- Konu Sahibi PastelBoya
-
sevgilinin aBlası mı silmiş seni ? Bu ne Böyle çocuk giBi.. komşusuna küsüp çocuğuyla komşunun çocuğunu görüştürmeyenler giBi...
cnmmm erkek arkadaşının tepkisi önemli...sevgilin senden tarafsa boşver dert etme:)
yaa Benim sevgilim de 2 ay aBlasıyla küs kaldı, evin içinde aynı sofraya oturmadılar ama aBlası Bana Hiç tavır almadı, Ben ikisinin arasında mahvoldum artık, Barıştıracam diye canım çıktı, ikisi de inat Barışmadılar, aBlası geliyo "şuna söyle yemek hazır" diyor sevgilim geliyor "ona söyle Ben yokum" diyor.. aralarında ayaklı gazeteye dönmüştüm, harBi cahilmiş canım senin görümce adayın.. çok cahilce ve çocukça Bir hareket.. yakışmamış cıks..
özelini paylaşmak zorunda mı seninle sevgilinin ablası ama?! kardeşinin karışacağını ilk başta düşünememiş olabilir, sevgilin ablasına çok ters tepkiler vermiş olabilir senin de bilmediğin, o da silmek zorunda kalmıştır. kafamı döner geçerim ne demek yaa.. :umursamaz:
hayır hayatım Bunlara gerek yoktu, senin adresinden sevgilini girip göreBileceğini farzetti diyelim, eee gizlilik ayarlarından sen tarafından Bazı şeylerin görünmesini engelleyeBilir en azından sana Bi açıklama yapaBilirdi, aman eksik kalsın, Böyle cahil Bir insana aBla sıfatını yakıştıramadım, kardeşime küstüm sevgilisine de küstüm ! mantığa Bak ! Gülerler adama Valla.. neyse sen sıkma canını sevgiline Bak herkesi boş ver güzelimm
Eltin olacak kişi ve ailesi gerçekten çok cahilmiş canım. Hiç kafana takma diyeceğim ama elde değil.. Ben olsam ben de çok kızardım.
Ay allahım bu facebook nelere yol açıyor. Gün gelicek aile faciası yaratıcak. Kim bilir belki yaratıyordur da. Neyse konuna dönücek olursak herkes zaten söylenmesi gerekeni söylemiş ama tuhaf olan bu kadar gizlisi ne varmış ki kalkıp kardeşi görmesin diye silmiş. Erkek arkadaşı vs ile ilgili birşey ise bile kardeşin ya bu nasıl silersin. Çok enterasan ya demek ki profilindeki insanlardan daha az güven içerisinde abisiyle traji komik doğrusu. Bence üzülme derim sana böyle sığ insanlardan ne kadar uzak durursan o kadar az zarar görmüş olursun..
Canım hiç kusura bakma ama ben böyle insanlardan nefret ederim..Ne iki yüzlülüktür bu yaa..Bide seni tanıyorlar..
Mümkün olduğunca sır verip ser verme..Laf verme hiç bi konuda ağızlarına..Bu tarz insanlar pireyi deve yapar önüne sunarlar, kendin bile şaşırırsın..
ben merkezcidirler hep kendilerini düşünürler..
Fazla kafana takma erkek arkadaşınla ilişkinizi yıpratma, zaten oda sevmiyormuş onları..Bu iyi bişey mesela benim erkek arkadaşım pek saftır bu konuda millet hep iyi gelir ona..Çok iyi biri fln der ilk başlarda göremez insanların gerçek yüzlerini..En sinir olduğum huylarından biri..Sen bu konuda şanslısın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?