Merhabalar..Ben çok kötüyüm napcağımı bilemiyorum gerçekten.Sevgilimle 2 yıldır birlikteyiz bu 2 yıl içinde 15 ay askere gitti.ilişkimiz hep tartışmalı geçti ve hala da öyle.ben bu sene üniversiteye başladım gitmemi istememişti ama sonra kabullendi.şmdi ise kimseyle arkadaş olma kız bile olsa dedi bende 1 tane kız arkadaş buldum tekbaşıma gitmeyim onunla gidiyim diye o da sözümü dinlemiyosun diye kızdı.sonra yarın okula gitme yanıma gel dedi bende gitmem gerektğini söyledim boş olduğum gün buluşalım dedim bu da 2 oldu sözümü dinleme sen bitti dedi ve 2 gündür mesaj atmıyo konuşmycak mısın dye mesaj attım cevap vermedi.aslında bitmesini istiyorum bi yandan çünkü hep baskı yapıyo ben ne dersem o olcak diyo ben bişey demeye kalksam bana karşı gelemezsin diyo kimseyle konuşma arkadaşın olmuycak diyo kıyafetime karışıyo yani herşeye işte..bi de artık bana ne seni seviyorum diyo ne de bitanem gibi kelimeler söylüyo.birlikte gezelim diyince keyfim yok evde oturalım diyo ama abisiyle falan geziyo.napcağımı bilemiyorum hem bitsin artık diyorum hemde bitmesine dayanamıyorum ona çok bağlandım alıştım ve seviyorum nasıl vazgeçicem bilmiyorum ama bana zarar veriyo..lütfen yardımcı olun fikirlerinize çok ihtiyacım var