- Konu Sahibi PastelBoya
-
kadınlardan korkulur.
Eşimin annesi de eşimi asker uğurlamasında ben yanlarındayken bir kızla annesinin yanına gidip "aa siz de mi asker uğurluyorsunuz? aa yoksa bu kız bekar mı? Benim oğlan da bekar, hem de mühendis, şimdi askere gidiyor dönünce evlilik düşünüyoruz böyle hanım bir kızla" falan diye yanımda konuşmuşlardı.Beyin hücreleri o an reset olan ben eve gidip günlerce ağlamıştım, ah salak kafam..Neyse bu tür şeyler hep olur, kimse kusura bakmasın ama it ürür, kervan yürür, herkesin dediğine bakılsaydı ohooo...Arkanızda gerçeği görebilen, seni ezdirmeyecek, sütümü annem hep bu saattlerde içirirdi diye ahlanıp,vahlanmayacak kişiliği oturmuş ve kendi ayakları üzerinde duran bir sevgiliniz varsa bu tür şeylere takılmayın, gülün geçin.Allah'a havale edin, seviyenizi "şöyle laf sokayım, böyle laf çarpıtayım, ahan da ona bu kapak olsun "bidi bidileriyle alçaltmayın ve emin olun ki bunun sonu yok, her gün her hafta her lafa ve davranışa kapak cümleler bulmakla ömrünüzden iki dakikanızı bile boşa harcamayın, mesafenizi koyun, seviyenizi koruyun.
canim cok patavatsiz ve terbiyesizce bir laf... illa icinde kalmasin istiyorsan bir daha benzer bir laf acildiginda "ohoo oyle herkes her onune gelenin soyledigiyle evlenseydi..." gibi bir cumle soyle, boylece onlari ne mesafede tuttugunu da anlamis olurlar.
Bu tarz insanların böyle nüanslardan anlıcak kadar zeki olduklarını sanmıorum direk dalıcaksın çirkefleşiceksin o zaman hem sen deşarj olucaksın hem de o angut sürüsü anlıcak karşındakinin ne isteğini
ayyy bu ne biçim bi terbiyedir yaa ?? koskaca kadın alakası olmayan bi duruma burnunu sokuyor !!!
acele etmesin de ne demek ??
valla ben çıngar çıkarırdım,ben de trakyalıyım :)) seni gaza getirmiş gibi olmak istemem ama çok sinirlendim.
böyle bişeyi ancak dengesiz fesat biri söyleyebilir.
Anam bende de dert hic bitmiyor .. KK bıktı artık benim ekşınlardan kaydirigubbakcemile3
Canım ben özel msjına cvp veremedim yeni üye olduğum için k.bakma(
:::::)) ben de şimdi onu söylyecektim walla baktım da derdin sorunun hiç bitmemiş:)::)
tekirdağ-çorlu canım.
burdan yazayım bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?