- Konu Sahibi PastelBoya
-
kız karasudanlı olsam ne die sorayım amannnn dağlara taşlara ben bursalı olmamdan memnunum iyiki gçüp gelmişler bg den.
canım eltin olacak kızla Bunu mutlaka konuş. çook kırıldım de. hiç hoş değildi annenin söyledikleri, ardından senin de tekrarlaman de.. kırıldığını Belli et mutlaka ki hadlerini Bilsinler.. Çooook var Böyle patavatsız insan merak etme.. Benım eski erkek arkadasımın annesi de Ben oğluma Yeğenimi alacaktım da seni Buldu demişti. Biz de 3 senedir çıkıyorduk düşün... Ben artık aldırmıyorum Böyle patavatsızlıklara.. Yapan olunca Bozuyorum o kadar.. hayatın her tarafı patavatsız dolu canım hangi Birine kafa yoracaksın ki.. Boşver en azından kayınvalide adayından duymadın Böyle Bişeyi..
Heee bizde ordan göctüükk eskicumadan dedem gelmis kırklareline bende de dogdum istanbul'da .. Annemde selanik'ten öyle kırma biseyim iste ben :roflol:
benimde babannemler selanikten gçömüş. ananemlerde kırcali :teytey:
zaten sevgilinin anası BaBası iyi olsun mutlaka dış kapının mandalları sinir Bozuyor.. yani size neee ??? Ben de çok memnunum kendi ailesinden ama kuzenleri deli ediyor bu sefer de gerçi 1. dereceden kuzen bile değil.. düşün sevgilimin annesinin teyzesinin torunu... Bu kızı ne zaman görsem geriliyorum.her yerde sevgilimle sarmaş dolaş resimleri vardır Bildiğiniz net ortamlarında. Hadi tamam kardeş gibi Büyümüşler olaBilir diyorum altına yorum Geliyor, kızlaaar kuzenim nasıl diye.. Eee yok artık.. sen Benim sevgilimi satılığa mı çıkardın ne yaptın.. Benle de samimi olmaya çalışır Tüm Bunlara rağmen.. Bari 2 yüzlü olma kendin ol.. sevgilimle küstü Bi ara.. "anca Burcuyu ara Beni çok ihmal ediyosun" dedi.. Sevgilim de deli midir nedir Ben onu ne zaman aramışım ki dedi.. sevgilim olunca kıymete Bindim herhalde hiç Böyle değildi, Biz o kadar samimi de değildik dedi Ve haklıda.. Benim sevgilim çook soğuk Bir çocuktur kimseyle samimi olmaz öyle.. insanlar tuhaf Bacım yaa...
canım yüzüme bir iyi Bir iyi anlatamam.. Bişey söyle hemen kıvırır çok kurnaz Bir kız.. umrumda değil artık.. sevgilim Buz gibi davranıyor, o yeter.. Bir de ben laf söylersem ağir olur.. Geçen gün sevgilimin evindeydim, Bu kız geldi, sevgilim açtı kapıyı, kız Benim ayakkabılarımı görmüş, Burcu da mı Burda demiş, evet nerde olacak taBi ki Benim yanımda olacak niye sordun ki diye terslemiş kızı.. kız geldi içeri çok Bozulmustu ne oldu dedim bişey olmadı diye kekeledi.. sonra gitti.. sevgilim aBlasına bu kız Bi daha gelmicek istemiyorum dedi.. sevgilime saygı duymadiği sürece giremez Bu kapıdan içeri dedi.. çook şaşırdım, hiç Beklemezdim sevgilimden Beni böyle savunmasını.. o yüzden Bana gerek kalmadı.. aslında sevgilin de yengesine diyebilir, yenge dediklerinizi Nil de duydu tlfla konusurken yanımdaydı duydu çook kırıldı diyeBilir, Belki yengesi arar özür diler senden.. sen de hiç muhattap olmamış olursun..
ayyy canım yaa çook patavatsız ve densiz bir eltin olacak.. şimdiden mesafe koy..
Eşimin annesi de eşimi asker uğurlamasında ben yanlarındayken bir kızla annesinin yanına gidip "aa siz de mi asker uğurluyorsunuz? aa yoksa bu kız bekar mı? Benim oğlan da bekar, hem de mühendis, şimdi askere gidiyor dönünce evlilik düşünüyoruz böyle hanım bir kızla" falan diye yanımda konuşmuşlardı.Beyin hücreleri o an reset olan ben eve gidip günlerce ağlamıştım, ah salak kafam..Neyse bu tür şeyler hep olur, kimse kusura bakmasın ama it ürür, kervan yürür, herkesin dediğine bakılsaydı ohooo...Arkanızda gerçeği görebilen, seni ezdirmeyecek, sütümü annem hep bu saattlerde içirirdi diye ahlanıp,vahlanmayacak kişiliği oturmuş ve kendi ayakları üzerinde duran bir sevgiliniz varsa bu tür şeylere takılmayın, gülün geçin.Allah'a havale edin, seviyenizi "şöyle laf sokayım, böyle laf çarpıtayım, ahan da ona bu kapak olsun "bidi bidileriyle alçaltmayın ve emin olun ki bunun sonu yok, her gün her hafta her lafa ve davranışa kapak cümleler bulmakla ömrünüzden iki dakikanızı bile boşa harcamayın, mesafenizi koyun, seviyenizi koruyun.
klasik oğlan annesi işte
tanışmanız, görüşmeniz, sizi seviyor görünmeleri aslında sizi gerçekten sevdikleri ve gelinleri olarak gördüğü anlamana gelmiyor. selam yollarlar, selam yollarsınız ama iş ciddiye binmediği sürece "başka gelin adaylarını" duymanız çok normal.
bozulmanız,üzülmeniz normal ama bu olaya iki tarafta aynı pencereden bakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?