- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Saf diye alay derken ne yapiyorlar mesela
Kimi her bulduğuna yapışır arkadaş olur kimi de çok zor arkadaşlık kurar. Yapı gereği böyle olabilirsiniz. Çok da zorlamamak lazım.Hepinize merhabalar. Ben 26 27 yaşlarında bir bankacıyım. Yüksek lisans öğrencisiyim. Ama okul haricinde pek arkadaşim yok. Okulda sadece 2 arkadaşım var. İnsanlara pek guvenemiyorum. Annem ise dun bana kızdı. Babam asker olduğu için bir sürü şehir gezdik ama bir türlü kimseyle arkadaş olamadım. Hep yalnız kaldım. Kimle arkadaş olsam saf olduğum için benimle alay etti. Sevgili konusunda da oyle. Birini seviyorum, o da beni beğendiğini belli ediyor. Sonra bir de bakayım ki sevgili yapmış. Ben gercekten bunaldim artık. Dün gece bir ay önce hoşlandığım çocuk biriyle nisanlaniyordu. Sayiklayarak uyandımGeceleri bu tarz rüyalar goruyorum ve cok uzuluyorum. Bana ne tavsiye edersiniz?
Kimi her bulduğuna yapışır arkadaş olur kimi de çok zor arkadaşlık kurar. Yapı gereği böyle olabilirsiniz. Çok da zorlamamak lazım.
Uygun zamanda uygun biri çıkar elbet karşınıza. En beklenmedik anlarda oluşur bu durumlar.Öyleyim galiba haklısınız. Sevgili konusunda da karşıma çıkanları beğenemiyorum. Benim sevdiklerim de beni istemiyor...
Saf ım alay ediyorlar diyorsunuz örnek verir misiniz neyinize gülüyorlar mesela?
e somurtup otursunlar mı anlamadım, ne malum neye güldükleri? her girdiğiniz ortamda herkesin sizin şahsınızla dalga geçtiklerine dair somut bi kanıtınız var mı?kafanızda kuruyosunuz bence.Guleryuzluyum. Aralarında gulusuyorlar bilmiyorum neden dalga gectiklerini
e somurtup otursunlar mı anlamadım, ne malum neye güldükleri? her girdiğiniz ortamda herkesin sizin şahsınızla dalga geçtiklerine dair somut bi kanıtınız var mı?kafanızda kuruyosunuz bence.
Sana bakip bakip gulmeleri baska kendi aralarinda gulmeleri baska...hissediyorsan sana karsi oldugunu hayirdir?diye sorKendi aralarında gulusuyorlar
ilginç açıp bir yerlerine gülsünlerSevgili olur oyle ısmarlama degil ki biraz girişken olun sonra hoşlandığınız biri olursa utanmayın mesela bir çay kahve sinema ya da herhangi bir aktiviteye çağırın.Kisacasi belli edin kendinizi arkadaş kalmasın sizinle sadece
Yumuşak yüzlüsünüz anladım ama saf demeyin kendinize güler yüzlü olmak ve cevap vermemek saflık değil öyle algılansa da.En azından az muhatap olun onlarla kısa cevaplar ve ciddi bi duruş sergileyebilirsiniz.Yine söylüyorum 2-3 yakın arkadaş yeter valla fazlasına gerek yok inanın.Aşk aşkGuleryuzluyum. Aralarında gulusuyorlar bilmiyorum neden dalga gectiklerini
Utanmaaa.Kendine özen göster bakımlı ol şöyle havalı davran birazUtanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?