• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne oluyor yine

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Geçen yıl anksiyete sorunuyla karşılaştım ilaç kullandım yazın geçmişti fakat yine başladı.Devamlı geçen senemi özlüyorum erkek arkadaşımın özlemi de cabası yaşadığım anlardan mutlu olamıyorum düşünceleri nasıl kontrol edebiliriz ki bu durumdan sıkıldım ve kurtulamiyorum özlem duygusundan bıktım artık sanki hayatımda sadece erkek arkadaşım var gibi yaşamaktan bunaldım onunla yaşadığım anlar hep aklımda o olsaydı böyle olursa bla bla bla bundan nasıl kurtulabilirim.Kucuk bi yerde okuyorum ve sosyal faaliyet imkanlarım da kısıtlı bu son senem ama sanki zaman hiç geçmiyor kafayı yemek üzereyim

Bir arkadaşımında anksiyete bozukluğu sorunu var. Bütün gün internetten hastalık araştırdığını ve acı içinde ölmekten korktuğunu söylüyor. Bütün gün ölümü düşünüyormuş. Belli ki tek başına ilaçlar yetmiyor. O da araştıriyor terapi alacak. Takıntılı hallere sebep oluyor bu tür şeyler. O hep doktor doktor geziyor. Fiziksel bir bulgu yok. Terapi de şart bence...

• Beğen
Reactions: Den
Bana bu lanet olası geçmişe olan sevgiliye olan özlemden nasıl kurtulacagimi söyler misiniz lütfen çok kötüyüm

İlaçlar faydalı olabilir , onun dışında onu düşünmeyerek baş edebilirsin .

Geçen yıl anksiyete sorunuyla karşılaştım ilaç kullandım yazın geçmişti fakat yine başladı.Devamlı geçen senemi özlüyorum erkek arkadaşımın özlemi de cabası yaşadığım anlardan mutlu olamıyorum düşünceleri nasıl kontrol edebiliriz ki bu durumdan sıkıldım ve kurtulamiyorum özlem duygusundan bıktım artık sanki hayatımda sadece erkek arkadaşım var gibi yaşamaktan bunaldım onunla yaşadığım anlar hep aklımda o olsaydı böyle olursa bla bla bla bundan nasıl kurtulabilirim.Kucuk bi yerde okuyorum ve sosyal faaliyet imkanlarım da kısıtlı bu son senem ama sanki zaman hiç geçmiyor kafayı yemek üzereyim

Birde kullandığın ilacın ismi nedir ona göre yorum yapmak lazım , anksiyetenin derecesini bilmediğim için bir şey diyemiyorum .
Anksiyeteyle beraber gelişen başka bir hastalığında ortaya çıkmış olabilir.

Sürekli göz önünde olan adamı unutamazsın ki zaten .
Tamamen ilişki sona erdi sandım.

Uzaktan ilişki yaşıyorum ve zor geliyor artık dokunmadan görmeden sevmek geçen sene bıraktım ilacı

Dusuncelerini ve duygularini birak var olsunlar. Herseyi oldugu gibi kabul et. Vucuduna odaklan kendini hisset, ani yasayarak.
Bazi insanlar senin gibi mesela hep kafada yasarlar. Bedenleri biryerde dir ama dusunce olarak dalgim ve ruhen baska baska yerlerde. Oyle olmamak senin elinde. Nefesine odaklan nefes alis verisine mesela. Veya ayak parmaklarini oynat oynatirken hisset vsvs. Gogus bolgene de odaklan. Yani kisaca kendini hissetmekle basla.

Ayrica hayatinin merkesine kimseye koyma. Onu dusunerek veya bekleyerek hayatini kacirma, durdurma. Sevdigin ne varsa onu yap. Hobi olsun is olsun. Kendini unutma canim. Dolu dolu yasa hayatini. Zaman akip gidiyor..ondan haric bir hayatin olsun. Mutlulugunu kimseye baglama.

Dusuncelerini ve duygularini birak var olsunlar. Herseyi oldugu gibi kabul et. Vucuduna odaklan kendini hisset, ani yasayarak.
Bazi insanlar senin gibi mesela hep kafada yasarlar. Bedenleri biryerde dir ama dusunce olarak dalgim ve ruhen baska baska yerlerde. Oyle olmamak senin elinde. Nefesine odaklan nefes alis verisine mesela. Veya ayak parmaklarini oynat oynatirken hisset vsvs. Gogus bolgene de odaklan. Yani kisaca kendini hissetmekle basla.

Ayrica hayatinin merkesine kimseye koyma. Onu dusunerek veya bekleyerek hayatini kacirma, durdurma. Sevdigin ne varsa onu yap. Hobi olsun is olsun. Kendini unutma canim. Dolu dolu yasa hayatini. Zaman akip gidiyor..ondan haric bir hayatin olsun. Mutlulugunu kimseye baglama.

Ah abla bazen kalbime anlık olarak öyle bir duygu saplanıyor ki neyim var neyim yok herseyim mahvoluyo yaşadığım günden hiç bişey anlamıyorum o duygu olmasa hersey o kadar güzel ki ama o duygu bi kere gelince kalbime canım yaniyo hersey yerle bir oluyo o duygudan bi kurtulsam çok şükür güzel bir hayatım var ama elimde değil onu kontrol edemiyorum

İlacı kendi kendinize mi bıraktınız

Back
X