- Konu Sahibi PastelBoya
-
canım beni istemeye geldikleri gun bu yasadıgını yasadım kaynana olacak kadın anneme ben oğluma baskasını düşünüyordum o tutturdu geldik bizde demiş ama ne oldu dedi kendi dedi suanda 6 aylık evliyiz sevgiline kızma çocugun suçu yokki arada öyle patavatsızlar çıkar sıkma canını
Canım sevgilime kızmadım zaten burda sucu olan ona laf düsmeyen gelinin annesi ona ne ki ? Ailesi beni biliyor seviyor yani bunu nasıl söyler mantıklı mı? Beni bilmese tamam bilmiyor diyecegim ama dedigim gibi nisan 'da ,dügün'de ordaydım gördüler ve 4 yıldır birlikteyiz 1 aylık birsey degil ki bu !!
Aslında erkek arkadasımın yengesinde'de suc var onunla da görüsürüm selam söyler falan nasıl der öyle birseyi bana hakarettir bu. Siz sevdiginiz insana böyle birsey söylermisiniz .. Ben amaclarını anlamadım hala acıkcası ..CADIARZU
çok ayıp etmiş gerçektenn sinir oldummlmaz:
bi laf çarpardım ben olsam duramazdım sende öyle yapacaksın sanırım çokta bozma sinirini bilmemkimin bilmem kimine laf düşmez 4yıllık bir ilişki bu siz baglı olduktan sonra
ışin zor canım senin şimdiden dişini gösteriyo kadın.ayıp diye bişey var söylenir mi o sözlmaz:
acaba eltinin annesii kendi tarafından birinimi yapmak istiyo sevgiline acabaa
Bende bunu düsündüm canım .. bilmiyorumkismile
Eger öyle ise yazıkk diyorum kendi kızıda 6 ay önce evlendi baskaları böyle dese ne tepki verirdi acaba .. Simdi kızı evlendi nasılsa isine geldigi gibi konusuyor baska bir kızı daha var .. Allah büyüktüürr ..
olabilirr cnm dikkat et sen bu kadına kendi istediği biri için düşünüp sevgiline çaktırmadan laf sölüyo olabilir ay fesatmıyım nebilmiyorumkismile ama normal insan niye böle bişi yapsın ki o benm değil kadının fesatlığı :umursamaz:
takma cnm sevgilin seni sevdikden sonra o mıçını yırtsda bişicik yapamazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?