Ne oluyor bize anlamıyorum :(

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
Günaydın kızlar.2 aylık evliyim esimle surekli tartisiorz ama normal bi tartışma die kavga çok buyuo ve ağza alinmayacak şeyler soyluorz birbirimize.pazar günü hocaya gittik hoca esimde bsy varmi die okudu birkaç bsy söyledi bunlar olursa birşey var üzerinzde dedi o belirtirler onda olmadı bende oldu sende yok sende var dedi bana bayram sonrası gel okuyalım dedi.bu bizim iliskimizi etkiliormu acaba böyle brsey başına gelen varmi okadr yoruldmki artık saçma sapan tartışmalar kocaman olay oluor ben bile taniyamiorm bazen kendmi tartışmada

2 aylık evlilikte bu kadar tartışma normal değil.. hele ağza alınmayacak sözler falan..
daha önce hiç ilişki süreciniz olmadı mı? flört dönemi, nişanlılık dönemi falan?
insan bir anda bu kadar değişemezya.. ne oldu da bu hale geldiniz? oturup konuşun fikir alışverişi yapın.

geçen sene mayıs ayınd atanıştık 14 şuabtta nişanlandık 31 temmuzda evlendik.nişanlıylen falanda ufak tefek tartışmalarımız oluyordu ama bu kadr büyümüyordu.akşam gitti başke bir yerde yattı.birşey yapıldıysa bu bizim ailemizi etkilermi acaba ya

Ne hocası Allah aşkına..
Muskada yazdırdınız mı ?

Bizde nisanliyken hic olmadık şeylerden tartışmaya başladık hatta birbirimizden nefret etme derecesine geldik ve tesadüfen arabasında muska bulmuştuk hocaya okuttum akan suya attık çok şükür normale döndük sonra

hayır bişey yazdırmadık.daha önce bana yapılmıştı bu tarz birşey kısmeti bağlansın diye dedem hafız o okumuştu sonra düzelmişti.eşim üzerimzde nazar var sanrm bi okutalım duadan zarar gelmez dedi apzar günü ben kayınvalidem eşim gittik hoca baktı eşime dedi sende birşey yok sıkıntı sende var bayramdan sonra bi gelin okuyalm dedi

arkadasım fake olmama ıhtımalın uzerınden yürüyerek cevap yazıyorum..
Hacı hoca işini bırak. Bişey asla yazdırma. Okut hatta kendın oku ya..
DIger konuya gelecek olursam. Cok erken evlenmıssınız , bırbırınızı tanımadan. Bunlar olagan. Evlılıklerde en cok bosanma ılk 3 sene ıcınde oluyor.
Ona gore davranın bırbırınıze.

fake değilim arkadaşım istersen face adresimide verebilirim fotoğrafda atabilirm.etrafımda kimseye danışmadığım konuşamadğm için buraya yazmak istedm. bişey yazdırmayı düşünmüyorum zaten okutacağım bu tarz şeyler malesefki oluyor ve boşanan çok ondan korktum ve başına daha önce böyle birşy gelen oldumu die sormak istedm

Tabi canım, siz geçimsiz değilsiniz zaten, büyüdür büyü. Okutun geçer siz değişmeyin sakın.

ne diyosun arkadaşım ne üfürüp tükürmesi DUADAN bahsediyoruz bunlar gerçek olan şeyler yaşanan şeyler.Yılın kaç olduğunn ne öenmi var okadr kötü insanlar varki dünyada milletn yuvası yıkılıyor böyle şeyler yüzünden

Bu tür büyü muska konuları açmak yasak arkadaşım.
Tek söyleyeceğim kötü niyetli çok insan var. Ben de bazı şeyleri gözümle görmesem inanmazdım. Benim de inandığım durumlar var.
Ama her şeyi ona bağlamamak lazım. Bir kaç pencereden bakmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…