ben olsam
benden yana şüpheniz olmasın namusum onurum gururum çok şükür yerinde.. kocanıza veya kendinize güvenemiyorsanız bu benim sorunum değil kendi aranızda çözün derdim
ay ben çok sinirlendim iyi sakin cevap vermişsin..
Bence kocası daha önce naneler yemiş
Kadın da buluttan nem kapar hale gelmiş
Senle ilgisi yok
Faceden her gördüğüne böyle mesaj atıyosa fena ama
Yok haklısıne madem öyle adamı işten çıkarıp evde besleyecek o zaman.
eşinden şüpheleniyor diye elalemin kadınına bu şekilde mesaj göndermeye ne hakkı var.
yazık günah yahu herkes onur gurur sahibi.
yanlış mıyım?
Yok haklısın
Ben zaten iyi yapmış demiyorum
Hatta konu sahibi gibi tamam kocanı faceden sildim demez paylardım git kocanla çöz sorunlarını ne işim olur kocanla derdim
Ne ile itham ettiğinin farkında değil gibi sıyırmış biraz
Takıldığım tek şey nasılsın iyi misin denen biri harbiden face twitter türevi yerlerde ekli mi, neden?
Kadın erkek farketmez ben belli bir samimiyete gelene kadar kimseyi eklemiyorum şahsen
Aynen ben de.Takıldığım tek şey nasılsın iyi misin denen biri harbiden face twitter türevi yerlerde ekli mi, neden?
Kadın erkek farketmez ben belli bir samimiyete gelene kadar kimseyi eklemiyorum şahsen
Tamam sildim deyince sanki bişey var da sende evlisin dedi diye suyuna gidiyosun gibi olmuşvallahi ben olsam çok feci olay çıkardı.
kadının mesajına cevap vermediğim gibi eşini de çok güzel paylardım.
iki kişi geçinemiyor, birbirlerine güvenmiyor vs vs bitir o zaman evliliğini.
şimdi merhaba birinci kelime 2. kelime face aracılığıyla arkadaşlık gönderme şeklinde oluyor.
burnumun dibindeki insanı niye ekleyeyim sosyal medyadan zaten her gün görüyorum ama yapılıyor bu.
Sosyal medyada bile mesafe önemliAynen ben de.
Kocamın akrabalarını bile reddediyorum.
Maşallah çok kalabalıklar.
Akraba olduk diye listemde durmalarının anlamı ne?
Ben yapmıyorum o yüzden tuhaf geldi çünkü herşey paylaşılıyo orda, resim, gittiğin mekanlar, es dost akraban...bir insanı aniden bunların hepsini görebilir hale getirmek ürkütücü biraz bence
Bence kadin hakli ve cok güzelde size aciklama yapmış bende istemem kocamin samimi oldugu kadin olsun gerci rahatsiz oldugu birsey olmuski soyleme geregi duymuş kirilmaniza gerek yok tabi şok olmaniz normal sizde samimiliyinizi kesin selam verir gecersinizIyi günler kızlar. Bu sabah bir numaradan mesaj aldım. Başımdan kaynar sular döküldü. Is yerinde bir arkadaş var. Aynı odada değiliz ama arada gelir bizim odaya.(odada yanlız değilim 4 kisiyiz) Aramızdaki muhabbet nasılsın iyi misin den yada işle ilgili üç beş sorudan ileri gitmez. Yalnızca bundan 10 gün önce telefonum bozulmuştu onunda bozulmuş tamir e göndermiş. Telefonu almaya gideceğim dedi bende benim Telefonumu da götürür musun dedim. Götürdü, tamirden sonra eşim gidip teslim aldı.
Şimdi bu sabah bahsettigim kişinin eşinden mesaj aldım. Aynen diyalogu yazıyorum.
Yasam21 hanım ben X in eşiyim tlfn şebekemde sorun olduğu için arayamıyorum ben size şunu söylemek için msj atıyorum eşimle olan iş arkadaşlığınızdanda sosyal arkadaşlığınızdanda rahatsızım görüşmenizi istemiyorum ne tlfnunuzda eşim numarası kalmasın nede facebook ne instagram ne twetterda yani nerde arkadaşsanız silin ben bu arkadaslıktan rahatsızım umarım dikkate alıp eşimi tamamen arkadaşlıktan çıkartırsınız iş arkadaşlığıda dahil umarım beni anlamışsınızdır anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben:: Gerçekten merak ettim sizi rahatsız eden ne oldu. Ağır konuşmuşsunuz zan altında kaldım üzüldüm
O:: Ben ağır konuştuğumu sanmıyorum gayet saygı çerçevesinde konuştum rahatsız eden şeyler bana kalsın sizde evlisiniz beni daha iyi anlarsınız konunun uzamasına gerek yok bence
Ben:: Tama sildim Eşinizin i facebookta da telefon Rehberimdende. Is arkadasligi konusuna gelince eşinize söylerseniz bundan böyle beni gördüğünde selam vermez olur biter.
O:: Teşekkür ederim söylerim tabiki iyi günler
Çok üzülüyorum. Kadına yazdım sildim yazdım sildim. Sonunda açıklama yapma gereği duymadım ve böyle cevap verip konuyu kapattım. Ama aklım almıyor hiç. Tamam facebook ta ekli numarasi var bende ama tek bir mesajımiz bile yok. Yıllardır tanıdığım biri, herkes gibi arkadaşlık isteği göndermişti bende kabul etmiştim.
Bu kadın neden böyle yaptı aklım almıyor. Bir tanım konu kapanmasın gerekirse kocasi ile birlikte yüz yüze otur konuş diyor. Bir yanımda, dairede çok dedikoducu var dallandirirsam üstüne de yüz koyup her yerde konuşurlar daha canım sıkılır diyor.
Kocasına söyleyeceğim. Ve birdaha selam bile vermeyeceğim... başıma ağrılar girdi sabahtandir(
Tamam sildim deyince sanki bişey var da sende evlisin dedi diye suyuna gidiyosun gibi olmuş
Kadın hepten kıllanıp akşama bi de kocasıyla 2.seansa geçer bence
Sende evlisin anlarsın filan ne demekgeçecekse kocasıyla geçsin zaten.
yazık konu sahibesi şaştı kaldı demek saf saf tamam sildim demiş.
Bence kadin hakli ve cok güzelde size aciklama yapmış bende istemem kocamin samimi oldugu kadin olsun gerci rahatsiz oldugu birsey olmuski soyleme geregi duymuş kirilmaniza gerek yok tabi şok olmaniz normal sizde samimiliyinizi kesin selam verir gecersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?