- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.835
- 798
- 35
işyerinizde çalışan fazla muhabbetiniz olmayan biriyle neden telefonunuzu verip tamire gönderiyorsunuz
yanlış anlamayın bu sizin içinde sıkıntı olabilir di ki olmuş işte kadın belki bundan rahatsız olmuştur şahsen ben rahatsız olurdum
ne alaka derdim belki eşi mimlidir oda şüphelenmiştir yada çok kıskançtır tahammülü yoktur
karısıyla muhabbetiniz varmıydı peki hani çift olarak tanışıyor olsanız böyle bir sorun olucağını düşünmüyorum açıkçası
Lütfen. Erkeklerin pipisi var. Elbet ayrıcalıkları olacak.
Anneleri "göster oğlum pipini, erkek adamın elinin kiri" falan diyorsa vardır tabi.Dünya yüzünde bir et parçasına bu kadar düşkün başka cins var mıdır?
Acaba pipili pandaların da üstünlüğü var mı?
Neyse ben diger taraftan bakmistim burda sizle tartismaya girmek istemiyorum konu sahibi sizde ister soyleyin kocasina ister soylemeyin iyi aksamlar herkese
Yok oyle dusunmezler herkesin derdi kadini rezil edip ozur diletmede ya bi dusunun belki kadin dayak yiyecek boyle dediği icin kocasindan
Anneleri "göster oğlum pipini, erkek adamın elinin kiri" falan diyorsa vardır tabi.
Gerçekten haklısınız. Ben telefonunu neden adama verdin diyenlerede şaşırıyorum bi ricadır bu yani, ricada bulundun diye nasıl kocama yazıyor yada kocam kadına yazıyor diye düşünülebilir ki.o zaman ben ölem.. iş arkadaşlarımla çok samimiyimdir, doğum günlerinde hediyeler gönderirim, onlar bana gönderir.. hemen hemen bütün sosyal ağlarımda eklidirler.. kiminin sevgilisi, kiminin nişanlısı, kiminin eşi var.. bir kısmını tanırım, bir kısmını tanımam eşlerin.. şayet böyle bir telefon ya da mesaj alsam hiiiç umurumda olmaz, cevap bile vermez aynen devam ederim.. kadının psikolojik sorunlarının olması beni bağlamaz, hastaysa gitsin tedavi olsun..
yani konu sahibi, tek hatan mesaja cevap vermek olmuş.. ben yerinde olsam silmezdim hiç bir yerden.. ne münasebet kim benim özelime müdahale edebilir bu ne cüret? çok istiyorsa kocasına sildirsin hadsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?