ne sıklıkla görüşülmeli?

dejav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
62
0
86
İstanbul
Kızlar selam!
Sizce erkek arkadaşlarla ne sıklıkla görüşülmeli?1,5 aydır beni çok seven ilgilenen ailemi tanıyan bir erkek arkadaşım var ama neredeyse hergün görüşüyoruz.Görüşmeyi o çok istiyor ben de genelde kabul ediyorum.Yakınlarım bu derece görüşmemin ilişkinin sağlığı açısından doğru olmadığını söylüyor. Sizce nasıl olmalı?Başınızdan böyle tecrübeler geçtiyse anlatabilirmisiniz biraz?Teşekkürler:)

sen baskasının dedıklerıne ne bakıyosunkı bosverr onları duymaaa bilee... sen sevgılını sevıyorsun ,sevgılınde senı değilmi.. bu gercekler goz onundeyken gerısı teferruat olmalı senın için

tatlım valla ben 5 senedir çıkıyorum sevgilimle 2 senedirde sözlüyüz, ilk 2 sene lisedeydik yani lisedeyken çıkmaya başladık, bırak görmeyi yan yana oturduk 2 sene boyunca hiçte problem olmadı... Arada bir kavgalar çok normal oluyor tabi kavgasız ilişki olmaz o Allah'ın emri ama sevginden aşkından bişi eksilmiyor canım tecrübeyle sabittir.

bence mümkün olan her zaman görüşülmeli
mümkün olsa da şimdi yanında olabilsem keşke hasret zor
10 gün kaldı, sonra hergün görücem sevdiceğimi

Valla canım benimde 1 1,5 senelik bi ilişkim var baslarda iki günde bi görüşürdük sonra hergün görüşmeye başladık:) buaralar kötüyüz ama yinede hergün görüyoruz birbirimizi:) denk geliyoruz diyelim..Ben sorunların altında çok görüşmeninde yattığını düşünüyorum ama herkes aynı değildir tabii sevgilin bu durumdan memnunsa sorun olmaz bence:):)

Ben sizler gibi düşünmüyorum.aynı sehrdeyseniz haftada 3, 4defa görüşmeniz ideal.her zamn sık muhabbetn tez ayrlk getrdgne inanrm.bırakın sizi özlesin,bırakın sizsizliği bilsin.her zaman elinin altnda bulunan değil de görmek için gün saydıgı olun....inanın öyle çok daha değerli olursunuz

Sen ne istiyosun? Hergün görüşmek mi yoksa haftada 2-3 kez mi? İçinden nasıl geliyorsa öyle davran

Özlemek .... =) Nişanlım askere gıtmeden önce 2 günde 1 görüşüyorduk tabıkı gün geliyor 1 gün duruma göre değişiyor fakat bende çok fazla her gün her gün göörüşülmesi taraftarı degılım bi insan özlemeli... Tabiki her gün görüşmenin sıkıntısı da ınsandan ınsana degısır muhtemlen....

kızlar benim erkek arkadaşım subay, doğu görevine tunceliye gitti. Gitmeden önce ayrı şehirlerde olduğumuz için 2 haftada bir görüşüyorduk ama şimdi 3 ayda 15 gün izne gelebilcek sadece. Deli gbi özlüyorum nasıl dayanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…