Ne sevgisiz, saygisiz, manyak bir ulke olduk biz boyle :(

boyle ogretmen bulmak ne zor simdilerde

canım çocuğa ne öğretilirse o, bu olayın öncesi olduğuna eminim.
çocuklar tam grup psikolojisi ile hareket ediyorlar çünkü.
bu daha önce de olmuş.
bir çeşit ceza yöntemine benziyor.

siyaset topiğinde vardı bu konu, videoyu izlememiştim.
şimdi izledim.
çok kötüyüm.

aklınızda bulunsun çocuğunuzu özel kreş ya da özel anaokuluna göndermeyin. gönderdiğiniz yer meb bünyesinde olsun. başındakiler atanmış öğretmenler oluyor ve teftişten geçiyorlar. ben bu videodaki kadının üniversite mezunu olduğunu bile düşünmüyorum. okumamışsa benim gözümde öğretmen değildir kendisi. aklınızda bulunsun sadece

benim sinir oldugunda o zaten, milli egitime bagli olmayan kres anaokulu nasil oluyor acaba?
atanan ogretmenler olmasa bile niye denetlemiyolar, ozel kurulus diye kafasina gore herkes takiliyomu acaba?
gercekten insanda ulke aski birakmadilar, donemeyecegim galiba

bazı veliler din eğitimi veriliyo bazı yerlerde diye heves edip yolluyolar ama bence bu çok riskli bi hareket. en iyisi devlet kurumunun okulları en azından öğretmen belli, idareci belli, teftişler belli. önce velilerin özel yerlere heves etmemesi lazım

Yanlış oldu:) ne diyordum meb kaçak olduğu için bişey yapamıyoruz dava edindemiş güya. Umarın o ttarafı doğru değildir çok saçma çünkü. Bir de o kadın öğretmen falan değildir olsa olsa gelişim mezunudur. Hee kadın manyak öğretmen olsa da fark etmezdi onun için. Olay dehşet verici. Okulun adı yazıyor uzak durmalı.bir de demek ki okulun kaydı var mı bakmak gerek okul seçiminde

ismini ifsa etmeliler bence, cok acik bir ihmal var cunku.

dün de yasadıgım yerde adamın biri köpek havlıyor dıye köpeği bıcakladı ve öldü((((((((((((((((((((

snr da o adamı etraftakıler linç etttiler

ben de toplum olarak nereye gidiyoruz her an endişe içindeyım acıkcası

Kesinlikle doğru bizim toplumumuzda babalar yapar öğretmen ne yapsa haklıdır gibi otorite sorgulanmaz yaklaşımı var malesef....

Bu konuda bazı arkadaşlar çok güzel ve bilgilendirici mesajlar yazmışlar böyle insanlar da varmış ülkemizde deyip bir nebze de olsa ümitlendim

Ayrıca ben de öğretmenim ve öğrencilerimi hergün kavga dövüş vurmak konularında uyarmaktan anlaşmalar yapmaktan çok yoruldum her ne kadar ben sevgiyle yaklaşsam da şiddet eğilimli çocuklar bana karşı güzel davranışlar sergiliyor fakat ben ortamda yokken birbirlerine şiddet uyguluyorlar aileden gördükleri ve bu yaşlarına kadar hr konuyu şiddetle çözdükleri için...

Şiddet eğilimi olmayan çocuklar diğer çocuklardan şiddet görüyor ve bir şekilde onlar da şiddet uyguluyor yani şiddet ailede ve okulda çözülmesi gereken bir mesele...

Umarım bir gün şiddet olmayan çok güzel bir ülkemiz olur...

Mesleğimin ilk yılında Ankara'nın göbeğinde bir İman hatip lisesinde çalıştım.
Yapılanlar karşısında küçük dilimi yuttum.
Lise son sınıf öğrencisinin meslek öğretmeninin korkusundan altına işediğini gördü bu gözler.

yazik cok yazik, ne yozlasmis duzendir bu

="eliff1234, post: 46278263, member: 508439"]ismini ifsa etmeliler bence, cok acik bir ihmal var cunku.
ismi yazıyordu ben okuduğum akşam. İsmin içinde sübyan vardı kesin. Bir de bir çiçek ismi vardı ama aklıma gelmiyo. Garip bi ismi vardı. De ismini değiştirebilir seneye. Benim anlamadığım müdürü beş altı veli çocuğunu aldı demiş. 60tan fazla öğrencileri var ve çocuğunu alan veli sayısına bakın. Daha ne bekliyorlar acaba

Ben de artık algılayamıyorum haberleri gerçekten.
Şimdi izliyoruz da, yol vermedi diye çocuğunun önünde öldürülen baba (pompalı tüfekle. pompalıyla geziyor millet galiba!!!!)
köpeğinden korkmuşlar diye hamile kadınla kocasını döven 3-5 çapsız genç.
Gerçekten inanılmaz...

iyiki haber izlemiyoruz Allahtan o zmn
bunalrda benim internette birileri paylasinca gorduklerim, her aksam haber izlese insan kafayi yer belli

zaten olayda tek bir velinin farkedip sonra digerlerini toplayip biseyler yapmasindan patlamis.
ya o kadinda aman neyse benim cocuguma olan bisey yok deseydi.
herkes kendince duyarliligini gosterse bunlar bu noktaya gelmez

Buna kim sebep olduysa rabbim bin belasini versin insallah...parcalamak istedim o pisligi allah kahretsin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…