Ne sevgilim var ne de arkadaşım

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Hepinize merhabalar. Ben 26 27 yaşlarında bir bankacıyım. Yüksek lisans öğrencisiyim. Ama okul haricinde pek arkadaşim yok. Okulda sadece 2 arkadaşım var. İnsanlara pek guvenemiyorum. Annem ise dun bana kızdı. Babam asker olduğu için bir sürü şehir gezdik ama bir türlü kimseyle arkadaş olamadım. Hep yalnız kaldım. Kimle arkadaş olsam saf olduğum için benimle alay etti. Sevgili konusunda da oyle. Birini seviyorum, o da beni beğendiğini belli ediyor. Sonra bir de bakayım ki sevgili yapmış. Ben gercekten bunaldim artık. Dün gece bir ay önce hoşlandığım çocuk biriyle nisanlaniyordu. Sayiklayarak uyandım :( Geceleri bu tarz rüyalar goruyorum ve cok uzuluyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? :(

Hepinize merhabalar. Ben 26 27 yaşlarında bir bankacıyım. Yüksek lisans öğrencisiyim. Ama okul haricinde pek arkadaşim yok. Okulda sadece 2 arkadaşım var. İnsanlara pek guvenemiyorum. Annem ise dun bana kızdı. Babam asker olduğu için bir sürü şehir gezdik ama bir türlü kimseyle arkadaş olamadım. Hep yalnız kaldım. Kimle arkadaş olsam saf olduğum için benimle alay etti. Sevgili konusunda da oyle. Birini seviyorum, o da beni beğendiğini belli ediyor. Sonra bir de bakayım ki sevgili yapmış. Ben gercekten bunaldim artık. Dün gece bir ay önce hoşlandığım çocuk biriyle nisanlaniyordu. Sayiklayarak uyandım :( Geceleri bu tarz rüyalar goruyorum ve cok uzuluyorum. Bana ne tavsiye edersiniz? :(
Kimi her bulduğuna yapışır arkadaş olur kimi de çok zor arkadaşlık kurar. Yapı gereği böyle olabilirsiniz. Çok da zorlamamak lazım.

Kimi her bulduğuna yapışır arkadaş olur kimi de çok zor arkadaşlık kurar. Yapı gereği böyle olabilirsiniz. Çok da zorlamamak lazım.

Öyleyim galiba haklısınız. Sevgili konusunda da karşıma çıkanları beğenemiyorum. Benim sevdiklerim de beni istemiyor...

Çok fazla kalabalık ortamlara vs katılmadıysanız espiriyi yakalayamıyor, fazla sakin davranıyor olabilirsiniz ben de öyleydim kalabalık ortamlara katılmanız lazım bir süre ve kendinizi kasmadan olduğunuz gibi davranmanız lazım. Saf görünmemek için kasmayın mesela ya da insanları sizi sevmesi/ısınması için çabalamayın olduğunuz gibi olun sadece gerisi gelecektir.

e somurtup otursunlar mı anlamadım, ne malum neye güldükleri? her girdiğiniz ortamda herkesin sizin şahsınızla dalga geçtiklerine dair somut bi kanıtınız var mı?kafanızda kuruyosunuz bence.

Gercekten dalga geçenler var. İlla bi somut kanıt olmasına gerek yok. Ben anlıyorum.

Kendi aralarında gulusuyorlar
Sana bakip bakip gulmeleri baska kendi aralarinda gulmeleri baska...hissediyorsan sana karsi oldugunu hayirdir?diye sor

Arkadaslik mevzusuna gelince inan insanlarin cogu yalniz... fakat sen bir ortam da insanlara farkinda olmadan tepeden bakmiyorsan iletisim kurabilirsin kankaya baglamana gerek yok hastanedesin mesela sor tersler diye cekinme birkac cumle kur buda insana iyi geliyor ,boyle boyle insanlara yaklasirsin yani gorursun ki nazik insanlar da var ve yavas yavas rahatlar acilirsin bence

ilginç açıp bir yerlerine gülsünler :işsiz: Sevgili olur oyle ısmarlama degil ki biraz girişken olun sonra hoşlandığınız biri olursa utanmayın mesela bir çay kahve sinema ya da herhangi bir aktiviteye çağırın.Kisacasi belli edin kendinizi arkadaş kalmasın sizinle sadece

ilginç açıp bir yerlerine gülsünler :işsiz: Sevgili olur oyle ısmarlama degil ki biraz girişken olun sonra hoşlandığınız biri olursa utanmayın mesela bir çay kahve sinema ya da herhangi bir aktiviteye çağırın.Kisacasi belli edin kendinizi arkadaş kalmasın sizinle sadece

Utanıyorum :(

Guleryuzluyum. Aralarında gulusuyorlar bilmiyorum neden dalga gectiklerini
Yumuşak yüzlüsünüz anladım ama saf demeyin kendinize güler yüzlü olmak ve cevap vermemek saflık değil öyle algılansa da.En azından az muhatap olun onlarla kısa cevaplar ve ciddi bi duruş sergileyebilirsiniz.Yine söylüyorum 2-3 yakın arkadaş yeter valla fazlasına gerek yok inanın.Aşk aşk:KK16:zamanı gelince siz bile şaşarsınız.Üzülmeyin

Back
X