıma dair..
Karanlık. . Bulamadım. .
1 saniye den daha kısa bir zamanda birden bi ampul yandı beynimin içinde..... en yakın arkadaşımdi bu kadın. . En zor anlarını dinlediğim , sevdiğim. .
Ama ben onu tanıyamadım. ...
Bana ne oluyor .... korkuyorum..

yavru b.nexol dıye bı b12 hapı var.sokakta herkes ıcer.yanı recetesız ondan al...

muazzam faydalı..

ama kolda uyusma var arasıra dıyosun...

dırekt norolojı...

o hayat bende olsa benım de kafam gıder gelır.cok takıyosun herseyı..takma.. ;)

yavru b.nexol dıye bı b12 hapı var.sokakta herkes ıcer.yanı recetesız ondan al...

muazzam faydalı..

ama kolda uyusma var arasıra dıyosun...

dırekt norolojı...

o hayat bende olsa benım de kafam gıder gelır.cok takıyosun herseyı..takma.. :KK66:
Tamam canım benim çok sağol. perşembe günü doktora gidiyorum randevu aldım. . Yazarım sonuçları. .
Dediğin gibi çok kafaya takıyor im elimde değil bi Dr psikoloji dersi alıyorum ha puuu bana :))

Tamam canım benim çok sağol. perşembe günü doktora gidiyorum randevu aldım. . Yazarım sonuçları. .
Dediğin gibi çok kafaya takıyor im elimde değil bi Dr psikoloji dersi alıyorum ha puuu bana :))

anam bende aldım...mezun oldugum bolumle baglantımı duysalar gulerler...

ama senınkı norolojık sankı.ınsallah degıldır..balık havuc cevıze yuklen bu aralar..

Nasıl yani?
sık sık görüştüğünüz biri miyidi peki, yani en son ne zaman görmüştünüz onu?

persembe günü iyi haberlerini bekliyoruz.
MR falan cektir olmazsa.

benimde beynimde lezyon var büyüme yapiyor ve ara ara böyle unutkanlikta oluyor.

insallah bisey cikmaz

Doktora gittiniz mi, bugun gidecektiniz aklima geldi sormak istedim
Gittim canım hatırlamana çok sevindim ay birden mutlu oldum neden bilmiyorum:)
Emar çekildi kan verdim kan testi istedi doktor bi kaç soru sordu Pernisiyoz anemi diye Bi şeyden şüphe duyduğunu söyledi . Ciddi de olabilir Emar daha net sonuç verir dedi.
Emar in sonucunu alamadim is yerinden aradılar yarın emara da bakarak bişey söyleyecek. ...

Gittim canım hatırlamana çok sevindim ay birden mutlu oldum neden bilmiyorum:)
Emar çekildi kan verdim kan testi istedi doktor bi kaç soru sordu Pernisiyoz anemi diye Bi şeyden şüphe duyduğunu söyledi . Ciddi de olabilir Emar daha net sonuç verir dedi.
Emar in sonucunu alamadim is yerinden aradılar yarın emara da bakarak bişey söyleyecek. ...

Cok tatlisiniz :) internetten baktim da b12 eksikligiymis, tahminler dogru cikti yani.. insallah yarin kotu bisey soylemez doktor, gecmis olsun :)

Back
X