Ne oluyor bu insanlara !!!

Belli ki adam sabıkalı.
Kadıncağız da kendince önlem alıyor gibime geldi.
Elbet doğru bir yöntem değil bu. Ama çaresizlik insanı böyle rezil durumlara düşürüyor işte.

Muhtemelen kocasına "kadının kocası yok mu ya da kendi telefonunu götüreyor mu, niye madem samimiyetiniz yok da senin eline tutuşturuyor, sen onun neyisin, bir zahmet kalksın kendi tamire versin" demiştir, ayrıca merhaba merhabadan öteye gitmiyorsa arkadaşlığınız facede neden arkadaşsınız demiş olabilir.

Herkesin bakış açısı bir değil. Eşiyle halletmesi gerekiyordu tabii ama bunda uzatılacak bir mevzu yok. Merhaba, iyi akşamlar demeye devam eder, facede de fotoğraflarınızı görmeyeverirsiniz.

Bence kocası daha önce naneler yemiş
Kadın da buluttan nem kapar hale gelmiş
Senle ilgisi yok
Faceden her gördüğüne böyle mesaj atıyosa fena ama

e madem öyle adamı işten çıkarıp evde besleyecek o zaman.
eşinden şüpheleniyor diye elalemin kadınına bu şekilde mesaj göndermeye ne hakkı var.
yazık günah yahu herkes onur gurur sahibi.
yanlış mıyım?

Yok haklısın
Ben zaten iyi yapmış demiyorum
Hatta konu sahibi gibi tamam kocanı faceden sildim demez paylardım git kocanla çöz sorunlarını ne işim olur kocanla derdim
Ne ile itham ettiğinin farkında değil gibi sıyırmış biraz

vallahi ben olsam çok feci olay çıkardı.
kadının mesajına cevap vermediğim gibi eşini de çok güzel paylardım.
iki kişi geçinemiyor, birbirlerine güvenmiyor vs vs bitir o zaman evliliğini.

Takıldığım tek şey nasılsın iyi misin denen biri harbiden face twitter türevi yerlerde ekli mi, neden?

Kadın erkek farketmez ben belli bir samimiyete gelene kadar kimseyi eklemiyorum şahsen

şimdi merhaba birinci kelime 2. kelime face aracılığıyla arkadaşlık gönderme şeklinde oluyor.
burnumun dibindeki insanı niye ekleyeyim sosyal medyadan zaten her gün görüyorum ama yapılıyor bu.

Takıldığım tek şey nasılsın iyi misin denen biri harbiden face twitter türevi yerlerde ekli mi, neden?

Kadın erkek farketmez ben belli bir samimiyete gelene kadar kimseyi eklemiyorum şahsen
Aynen ben de.
Kocamın akrabalarını bile reddediyorum.
Maşallah çok kalabalıklar.
Akraba olduk diye listemde durmalarının anlamı ne?

vallahi ben olsam çok feci olay çıkardı.
kadının mesajına cevap vermediğim gibi eşini de çok güzel paylardım.
iki kişi geçinemiyor, birbirlerine güvenmiyor vs vs bitir o zaman evliliğini.
Tamam sildim deyince sanki bişey var da sende evlisin dedi diye suyuna gidiyosun gibi olmuş
Kadın hepten kıllanıp akşama bi de kocasıyla 2.seansa geçer bence

şimdi merhaba birinci kelime 2. kelime face aracılığıyla arkadaşlık gönderme şeklinde oluyor.
burnumun dibindeki insanı niye ekleyeyim sosyal medyadan zaten her gün görüyorum ama yapılıyor bu.

Ben yapmıyorum o yüzden tuhaf geldi çünkü herşey paylaşılıyo orda, resim, gittiğin mekanlar, es dost akraban...bir insanı aniden bunların hepsini görebilir hale getirmek ürkütücü biraz bence

iş arkadaşınızla belirli bir samimiyetiniz vardır facenizede eklersiniz birşeyde rica edebilirsiniz
ozaman eşinide tanıyor olurdunuz zaten
ama günaydın iyiakşamlar dediğiniz ve sadece iş konuştuğunuz birine ben şahsen telefonumu emanet etmezdim
kapalı açık hiç farketmez adamı tanımıyorum ki ne alaka yani

Aynen ben de.
Kocamın akrabalarını bile reddediyorum.
Maşallah çok kalabalıklar.
Akraba olduk diye listemde durmalarının anlamı ne?
Sosyal medyada bile mesafe önemli
Ben eşimin akrabası diye birini onayladım
Kadındı üstelik
Ablam hamileydi ona yorum attım
Gitmiş millete Çekirge hamile dmeiş ki yeni evliydik
Bayramda bi gittik tüm millet e hani kilo bile almamaışsın daha diyo
Anlamadım saf saf bakındım, kaç aylık dediler
Hamile değilim ki dedim anlattılar şok oldum
O kadını da engelledim, şimdi görümceme yazıyomuş Çekirge facede yok mu diye muhaha var ama ona yok

Hele ki işyerinden pek kimseyi onaylamıyorum
Eşimin akrabası hani ayıp olmasın dedim yeni gelin havasına girmeyeyim tanışmak amaç sandım ama nerdeee

Böyle paranoyak kadınlar bana çok komik ve acınası geliyor açıkçası. Bana böyle bir mesaj gelse hiç kaale almam, cevap da yazmam, o arkadaşımla olan arkadaşlığa da aynen devam ederim. Amiyane tabirle o kadın başçavuşun eşeği osuruyor misali olur. Elalemin saçma sapan insanının takıntılarıyla davranışlarıma yön vermem yani. Akıllı mantıklı bir şey desin amenna, ama bunlar sırf eziklik. Kendi başını yesin o zaman derim yani. Siz fazla kaale almışsınız o kadını bence, gerek yokmuş.

Ben yapmıyorum o yüzden tuhaf geldi çünkü herşey paylaşılıyo orda, resim, gittiğin mekanlar, es dost akraban...bir insanı aniden bunların hepsini görebilir hale getirmek ürkütücü biraz bence

e ürkütücü elbette. özel hayatın ifşası nihayetinde.
hele ortalık ne idüğü bilinmez doluyken.

Bence kadin hakli ve cok güzelde size aciklama yapmış bende istemem kocamin samimi oldugu kadin olsun gerci rahatsiz oldugu birsey olmuski soyleme geregi duymuş kirilmaniza gerek yok tabi şok olmaniz normal sizde samimiliyinizi kesin selam verir gecersiniz

Tamam sildim deyince sanki bişey var da sende evlisin dedi diye suyuna gidiyosun gibi olmuş
Kadın hepten kıllanıp akşama bi de kocasıyla 2.seansa geçer bence

geçecekse kocasıyla geçsin zaten.
yazık konu sahibesi şaştı kaldı demek saf saf tamam sildim demiş.

o zaman kocanıza dalarsınız hanımefendi. kim olduğunu neci olduğunu bilmediğiniz hanımlara değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…