Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de derdim bu şuan .. Bayanlar yarin evime eşimin abisi gelecek ilk defa 8 yıldan beri ilk kez gelecek .. Sizce ne pişirmeliyim pasta isi tamam ama yemek ?
Çorba. Tercihen mercimek ya da domates.
Mantı
Pilav
Sevdiğiniz bir yemek ( Fırında sebzeli tavuk, islim kebabı, karnıyarık...)
Taze fasulye
Ortaya içli köfte ya da dolma
Domates salatası
Mercimek ya da yayla corbasi
Yesil fasulye
Pilav yaninada et kavurma yada tavuk kizartmasi
Yanina salata tursu cacik yapabilirsin
İstersen bi cesit borek fiLan
Tatlı da iki çeşit olursa hem goz doyurur hem karın.
Ben genelde bir sütlü tatlı yapıyorum hafif olarak pasta falan. Birde ağır şerbetli tatlı.
Onu yemeyen diğerini yiyor ikisini yiyen bayılıyor :)
Özellikle kalabalıksa misafirim en az 8 çeşit yaparım. İnsan değerli hissediyor kendini böyle ozenilmis bir sofra gorunce :)
Birde sizin abi 8 sene de ilk defa geliyormuş mutlaka ozenmelisin. Bir daha ne zaman gelecek belli değil bir 8 sene o sofrayla anilirsin mutlaka :)
yoreye gore degisir ama genel.olarak
terbiyeli tavuk corbasi
ara sicak
tepsi boregi veya sarma
ana yemek
yahni-pilav veya elti sebzeli maklube
salata,yesillik, koz patlican salatasi v.s
Tatlı hazır demişsiniz o yüzden açıklamalı olarak bunlardan biri olabilir diye düşündüm ben olsam yoğurt çorbası,İslim kebabı,Pirinç pilavı,Havuç tarator,Yeşil salata,Yaprak sarması,Patatesli börek yapardım
Çok tesekkur ederim hepinize mercimek çorba ,pilav , fırın poşetinde kuşbaşı kavurma ,kıymalı börek ,salata ve içecek tatlı olarak kurabiye ve ağlayan keke karar verdim
Çok tesekkur ederim hepinize mercimek çorba ,pilav , fırın poşetinde kuşbaşı kavurma ,kıymalı börek ,salata ve içecek tatlı olarak kurabiye ve ağlayan keke karar verdim