Ne şimdi bu ??

UGB2428

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
186
0
46
İstanbul
Merhabalar,

Ben,beni eleştirebilecek birilerini arıorum, bana gerçekleri gösterebilecek,. Artık gerçekleri çok merak ediorum. Hata sende derseniz eğer kendimi değiştirmeye hazırım çünkü bn artık mutlu olmak istiorum.

3.5 yılımız geçti birlikte iyisiyle kötüsüyle. Sonuçta herşeyi atlattık ve bugünlere geldik. Çok şeyler atlattık.
Şuan da mutlluluğumuza sevgimize diyecek yok, ama şu tartışmalar olmazsa olmaz elbetteki ilişkilerde, olmasa çok daha güzel olurdu ama oluor işte.

Ayrılık aklımın ucundan geçmior geçemez baştan söyleyeyim, çünkü beni çok sevdiğini biliorum ve bende onu çok seviorum, mutlu olamasakta bazen, mutluyken ki huzurum ömrümde hep aradığım, ailemde bile bulamadığım bir huzur. Kaybedemem.

Sorun ; ufak yada büyük kavgalarımız oluor ara ara, haftada 1-2 gibi sıklıkta. Ama her zaman alttan ben alıorum dayanamadığım için. İkimizde kırıoruz birbirimizi tartışma sırasında, ama telafi etmesi gereken ilk adımı atması gereken ve atan her zaman benim nedense. Artık rahatsızım bu durumdan hemde çok rahatsızım kendisini de çok uyardım.

Nasılsa ben alttan alacağım diye kendisi resti çekior her seferinde, ben alttan alıorum, ama sölüorum, bak sabrımın sonuna geldiğim zaman kaybedersin beni, kaybetmek istemiorsan resti çekip durma dedim hemde çok sefer dedim.

Sabrımın sonundayım, bende duygularımın değerli olmasını, tartışmalarda onun alttan almasını, kırıcı olmamamızı, alttan alıp konuyu telafi etmesini istiorum, ben ne yapıorsam aynılarını yapsın istiorum.

Mesela sinirliyken açmaz telefonu ben ısrarla arıorum açıor ve konuştuğumuzda alttan alıorum ve gönlünü alıorum ben, ama ben açmasam onun telefonunu o tekrar asla aramaz ve aklına hemen başka şeyler getirir. Sonuç olarak aramaz, benim aramamı bekler.

Söylemem gereken birşey daha var, o çok gururlu, inanıllmaz abartılı bir gurur var, sadece bana değil arkadaşlarına annesine babasına bile bunu yapıor, bir arkadaşı 1 kez açmasın telefonunu bir daha o arasada açmaz gibi daha çok örnek var. Bna yaptıklarınıda guururdan sayıyor. ama artık ben istemiorumum bu tavırları , uyardım çok uyardım. Ben yıpranıorum dedim, sabrım tükenior dedim anlatamadım.

Dün hiçbir problem yoktu, telefonu kapandı 10 dk sordum bende, evde oluodun bu saatte neden kapalıydı die, normalce sordum. Direk tavır almaya başladı , ben nasıl bu saatte evde oluorum dedi ( ben işten geldiğinde 9da evde oluor die hatırlıodum, 9:10daymış) ben öle hatırlıorum dedim, kesti bütün kelimelerimizi, bu saatte hiç olmadım telefon kapanırken yoldayım die msj attım bakmadın mı saatine filan die tersledi beni. Konu uzadı gitti, bende aradım, iyice tartıştık, artık alttan alamıorum, almak istemiorum, birazda o yapsın her zaman ben olmuor yani biyere kadar birşey sordum ceevap verdi, düzgün cevap ver dedim, işine geliorsa dedi !!! bağırdım kapattım telefnu yüzüne, demek öyle demek işine geliorsa, bende artık böyleyim alttan almıorum, sana sabrımın tükendiğini sölemiştim, seninde işine geliorsa dedim, dünden beeri ne br ses ne seda, arayasım gelior ama artık o arasın !!!!!

Tutuyorum kendimi , ama doğru mu yapıorum bilmiyorum, her zaman ben alttan almamalıyım değil mi ??

Ben arama derim.. Bırak o arasın.. O aradıktan sornada bir müddet mümkünse ne yaptın ne ettin diye sorma.. Vazgeçilebilir olduğunu anlasın biraz.. Senin verdiğin tavizler yüzünden alttan almaların sayesinde adam kendini hiç yormuyor gönül almka vs ile.. Bence birazcık geri çekil madem iyilikten anlamadı hiçe saydı bunları sende onu biraz hiçe sayda aklı başına gelsin.. Bu arada yaşı kaç senin yaşın kaç?

Tabi ki arama! 3.5 yıllık ilişkisini kimse gururu yüzünden kaybetmeyi göze alamaz. Hele ki gerçekten sevildiğine inanıyorsan dayan. En fazla 1 hafta ( o da çok inatçıysa ) sonra seni arar.
Ben de zamanında böyle bir çıkmaza girmiştim. Hep peşinde koşan bendim, ağlayıp sızlardım, kendimi affettirmek için. O yalan söylerdi yalvaran yine ben olurdum. Salaklık işte.
Sonra resti bir çektim, ayrılalı 1 sene olacak, hala peşimde koşuyor. Arama, bırak anlasın artık boğazına kadar geldiğini.

Bencede arama bırak onsuz yapabildiğini hissetsin görsün 3,5 yıllık ilişki kolay değil seviyorsa kaybetmeyi göze almaz zaten..

Bencede göze alamaz, aramayacağım zaten, bir yyanımda dior aşk herşeye değer , oda öleyse öle kabullen dior ( sen alttan al dior. bilmiorum.

bencede birazda o yorsun kendini , o yüzden çektim ben kendimi, ama bilmiorum ne olucak, yine acıyı ben çekiorum, onun tarafından bakılırsa o herşeyi yapıor, evet çok değişti eskiden daha da gururluydu yendi birazz ama bu tavrı yoruyor beni

Bencede göze alamaz, aramayacağım zaten, bir yyanımda dior aşk herşeye değer , oda öleyse öle kabullen dior ( sen alttan al dior. bilmiorum.

Bu sefer kalbini değil beynini dinle. Göreceksin, kazanacaksın. Aramamak için bir şeyler uydur kendine. Sana süper bi oyun önerebilirim :)) PM atabiliyor muyum bilmiyorum ama atabilirsem göndereceğim :)

Bu sefer kalbini değil beynini dinle. Göreceksin, kazanacaksın. Aramamak için bir şeyler uydur kendine. Sana süper bi oyun önerebilirim :)) PM atabiliyor muyum bilmiyorum ama atabilirsem göndereceğim :)

oyalanacak birşey bulmam lazım evet hemde çok acilen. Öner bakalım neymiş o oyun ?? Umarım kaybetmem çünkü çok seviyorum ben onu.

Mesajla attım canım, reklam olur falan diye korktum şimdi atılmıyım siteden ilk günden. :)

yapılacak şey belli.. kavga olduğunda haklı taraf sensen eğer;susacaksın.. sen sustukça o önce delirecek sonrada değerini anlayacak.. tabii kendini tutabilirsen..
konuşmadım, uyarmadım desen karşılıklı konuşun derdim ama defalarca söyledim demişsin.. laftan anlamayana uygulamalı anlatacaksın bu kadar..

uzun ilişkilerde erkeklerin kendini iyice saldığına inanıyorum.
o kadar güveniyorlar ki bizlere, nasılsa onlara geri döneceğimize, onları çok sevdiğimize...

peşimizden koşma gereği duymuyorlar maalesef...

üzülmeyin mutlaka arayacaktır...
kendince; aradığı için zaten bir adım atmış alttan almış olacaktır... ama o telefon konuşmasında maalesef yine siz alttan alan konuşmalar yapacaksınız....

bu hep böyledir...

sizi bize benzettim

haklı suçlu yok, ortada doğru düzgün sebep olmuorki genelde, o hep bni suçluorsun dior ama suçlu aramıorum ki , ben sadece sordum yani neden kapalıdı hep 9da giderdin die, oda merak ettim yani birşey mi var die. Direk eve gtitiğine ben zaten eminim bir şüphem yok, sadece merak işte ://

Uyardım canım çok uyardım sabrımın sonu olduğunu söledim, defalarca ikaz ettim. Benim de duygularım var, gururum var 5 defa ben alttan alıorsam 1 kez de sen al dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ugulamalı anlatmaya karar verdim bende sonunda evet, bakalım ne kadar engel olabileceğim kendime.

haklı suçlu yok, ortada doğru düzgün sebep olmuorki genelde, o hep bni suçluorsun dior ama suçlu aramıorum ki , ben sadece sordum yani neden kapalıdı hep 9da giderdin die, oda merak ettim yani birşey mi var die. Direk eve gtitiğine ben zaten eminim bir şüphem yok, sadece merak işte ://

Uyardım canım çok uyardım sabrımın sonu olduğunu söledim, defalarca ikaz ettim. Benim de duygularım var, gururum var 5 defa ben alttan alıorsam 1 kez de sen al dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ugulamalı anlatmaya karar verdim bende sonunda evet, bakalım ne kadar engel olabileceğim kendime.

Çokkkkk haklısınız bencede.. çok iyi bilior onu çok sevdiğimi , ondan böyle hiç korkmuor kaybetmekten..
Arasın bakalım arayacağı günü bekliyorum ((((

Sizde mi ölesiniz, o konuşmada ben alttan alıcaksam şuan ki restimin ne anlamı kalıor ki ama ??

işte sen hep alttan alıyormuşsun ya oda buna güvenerek ufak birşeyi bile sana çeviriyor rahatça.. nasılsa sen uzatmazsın ve alttan alırsın olayı yumuşatırsın diye.. biraz şımarmış yani sevgilin.. :)
uygulamada başarılar dilerim .. :)

yani bizde de siz gibidir. beyimiz bir kere arar ve o telefon açılacaktır... ötesi yoktur...
herkese karşı da böyledir.. bana kasıtlı yapmadığını bilirim...

genelde ben alttan alan tarafımdır... aramaya arar ama onun bana yetmesini bekler... tamam işte aradı ya, adım attı... benden de her zaman ki gibi sevecen hallerimle huyuna gideyim ister...telefon açıldığında zaten ben o sese karşı hemen normalleşiverir, aşk dolarım...

hani hep derim bu sefer bende soğuk konuşacağım, yumuşamıycam diye ama hala başaramadım
sizin de bana durumunuz öyle geldi...

çünkü nasıl ki onlar için alıştılar güveniyorlar da diyoruz...
Bizde öyleyiz... alıştık.... zorlandığımız günler, böyle isyan ettiklerimiz oluyor ama seviyoruz.......

çünkü bahsettiğiniz gibi iyi günlerimiz de yanlarında bulduğumuz huzur mutluluk başka hiçbir şey de yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…