çalışma hayatım oldu 4 senedir evdeyim sadece iş dışında kimseye işim düşmedi
ben mesaj atan kadını savunmuyorum ayrıca
Yahu konu sahibi evine mi cagirmis yuz mu vermis. Ne cirkin ne pislik bir dusunce yapiniz var.
O fikriniz de sizde kalsin ve mumkunse sizinle beraber kaybolsun olur mu?
Kendini aldatan kocanizi bosayamayacak kadar acizsiniz ve baskalarini suclayarak kendinizi rahatlatacak kadar da dusmussunuz.
Yahu konu sahibi evine mi cagirmis yuz mu vermis. Ne cirkin ne pislik bir dusunce yapiniz var.
O fikriniz de sizde kalsin ve mumkunse sizinle beraber kaybolsun olur mu?
Kendini aldatan kocanizi bosayamayacak kadar acizsiniz ve baskalarini suclayarak kendinizi rahatlatacak kadar da dusmussunuz.
Siz simdi tum sucu erkeklerde mi buluyorsunuzSamire hanımım klasik olayları. Kadın suçlu çünkü eşimizi suçlarsak nefsimiz yemeyecek koca elden gidecek.
Yok oyle dusunmezler herkesin derdi kadini rezil edip ozur diletmede ya bi dusunun belki kadin dayak yiyecek boyle dediği icin kocasindanEşine bahsettiginiz zaman aksam eve gittiginde kiyametler kopsa ertesi gun karisi is yerinize gelip herkesin icinde sizi bazi seylerle itham etse ya da facebooktan vs esinize ulasip konuyu biraz da abartarak anlatsa olaylar ne kadar buyur hic dusundunuz mu?
Eşine bahsettiginiz zaman aksam eve gittiginde kiyametler kopsa ertesi gun karisi is yerinize gelip herkesin icinde sizi bazi seylerle itham etse ya da facebooktan vs esinize ulasip konuyu biraz da abartarak anlatsa olaylar ne kadar buyur hic dusundunuz mu?
Ya ben konu sahibine mi dedim eger oyle anlasildiysa ozur dilerim konu sahibinden
Samire hanımım klasik olayları. Kadın suçlu çünkü eşimizi suçlarsak nefsimiz yemeyecek koca elden gidecek.
Siz simdi tum sucu erkeklerde mi buluyorsunuz
Siz simdi tum sucu erkeklerde mi buluyorsunuz
Valla birsey demek istemiyorum ben burda konu sahibine yemin ederim hatta cocugumun uzerine yemin ederim onu kastetmedim diger soylediklerinizede birsey demek istemiyorum sadece gülüyorumNe demek oyle anlasildiysa? Burada konu ne neyis tartisiyoruz? Konu sahibi degilse bile karisini aldatip aldatamayacagina karar veremeyen moronlarla evlenmeniz bizim mi sucumuz? Az akil az fikir..
Ya diyorum bu kadar ilkel bir zihniyet yoktur bu zamanda. Ama bakiyorum hala var. En kotusu de internet kullanabiliyor.
Bak hala...
Ne demek oyle anlasildiysa? Burada konu ne neyis tartisiyoruz? Konu sahibi degilse bile karisini aldatip aldatamayacagina karar veremeyen moronlarla evlenmeniz bizim mi sucumuz? Az akil az fikir..
Ya diyorum bu kadar ilkel bir zihniyet yoktur bu zamanda. Ama bakiyorum hala var. En kotusu de internet kullanabiliyor.
Bak hala...
Kadini savunduguma gore bende olabilirimfena halde BDV takipcisi olabilir bu kadin
Yok oyle dusunmezler herkesin derdi kadini rezil edip ozur diletmede ya bi dusunun belki kadin dayak yiyecek boyle dediği icin kocasindan
Valla birsey demek istemiyorum ben burda konu sahibine yemin ederim hatta cocugumun uzerine yemin ederim onu kastetmedim diger soylediklerinizede birsey demek istemiyorum sadece gülüyorum
Ben boyle bir durumda asla o adamlada muhatap olmazdimIyi günler kızlar. Bu sabah bir numaradan mesaj aldım. Başımdan kaynar sular döküldü. Is yerinde bir arkadaş var. Aynı odada değiliz ama arada gelir bizim odaya.(odada yanlız değilim 4 kisiyiz) Aramızdaki muhabbet nasılsın iyi misin den yada işle ilgili üç beş sorudan ileri gitmez. Yalnızca bundan 10 gün önce telefonum bozulmuştu onunda bozulmuş tamir e göndermiş. Telefonu almaya gideceğim dedi bende benim Telefonumu da götürür musun dedim. Götürdü, tamirden sonra eşim gidip teslim aldı.
Şimdi bu sabah bahsettigim kişinin eşinden mesaj aldım. Aynen diyalogu yazıyorum.
Yasam21 hanım ben X in eşiyim tlfn şebekemde sorun olduğu için arayamıyorum ben size şunu söylemek için msj atıyorum eşimle olan iş arkadaşlığınızdanda sosyal arkadaşlığınızdanda rahatsızım görüşmenizi istemiyorum ne tlfnunuzda eşim numarası kalmasın nede facebook ne instagram ne twetterda yani nerde arkadaşsanız silin ben bu arkadaslıktan rahatsızım umarım dikkate alıp eşimi tamamen arkadaşlıktan çıkartırsınız iş arkadaşlığıda dahil umarım beni anlamışsınızdır anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ben:: Gerçekten merak ettim sizi rahatsız eden ne oldu. Ağır konuşmuşsunuz zan altında kaldım üzüldüm
O:: Ben ağır konuştuğumu sanmıyorum gayet saygı çerçevesinde konuştum rahatsız eden şeyler bana kalsın sizde evlisiniz beni daha iyi anlarsınız konunun uzamasına gerek yok bence
Ben:: Tama sildim Eşinizin i facebookta da telefon Rehberimdende. Is arkadasligi konusuna gelince eşinize söylerseniz bundan böyle beni gördüğünde selam vermez olur biter.
O:: Teşekkür ederim söylerim tabiki iyi günler
Çok üzülüyorum. Kadına yazdım sildim yazdım sildim. Sonunda açıklama yapma gereği duymadım ve böyle cevap verip konuyu kapattım. Ama aklım almıyor hiç. Tamam facebook ta ekli numarasi var bende ama tek bir mesajımiz bile yok. Yıllardır tanıdığım biri, herkes gibi arkadaşlık isteği göndermişti bende kabul etmiştim.
Bu kadın neden böyle yaptı aklım almıyor. Bir tanım konu kapanmasın gerekirse kocasi ile birlikte yüz yüze otur konuş diyor. Bir yanımda, dairede çok dedikoducu var dallandirirsam üstüne de yüz koyup her yerde konuşurlar daha canım sıkılır diyor.
Kocasına söyleyeceğim. Ve birdaha selam bile vermeyeceğim... başıma ağrılar girdi sabahtandir(
Lütfen. Erkeklerin pipisi var. Elbet ayrıcalıkları olacak.En kötüsü de ne biliyor musunuz?
Kadın milleti olarak erkek cinsine tapınmamız, onlara her şeyi mübah görmemiz ve yolda kalan herkese her yaftayı yapıştırabiliyor oluşumuz.
Erkektir yapar
Erkeğin elinin kiri
Erkeği yoldan çıkarmış vs vs
Birey olamıyoruz erkeksiz.
Erkrksiz bir hayat düşünemiyoruz
Ayrılıklarda böhüğğğ ben ne olacağım derdindeyiz.
Üzülüyorum gerçekten
Uçkurunu tutmaktan aci kişilerin yine zarar verdikleri kadınlar tarafından savunulmasına, bir kadının bu kadar hastalıklı bir ilişkiyi yürütmeye çabalamasına ve bizim gibi basit ve sıradan olan erkek cinsinin bu kadar kıymet görmesine üzülüyorum.
Vay be bende burda herkese bir abla bir kardes bir anne gibi görmüştüm çok yanilmisim iyi aksamlarGulersiniz tabi. Kuzeninize goz koymus kocasi olan birisiniz. Size siddet uyguluyor, asagiliyor, aldatiyor. Normal cevaplar tabii ki veremezsiniz anca gulersiniz. Normal bir hayatiniz yok ki. Bir daha da esinizle ilgili konu acmayin. Aldattiysa baska kadinin dovduyse sizin yuzunuzden olmustur, erkekler cunku %20...
Vay be bende burda herkese bir abla bir kardes bir anne gibi görmüştüm çok yanilmisim iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?