Ne saçma bir kişilik oldum sanki.

Minos87

Küllerimden doğar mıyım?
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
66
49
38
Bende son zamanlarda yediğim kazık ve darbelerden sonra bazı saçma salak huylar oluştu. Kendime kızıyorum extra kendimle konuşup yanlış yaptığımı düşünüyorum ama içimden bir ses hak ediyorlar diyor. Çünkü gözümün içine baka baka yalan söyleyip beni kandiriyorlar.Sürekli arkamdan benimle ilgili olmasa dahi is çevirip sonra suçu bana atıyorlar. Gizli kapaklı dolu şey. Ve ben kendimi savununca yaptıklarını soyleyince huysuz kendini beğenmiş kimseyi beğenmeyen sürekli trip atan biri olarak görünüyorum. Sessiz kalıyorum şimdilik ama mahvoluyorum ve yaklaşık üç dört aydır bu durum içimi yiyor. Karşıdaki insanlar beni üzdüğü için onların başına istedigim şey gelene kadar dua ediyorum. Olacak bir gün inşallah. Herkes öğrensin yaptığını çevirdiği işler ortaya çıksın (özellikle erkek arkadssi ogrensin ) Allahım diye dua ediyorum. 7 24 aklımda. Ve bu bayan her haltı yapıp cici kız ayaklarına yatıyor üstelik. Anlatsam sayfalar günler alır içimi yedi bunun yaptıkları. Acaba psikopat mi oldum diyorum. Onun canı yanacak benim dediklerim olacak ondan sonra ben mutlu olacam diye düşünüyorum. Çok yanlış belki ama neden böyle? Ilk defa basima geliyor. Bu bir hastalık mı ki? Ruhsal bir şey mi anlamsız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…