Ne oluyor bu insanlara !!!

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Iyi günler kızlar. Bu sabah bir numaradan mesaj aldım. Başımdan kaynar sular döküldü. Is yerinde bir arkadaş var. Aynı odada değiliz ama arada gelir bizim odaya.(odada yanlız değilim 4 kisiyiz) Aramızdaki muhabbet nasılsın iyi misin den yada işle ilgili üç beş sorudan ileri gitmez. Yalnızca bundan 10 gün önce telefonum bozulmuştu onunda bozulmuş tamir e göndermiş. Telefonu almaya gideceğim dedi bende benim Telefonumu da götürür musun dedim. Götürdü, tamirden sonra eşim gidip teslim aldı.
Şimdi bu sabah bahsettigim kişinin eşinden mesaj aldım. Aynen diyalogu yazıyorum.
Yasam21 hanım ben X in eşiyim tlfn şebekemde sorun olduğu için arayamıyorum ben size şunu söylemek için msj atıyorum eşimle olan iş arkadaşlığınızdanda sosyal arkadaşlığınızdanda rahatsızım görüşmenizi istemiyorum ne tlfnunuzda eşim numarası kalmasın nede facebook ne instagram ne twetterda yani nerde arkadaşsanız silin ben bu arkadaslıktan rahatsızım umarım dikkate alıp eşimi tamamen arkadaşlıktan çıkartırsınız iş arkadaşlığıda dahil umarım beni anlamışsınızdır anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben:: Gerçekten merak ettim sizi rahatsız eden ne oldu. Ağır konuşmuşsunuz zan altında kaldım üzüldüm
O:: Ben ağır konuştuğumu sanmıyorum gayet saygı çerçevesinde konuştum rahatsız eden şeyler bana kalsın sizde evlisiniz beni daha iyi anlarsınız konunun uzamasına gerek yok bence
Ben:: Tama sildim Eşinizin i facebookta da telefon Rehberimdende. Is arkadasligi konusuna gelince eşinize söylerseniz bundan böyle beni gördüğünde selam vermez olur biter.
O:: Teşekkür ederim söylerim tabiki iyi günler

Çok üzülüyorum. Kadına yazdım sildim yazdım sildim. Sonunda açıklama yapma gereği duymadım ve böyle cevap verip konuyu kapattım. Ama aklım almıyor hiç. Tamam facebook ta ekli numarasi var bende ama tek bir mesajımiz bile yok. Yıllardır tanıdığım biri, herkes gibi arkadaşlık isteği göndermişti bende kabul etmiştim.
Bu kadın neden böyle yaptı aklım almıyor. Bir tanım konu kapanmasın gerekirse kocasi ile birlikte yüz yüze otur konuş diyor. Bir yanımda, dairede çok dedikoducu var dallandirirsam üstüne de yüz koyup her yerde konuşurlar daha canım sıkılır diyor.
Kocasına söyleyeceğim. Ve birdaha selam bile vermeyeceğim... başıma ağrılar girdi sabahtandir (

---------------------- mesajlar arasında kaybolması diye buraya yazıyorum umarım yanlış değildir. Farklı farklı yorumlar gelmiş herkese teşekkür ederim. Her nusibette bir hayır vardır. Çok şükür kendimi bildim bileli herkese karşı seviyeli davranırim ama isim vardi diye gunlerce cantamda tasidigim telefonu aynı yere gidiyor diye is arkadaşıma vermem bile hata olmuş. Bana da ders oldu daha daha dikkatli davranırim artık.
Kadına gelince, Kocasına söylemekten vazgeçtim. Mesajında ne kadar kibar olmaya çalışsa da ne söylemek istediği, hic acimadan beni nasıl bir itham altında bıraktığı belli. Üstelik bu mesajları eşimin de görme ihtimali vardı. Çok şükür güvenin bana sonuna kadar ama benim gibi onunda canı sıkılırdi bu mevzuya
Bir arkadaş yorum yapmış kocasi eve gidip kavga etse sonra bu kadın is yerine gelip senin yüzünden kocaman kavga ettim dese. Ortalığı ayağa kaldirsa. :-O korktuğumdan değil ama çamur at izi kalsın demişler. Belli ki evliliğin de yolunda gitmeyen şeyler var. Benim hiç bir Günahım yokken ihale bana kalsın istemiyorum.

Son düzenleme:
bence alınma,kadın hassasiyetı de,geç,ben hiç bozulmadım,başımda ağrımaz,sen kendınden emin olduktan sonra,sana aranızda bişey var dememiş,bellik admaın böle durumları var,kadın önmelm alıyor,bende ne yaşadım bak yenı,18 yıldır tanıdığım aile dostumuz abi bana asıldı,üzüldüm,şimdi onlara gitmeyecğeim,ama abla sorcak,kızların tuhafına gıdecek,yanı kadın daha ileriki smimiyette eşinin su koyvereceğini hesaplamış

Kadın ev hanımı sanırım çalışan bayan olsa okadar kurmazdı böyle.
Eşi belki evde sizden bahsettiyse sohbet arası falan huylanmıştır, ancak sizin dediğiniz gibi merhaba merhaba bir arkadaşlığada paranoyakça olmuş bu durum.
Sizde konuyu kabullenir gibi tamam tamam demişsiniz ben olsam iyi bir benzetirdim kadını.

kocasına hiçbişey söyleme canım büyük ihtimalle adam artık senin teldeki resimleri mi aldı sapık mı neyse işte sana kafayı takmıssa eger kadında bi şekilde bunu öğrenmiş olabilir. ve seni uyarmıs işte senin onla ilişkin var dememiş demekki sadece kocasıyla ilgili bi durum bu.... yada kadınpsikopatın teki faceini inceledi adamın seni gördü kıskandı..

nasıl kadınmış o öyle üzerine neleri vazife edinmiş

kocasını bir fanusa kapatsın da kimselerle selamlaşıp tek kelime etmesin

bu kadar rahatsız oluyorsaydı seni değil kendi eşini uyarmalıydı

aptal kadın.
eşinin irtibatta olduğu her kadına böyle abuk sabuk şeyler yazacak kadar güvensizse boşasın bir zahmet ya da herifi alıp kafese koysun demirlerin arasından beslesin.
çok düzgün cevap vermişsiniz bravo ben o kadar sabırlı olamazdım sanırım.
ayrıca iş arkadaşınıza da bu nasıl terbiyesizliktir, eşiniz beni neyle itham ediyor hem siz hem o benden uzak durun derdim

işyerinizde çalışan fazla muhabbetiniz olmayan biriyle neden telefonunuzu verip tamire gönderiyorsunuz
yanlış anlamayın bu sizin içinde sıkıntı olabilir di ki olmuş işte kadın belki bundan rahatsız olmuştur şahsen ben rahatsız olurdum
ne alaka derdim belki eşi mimlidir oda şüphelenmiştir yada çok kıskançtır tahammülü yoktur
karısıyla muhabbetiniz varmıydı peki hani çift olarak tanışıyor olsanız böyle bir sorun olucağını düşünmüyorum açıkçası

Telefonunuzu neden tamire vermesi için işarkadaşınıza verdiniz ki ?
Bundan dolayı aşırı samimiyet varmış gibi hissetmiş olabilir.
Kesinlikle yaptığı doğru demiyorum aksine çok yanlış hele ki iş arkadaşına.
Ama sizde kendiniz yapabileceğiniz şeyleri amann rahatım bozulmasın deyip başkasının üstüne yıkmayın.

Bence kocası daha önce naneler yemiş
Kadın da buluttan nem kapar hale gelmiş
Senle ilgisi yok
Faceden her gördüğüne böyle mesaj atıyosa fena ama

Çok benzerini yaşamıştım eski işyerimde. Güvenlik müdürünün karısı beni aramıştı. Ne hissettiğini iyi anlıyorum. Ne kadar kibarca da söylense insana suçlama gibi geliyor ve gururun kırılıyor. Evli adamla gezebilecek tıynette miyim diyorsun. He ben senin kadar efendi davranmamıştım. O binada yüz kadın daha yaşıyor ve eşiniz hepsiyle belli bir samimiyeti kurmak zorunda, rahatsız oluyorsanız bir zahmet kocanızla halledin. Evli barklı adamlara karşı risk oluşturacak karaktersizlikte değilim bu nedenle sırf karısısınız diye bana bu imada bulunmaya hakkınız yok. Bir daha aramaya kalkmayın, çok rahatsızsanız kocanızla halledecksiniz demiştim. Kıskanma nedeni de gece işimiz uzadığında bize araba ayarlaması ve bunu telefonla bildirmesiydi. Bunu da elvan hanım araba geldi şeklinde oluyordu. Bu yani. Terbiyesizlik!!Ben sanki adamla mesajlamışım da bana bunu deme hakkını buluyor kendini.
Sırf o hissiyatı bir kere yaşasa yapmaz. Gurur kırıcı da bir şey bu. Kendi kocasına yemiyor demek ki söylemek sana geliyor. Çok rahatsızsa kendini bu duruma düşürmeden (başka bir kadına bunu söylemek özgüvensizlik, eziklik) kocasına derdi sildirirdi. Onu yapamamış sana gelmiş.
Ben de evliyim, eşimin iş arkadaşına asla karışmam, kendime de karıştırmam. Terbiyesizlik bu. Güvenmiyorsan kocanla halledersin bunu. Elin insanının moralini bozmaya hakkı yok kimsenin.
Hiç canını sıkma yazık de geç. O bu kafayla mutlu da olamaz zaten, başkasından rahatsız olmaya başlamıştır bile.
Kendi kocasına güvenmeyen kadınlar yapar bunu.

Telefonunuzu iş arkadaşınızla tamirciye gönderdikten sonra bu olay olmuş demekki akşam eve gidildiğinde konusu açılmış ve arkadaşınız eşine bahsetmiş. Belli ki onun da hoşuna gitmemiş. Numaranızı da eşinin telefonundan almıştır tabi ki. :) Büyük ihtimal atılan mesajdan arkadaşınızın haberi bile yoktur.

Siz kendinizi üzmeyin. Samimi bir arkadaşınız değilmiş neticede. Kıskanç bir eşin mesajı diyip geçmek en iyisi.

Artık nasıl bir paranoyası varsa herşeyden nem kapmış.Sanırım kocası ile ilgili özgüven sorunu var.uzak durun zaten böyle insanların selamı da size sonradan problem olur.kendinizi üzmenize değmez...

ben olsam
benden yana şüpheniz olmasın namusum onurum gururum çok şükür yerinde.. kocanıza veya kendinize güvenemiyorsanız bu benim sorunum değil kendi aranızda çözün derdim
ay ben çok sinirlendim iyi sakin cevap vermişsin..

Valla bende olsam sinir olurdum sanırım. Kadın muhtemelen kocası konusunda paranoyaklaşmış..(Burdada sık sık örneklerini görmekte olduğumuz gibi ) .. Sizin telefon tamirciye gitmeden önce eve gtmiş. Kadında bunu görmüş ise kıskançlık krizine girmiş demekki...Benim cevabım ise Yukarıdaki Elvan hanımın ki gibi olurdu sanırım

yahu iş arkadaşlarımızdan bir şey rica edemeyecek miyiz?
sabah 8 akşam 5 çalışıyoruz biz bu insanlarla.
bir kadının bir erkekle konuşuyor ya da selamlaşıyor olması illa bir şeyler olduğu anlamına mı geliyor.
millete selam vermeye korkar olduk.
allah akıl fikir versin

Eşim bir bayan arkadaşının telefonunu kendi telefonu ile tamire götürse evde ne mevzusu geçer ne de ben dert ederim, bugün 8 bardak su içtim gibi bir izaha vermediği gibi bu konuyu da anlatmak yani, kadın nerden biliyo

Bir de heralde telefonu kapatıp vermissinizdir, adam içine bakamaz heralde, telefoncu da yapabilir bunu, içine bakar resim video falan kopyalar gibi gibi

Samimi degilsiniz o zaman benim telefonu da goturur musun demene gerek yoktu bence kendin goturseydin. Kadin da bunu ogrendiyse fazla samimi oldugunuzu dusunmus olabilir. Kapat konuyu adama da bir sey deme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…