Ne oluyor bu insanlara !!!

çalışma hayatım oldu 4 senedir evdeyim sadece iş dışında kimseye işim düşmedi
ben mesaj atan kadını savunmuyorum ayrıca

Çalıştıysanız koşulları biliyorsunuzdur. İiyerindeki her iletişimin böylesine rezilce olmayacağını, zaman zaman bir arkadaştan bir işe el atmasını rica etmenin gayet doğal olduğunu ve işyerinde surat asıp oturanların dışlandığını da biliyorsunuzdur.
Çalışan kadının konumu zaten zor ve sıkıntılı daha da sıkıntıya sokmaya lüzum var mı?

Ya ben konu sahibine mi dedim eger oyle anlasildiysa ozur dilerim konu sahibinden

Samire hanımım klasik olayları. Kadın suçlu çünkü eşimizi suçlarsak nefsimiz yemeyecek koca elden gidecek.

Eşine bahsettiginiz zaman aksam eve gittiginde kiyametler kopsa ertesi gun karisi is yerinize gelip herkesin icinde sizi bazi seylerle itham etse ya da facebooktan vs esinize ulasip konuyu biraz da abartarak anlatsa olaylar ne kadar buyur hic dusundunuz mu?

Yok oyle dusunmezler herkesin derdi kadini rezil edip ozur diletmede ya bi dusunun belki kadin dayak yiyecek boyle dediği icin kocasindan

O zaman güneş balçıkla sıvanmaz hadisesi olur.
Bana işyerimde gelip o şekilde davranacak kadını mahkeme kapılarına dikerim. Kolay mı öyle.
Ama bizim millet cahil muhtemelen suçsuz kadının dedikodusunu yaparlar elaleme malzeme lazım çünkü.

Ya ben konu sahibine mi dedim eger oyle anlasildiysa ozur dilerim konu sahibinden

Ne demek oyle anlasildiysa? Burada konu ne neyis tartisiyoruz? Konu sahibi degilse bile karisini aldatip aldatamayacagina karar veremeyen moronlarla evlenmeniz bizim mi sucumuz? Az akil az fikir..

Samire hanımım klasik olayları. Kadın suçlu çünkü eşimizi suçlarsak nefsimiz yemeyecek koca elden gidecek.

Ya diyorum bu kadar ilkel bir zihniyet yoktur bu zamanda. Ama bakiyorum hala var. En kotusu de internet kullanabiliyor.

Siz simdi tum sucu erkeklerde mi buluyorsunuz

Bak hala...

Siz simdi tum sucu erkeklerde mi buluyorsunuz

Tüm suç diye bir şey yok.
İlişkilerde suç münferittir. Yani her ilişkide suçlu suçsuz oranı o ilişkiye hastır.
Kadının da suçlu olduğu durumlar vardır erkeğin de.
Ancak suçun tamamını kadına ya da erkeğe yüklemek sadece kaçıştır.
Kimi kadın kötüdür erkeğin de meyli vardır %50 hatalı sayarım.
Kimi kadın kendi halindedir erkek brkarım diye kandırır bu sefer de %100 suçlu olan erkektir.
Ha bazen kadın fettandır (adam olan adama bir şey yapamaz ama hadi yaptı diyrlim) kadın %100 suçludur.
Genel bir kural olmaz böyle şeylerde.

Valla birsey demek istemiyorum ben burda konu sahibine yemin ederim hatta cocugumun uzerine yemin ederim onu kastetmedim diger soylediklerinizede birsey demek istemiyorum sadece gülüyorum

En kötüsü de ne biliyor musunuz?
Kadın milleti olarak erkek cinsine tapınmamız, onlara her şeyi mübah görmemiz ve yolda kalan herkese her yaftayı yapıştırabiliyor oluşumuz.
Erkektir yapar
Erkeğin elinin kiri
Erkeği yoldan çıkarmış vs vs

Birey olamıyoruz erkeksiz.
Erkrksiz bir hayat düşünemiyoruz
Ayrılıklarda böhüğğğ ben ne olacağım derdindeyiz.

Üzülüyorum gerçekten
Uçkurunu tutmaktan aci kişilerin yine zarar verdikleri kadınlar tarafından savunulmasına, bir kadının bu kadar hastalıklı bir ilişkiyi yürütmeye çabalamasına ve bizim gibi basit ve sıradan olan erkek cinsinin bu kadar kıymet görmesine üzülüyorum.

Hey gidi hey, KK bugünleri de mi görecekti... :)
Madalyonun diğer tarafına baktınız sayın seyirciler.
Konu sahibi, ben olsam adamla konuşur "karı koca ne biçim dünyanız var, insanları karalamak bu kadar kolay mı? Güvensizliğinizi kendi aranızda halledin, böyle densizliklerle millete iftira atarcasına imalarda bulunmayın, benden uzak Allah'a yakın olun" der resti çekerdim.
Selamlar, sevgiler, iyi akşamlar.

Valla birsey demek istemiyorum ben burda konu sahibine yemin ederim hatta cocugumun uzerine yemin ederim onu kastetmedim diger soylediklerinizede birsey demek istemiyorum sadece gülüyorum

Gulersiniz tabi. Kuzeninize goz koymus kocasi olan birisiniz. Size siddet uyguluyor, asagiliyor, aldatiyor. Normal cevaplar tabii ki veremezsiniz anca gulersiniz. Normal bir hayatiniz yok ki. Bir daha da esinizle ilgili konu acmayin. Aldattiysa baska kadinin dovduyse sizin yuzunuzden olmustur, erkekler cunku %20...

Ben boyle bir durumda asla o adamlada muhatap olmazdim

Lütfen. Erkeklerin pipisi var. Elbet ayrıcalıkları olacak.

Vay be bende burda herkese bir abla bir kardes bir anne gibi görmüştüm çok yanilmisim iyi aksamlar

Vay be bende burda herkese bir abla bir kardes bir anne gibi görmüştüm çok yanilmisim iyi aksamlar

Sen bizi anne arkadas gorsen yanlisini soyleyenleri biraz dinlerdin. Erkege tapinma diyoruz erkegin akli fikri yok mu diyoruz. Soylediklerim senin yasadiklarin neden alindin? Yasarken agir gelmiyor da soyleyince ne oluyor? Bir erkek uckuruna sahip cikamiyor diye karsidaki kadini suclarken ne kadar kolay degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…