Ne oluyor bu insanlara !!!

Benim de vardı böyle bir iş arkadaşı, 2 erkekle çalışıyodum biriyle daha samimiydim, samimi dediğim muhabbetim vardı yemek tarifi falan verirdik birbirimize siyaset spor film vs konuşurduk, e 8 saat mesai duvara bakacak değilsin konuşuluyor tabi, sosyal medyada takibimiz yoktu ama evde adım bir şekilde geçmiş olacak ki 10 yaşındaki kızı sık sık iş yerine gelir oldu

Abla evli misin çocuğun var mı babam yakışıklı mı vs gibi sorular soruyodu bana, arada annesi arıyordu falan, ben olaya aydım tabi, kadın bana birsey demedi ama kızını alet etti

Arkadaş başka birime geçti aniden bende ücretsiz izne ayrıldım,aradan 1 sene geçti, geçenlerde AVM de karşılaştık baktım 3. Bebek gelmiş, benim yanımda eşim onun yanında eşi, ben eşim bu arkadaş konuşuyoruz kadın bana fare lesi gibi bakıyo,arkadaşım madem sende evdesin hala, görüşün falan dedi ama ister miyim kadın yedi bitirdi beni

tamam uzatılacak birşey yok da siz neden elin adamına telefonunuzu verip tamire göndertiyorsunuz. neyse ne, kendiniz gidin verin yani ''ama o da goturecekti aynı yere benimkini de verdim'' demeyin. madem çok muhabbetiniz yok ne alaka telefonunuzu teslim etmek?
karısı haklı.

Hem güvenmezler hem 3.çocuk yapıp millete tiptip bakarlar
Kocan olacak adama güvenin yok diye çevredeki kadınlar kafasına kese kağıdı mı geçirsin istiyosun nedir yani

Hem güvenmezler hem 3.çocuk yapıp millete tiptip bakarlar
Kocan olacak adama güvenin yok diye çevredeki kadınlar kafasına kese kağıdı mı geçirsin istiyosun nedir yani

Çocuğunu alet etmek daha beter,yazık o bebeler tatillerini is yerinde geçirdi, hayır iş yerinde ne yapacağımızı düşündün kadın

Benim ömrüm 17 yaşından beri tek bir adama ait senin bitli kocana mı kaldım

Bacak kadar çocuğu âlet ettiği şeye bak.

Bizim kuzenin eşi de böyle malak gibi kıskandı bizi abimden, vay nasıl sarılırmışız selamlaşırken; elinde büyüdüğüm, benden 12 yaş büyük abimle aramı açmak zorunda kaldım. Gerçi iş hikâyesi değil ama yaram deşildi şimdi

Çocuk anlıyodur ya da ilerde hatırlar hep
Kadın normal olsa bana olan oldu bi de çocuğuma bu yükü bindirmeyeyim der zaten
Bunalrın kocaları da Brad Pit zaten gören yapışıyo , yoksa adam da hiç suç yoktur

Adamdan karısına çok aşık ha onu da söyliyim anlata anlata bitiremezdi ona rağmen kıskanç

Adamdan karısına çok aşık ha onu da söyliyim anlata anlata bitiremezdi ona rağmen kıskanç
Böyle adamlar da hastalıklı tipleri mi seviyo bilmem
Biri beni o kadar sıksa ben aman aman aşık olamam, esaret altında hissederim kendimi güvenmiyosa hele bitmiştir derim

O kadını da haklı bulan çıktı ya pes

Okul okuyup bitireceğim diye canım çıktı. Yeri geldi simit çayla gün geçirdim.
İşe girmak için envai çeşit sınava girdim. Gece uyumadım ders çalıştım.
Eminim işe giren ya da atama bekleyen ya da mezun olmayı çalışan herkes bunları yaşadı yaşıyor.
Zaten erkek egemen toplumda yer edinmeye çalışmaktan canımız çıktı. İşe girince de milletin paranoyak, özgüvensiz karısının derdini dinliyoruz.
Boşuna dememişler kasadaki tek çürük sağlam meyveleri de çürütür diye. Komple psikopat olacağız bu gidişle.
Geçen ay iş yerinden samimi bir arkadaşın (evet erkek) nikahı oldu. Benim nikah şahidi olmamı istediğini söyledi. Adama sağol çok mutlu oldum diyeceğim yerde, nişanlının haberi var değil mi dedim. O da bana o'nun fikriydi saçmalama dedi.
İnsanları şu duruma getirmeyin. El insaf yahu.

işte mesele bu samimi arkadaşınızın nişanlısının fikriymiş bu
demekki sizi tanıyor

Hahah çok iyiymiş nişanlının haberi var mı kısmı

Size hesap mı verecek, ne o öyle çocuk azarlar gibi saldırıyorsunuz ki insanlara? Telefonu zaten adam gidiyor diye ona götürtmekten ne senaryolar kuruyorsunuz anlamıyorum. Niye kendi götürmemiş de öteki götürmüş... demek ki öyle uygun görmüşler, bunlar da koca insan, sizdeki akıl onlarda da var. Onlarda olmayan şey sizdeki hayal gücü ve güvensizlik. Herkes elalemin kocasına meraklı değil, böyle basit arkadaşlıklar yatakta bitmiyor. Bu ne korku, bu ne güven ekaikliği şaşıyorum valla. Bir de konu sahibini döver gibi hesap sormalar filan...

ya bu nasıl kuculmedır anlamıyorum sen otur kocan ıle konus bu ne bu ne dıye kocasına soz gecıremıy gelıyo tanımadıgı bı kadının huzurunu bozuyo, en sınır oldugun sey fılmlerde bıle kadın kocasını aldatırken yakalar kocasına değilde dıger kadına saldırır en buyuk zayıflık!!!!

Yooo sadece uzaktan arkadaş kankam diye anlatıyormuş kızı ilk defa nikahta gördüm.
Benimle ilgisi yok kız nişanlısına ve kendisine güveniyor.
oda tanımaktır yüzyüze olması şart değil sizden bahsedilmiş demekki
dank diye tepeden inme benim bir arkadaşım var nikah şahidim olucak deseydi oda sorardı elbet kimmiş bu arkadaş diye
bir insanın kendisine güvenmesi ve eşine güvenmesi çok önemli tabi kadının yaptığını haklı bulmuyorum
ama bu zamana kadar konusu geçmeyen bir iş arkadaşı varsa huylanmıştır yada eşiyle daha önceden böyle sorunlarıı olduysa problem çıkarmıştır yani ezik demek bana yanlış geliyor

Bence adamla bidaha muhattap olmayin, boyle kit zekali ve basit fikirli bir kadini es olarak secmis bir adama allahin selamini bile vermeye degmez.

Boyleleri daglara tirmanip magaralarda yasasalar keşke, boylece onlar birbirlerini aldatabilecekleri tum dış tehditlerden kurtulmus olurlar, bizim gibi normal insanlar da onlardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…