Ne oluyor bu insanlara !!!

Bende öyle düşündüm önce alsın kocasını da gelsin oturup konuşalım diye ama sonra vaz geçtim. Belli ki cahil sorunlu bir insan. Muhattap alıp mesaj attığım a da pişman oldum

Bende öyle düşündüm önce alsın kocasını da gelsin oturup konuşalım diye ama sonra vaz geçtim. Belli ki cahil sorunlu bir insan. Muhattap alıp mesaj attığım a da pişman oldum

kesinlikle cahil, özgüveni olmayan ve sorunlu bir insan.
ne yalan söyleyeyim ben de kızdım adam yerine koyup cevap vermenize.
geçti gitti artık.

Bilmiyorum kadını haklı bulan bile çıktı. Demek şaşmamak lazımmış böyle seylere

Ne kadar zamandır forumdasınız bilemiyorum ama burada o kadınlar gibi dolu kişi var malesef. Burada "kocamın iş yerinden bir kadın akşam watsapp'tan işle ilgili soru sordu, ne münasebet, pis kaka kadıın, ne yapmalıyım" diye konular açılır. "Aaa ne biçim kadın o, ona bir cevap yaz, 'ben x'in eşiyim, onunla konuşmanızı istemiyorum, lütfen her yerden silin' diye, diye cevaplar yazılır. Aynı sizin konudaki gibi, şaşmadım. Yani size denk gelen ezik tipler burada da çok var. O kadın ağzından konular açılınca hepsi ortaya çıkıyor. Daha beterleri bile var. Yazık bu kadınlara, kendilerinin dışarıdan ne kadar aciz göründüklerini bilmiyorlar ve anlamıyorlar da söyleyince.

Sözü kocasına geçmemiş sana böyle küçük düşürmüş kendini yazık.
Ben bir yere kadar anlayabiliyorum bu hastalıklı kıskançıkları.
Belki geçmişten gelen bir güvensizlik yatıyor altında, olabilir.

Ama ne olursa olsun, senin muhattabın kocandır.

Rahatsızlıkların konusunda ne yap et, direk ona yap baskını.
Milleti rahatsız etmeye hakkın yok yani.

Siz gayet hanımefendiymişsiniz.
Ben neler derdim neler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…