Ne simdi bu ?? Amac ne ..

sevgilinin aBlası mı silmiş seni ? Bu ne Böyle çocuk giBi.. komşusuna küsüp çocuğuyla komşunun çocuğunu görüştürmeyenler giBi...

Aynen ya insan düsünür en basından böyle yapması cok sacma .. Erkek arkadasım neden sildin amacın ne deyince ne cvp verecek.. Bu sey gibi oldu kardesinden cekindiginden bende kız arkadasıyım ya bazı seyleri benim görmem onun da haberinin olması anlamına gelecek sandı herhalde ..

Ama cok ayıp gercekten cok cocukca .. Hic umrumda degil gördügüm yerde kafamı cevirir gecerim valla ..

özelini paylaşmak zorunda mı seninle sevgilinin ablası ama?! kardeşinin karışacağını ilk başta düşünememiş olabilir, sevgilin ablasına çok ters tepkiler vermiş olabilir senin de bilmediğin, o da silmek zorunda kalmıştır. kafamı döner geçerim ne demek yaa.. :umursamaz:

Bende ablası icin birsey dedigin de savunurdum söyledir,böyledir diye ..Hatta bircok seyde de ben önüne gectim izin vermedim .. Karsımdaki insan hic beni ne düsünecegimi önemsemeden benimle iliskiyi kesmesi ve bir acıklama bile yapmadan bana kendi seviyesini ve beni ne kadarda ciddiye aldıgını gösterdi .. Bende onun gibi yapacagım insanların anladıgı dilden konusmak lazım :hulya:

Siz en iyisi yazdıgımı bastan okuyun .. Ben özelini benimle paylassın demedim dikkatinizi cekerim hem zaten o özelini face duvarında paylasmıss .. Ayrıca ben sevgilimi silmesinden bahsetmiyorum bu yüzden darılıp kırılmıyorum!!! Beni de silmesinden bahsediyorum kardesiyle yasadıgı problemin biletini bana da kesmek zorundamıydı .. Arkadas olarak beni £kleyecek sonra hicbirsey olmamıs gibi tekrardan bir acıklama yapmaksızın beni silecek nerdeyse 1 sene sonra !! Bende normalmis gibi davranacagım .. Kusura bakmayın ama hic birsey olmamıs gibi davranmak bana normal gelmiyorr ..

Son düzenleme:
Hem bana ''Kardesimin benim özel hayatıma karıstıgı icin rahat edemedigimden dolayı onu sildim .. Senin facenden de beni görmesini istemiyorum seni de listemden cıkartacagım kusura bakma'' yanlıs anlama deseydi !! O zaman durup bir düsünürdüm konunun benimle ilgili olmadıgı icin bu sekilde banada yansıması canımı sıkardı ama en azından gerekli bir acıklaması da olmus olurdu ..

Selamlasıp muhabbet ettigimiz birinin en azından bana bir acıklama yapması gerekirdi diye düsünüyorum ben .. Haa yapmadı demekki ne düsünecegim onun umurunda degil !! Peki ben neden kafamı döndürüp gecemeyim ki ?

Son düzenleme:
hayır hayatım Bunlara gerek yoktu, senin adresinden sevgilini girip göreBileceğini farzetti diyelim, eee gizlilik ayarlarından sen tarafından Bazı şeylerin görünmesini engelleyeBilir en azından sana Bi açıklama yapaBilirdi, aman eksik kalsın, Böyle cahil Bir insana aBla sıfatını yakıştıramadım, kardeşime küstüm sevgilisine de küstüm ! mantığa Bak ! Gülerler adama Valla.. neyse sen sıkma canını sevgiline Bak herkesi boş ver güzelimm

Kardesime küstüm sevgilisinede küstüm mantıgıyla bakmıyordur olaya .. Kardesimi sildim onu silmesem tuhaf kacar hem kardesim benimle ilgili haberleri ya ondan alır yada görür ... Mantıgıyla bakıyordur .. Zaten hic umrumda degil .. Yaptıgı bana göre saygısızlıktır bu yüzden yazmıstım .. Büyük bir ihtimal o bahsettigin ayarlardan da bilgisi yoktur ..

Erkek arkadasım profilini gizlemis dedi .. Kuzenlerinin ortak arkadaslarından görmüs .. Bence oturup kardesiyle konussa daha iyi olurmus .. Tesekkür ederim canım yorumuna yerimseniben

rica ederim canım ne demek, Ben kardeşiyle araları açıldı o yüzden seni sildi GiBi yorumladım.. anlaşıldı şimdi mevzu.

Ay allahım bu facebook nelere yol açıyor. Gün gelicek aile faciası yaratıcak. Kim bilir belki yaratıyordur da. Neyse konuna dönücek olursak herkes zaten söylenmesi gerekeni söylemiş ama tuhaf olan bu kadar gizlisi ne varmış ki kalkıp kardeşi görmesin diye silmiş. Erkek arkadaşı vs ile ilgili birşey ise bile kardeşin ya bu nasıl silersin. Çok enterasan ya demek ki profilindeki insanlardan daha az güven içerisinde abisiyle traji komik doğrusu. Bence üzülme derim sana böyle sığ insanlardan ne kadar uzak durursan o kadar az zarar görmüş olursun..

Eltin olacak kişi ve ailesi gerçekten çok cahilmiş canım. Hiç kafana takma diyeceğim ama elde değil.. Ben olsam ben de çok kızardım.

Eltin olacak kişi ve ailesi gerçekten çok cahilmiş canım. Hiç kafana takma diyeceğim ama elde değil.. Ben olsam ben de çok kızardım.

Tesekkürler canım .. Sürekli kafam da aynı soru ..
Onlara bir kötülügüm olmadı .. Görünce konusurduk .. Dügünde nisan da zorlada olsa oynamaya kaldırdılar ..ohaoldumsmile

Bunlara ragmen öyle bir cümlee kurmak ne kadar da sacmaa !!:umursamaz:

Haklısın canımm...a.s.

ay canım yaaa böyle hiç buna kafa takılır mı.. isterse memleketin 4 bir yanından kız baksın, o seni sevdikten sonraa. bayanssulusmile sakın böyle dışardan insanlar için ilişkini zedekeyip birde onların ağzına laf verecek seyler yapma.. sen yine ağırlığını koru, kimseye malzeme verme ilişkine bak.. anneside seni seviyorsa tamamdırr

Canım hiç kusura bakma ama ben böyle insanlardan nefret ederim..Ne iki yüzlülüktür bu yaa..Bide seni tanıyorlar..
Mümkün olduğunca sır verip ser verme..Laf verme hiç bi konuda ağızlarına..Bu tarz insanlar pireyi deve yapar önüne sunarlar, kendin bile şaşırırsın..
ben merkezcidirler hep kendilerini düşünürler..
Fazla kafana takma erkek arkadaşınla ilişkinizi yıpratma, zaten oda sevmiyormuş onları..Bu iyi bişey mesela benim erkek arkadaşım pek saftır bu konuda millet hep iyi gelir ona..Çok iyi biri fln der ilk başlarda göremez insanların gerçek yüzlerini..En sinir olduğum huylarından biri..Sen bu konuda şanslısın..

Evet canım ama benim kötü olmamı kimseyle istemediginden karsılık vermemi istemez .. Sussam bunlar onu fırsat bilip,egolarını tatmin etmeye devam edecekler .. Hani vardır ya sustukca tepenize cıkan insanlar ..

Sevgiline çok kırıldığını söyle canım annesiyle konuşsun böyle şeylerin konusu geçmemesi için
kıyamaz sana heralde yerimseniben

Kızlar giremedim bir kac gün babaannem vefat etti .. Ayrıca erkek arkadasımın yengesini gördüm bırakın böyle birsey acmayı ucundan bile bahsetmedi .. Alacagı tepkiyi düsündü galiba :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…