Ben arama derim.. Bırak o arasın.. O aradıktan sornada bir müddet mümkünse ne yaptın ne ettin diye sorma.. Vazgeçilebilir olduğunu anlasın biraz.. Senin verdiğin tavizler yüzünden alttan almaların sayesinde adam kendini hiç yormuyor gönül almka vs ile.. Bence birazcık geri çekil madem iyilikten anlamadı hiçe saydı bunları sende onu biraz hiçe sayda aklı başına gelsin.. Bu arada yaşı kaç senin yaşın kaç?[/QUOTE
Benim yaşım 20 o, o 23.
Gururlu, o sevsede istesede gururundan aramıor ki , gururunu yenmemiz lazım önce( Ben kendimi çekmeyi denedim, bu seferde başkası mı var die şüphelenio ,sen bana böle davranmazdın çok değiştin dior, sebebini sölüorum ama anlamıo ki , çok söledim yapma böle die.
Tabi ki arama! 3.5 yıllık ilişkisini kimse gururu yüzünden kaybetmeyi göze alamaz. Hele ki gerçekten sevildiğine inanıyorsan dayan. En fazla 1 hafta ( o da çok inatçıysa ) sonra seni arar.
Ben de zamanında böyle bir çıkmaza girmiştim. Hep peşinde koşan bendim, ağlayıp sızlardım, kendimi affettirmek için. O yalan söylerdi yalvaran yine ben olurdum. Salaklık işte.
Sonra resti bir çektim, ayrılalı 1 sene olacak, hala peşimde koşuyor. Arama, bırak anlasın artık boğazına kadar geldiğini.
Ben arama derim.. Bırak o arasın.. O aradıktan sornada bir müddet mümkünse ne yaptın ne ettin diye sorma.. Vazgeçilebilir olduğunu anlasın biraz.. Senin verdiğin tavizler yüzünden alttan almaların sayesinde adam kendini hiç yormuyor gönül almka vs ile.. Bence birazcık geri çekil madem iyilikten anlamadı hiçe saydı bunları sende onu biraz hiçe sayda aklı başına gelsin.. Bu arada yaşı kaç senin yaşın kaç?[/QUOTE
Benim yaşım 20 o, o 23.
Gururlu, o sevsede istesede gururundan aramıor ki , gururunu yenmemiz lazım önce( Ben kendimi çekmeyi denedim, bu seferde başkası mı var die şüphelenio ,sen bana böle davranmazdın çok değiştin dior, sebebini sölüorum ama anlamıo ki , çok söledim yapma böle die.
Erkek milleti işte bir kere yüz verdin mi kendini az çektiğinde hemen suçlasınlar.. Aşk herşeye değiyorsa birazcıkta karşı taraf aşkı için yorsun kendini az..
Bencede göze alamaz, aramayacağım zaten, bir yyanımda dior aşk herşeye değer , oda öleyse öle kabullen dior( sen alttan al dior. bilmiorum.
Bu sefer kalbini değil beynini dinle. Göreceksin, kazanacaksın. Aramamak için bir şeyler uydur kendine. Sana süper bi oyun önerebilirim :)) PM atabiliyor muyum bilmiyorum ama atabilirsem göndereceğim :)
yapılacak şey belli.. kavga olduğunda haklı taraf sensen eğer;susacaksın.. sen sustukça o önce delirecek sonrada değerini anlayacak.. tabii kendini tutabilirsen..
konuşmadım, uyarmadım desen karşılıklı konuşun derdim ama defalarca söyledim demişsin.. laftan anlamayana uygulamalı anlatacaksın bu kadar..
yapılacak şey belli.. kavga olduğunda haklı taraf sensen eğer;susacaksın.. sen sustukça o önce delirecek sonrada değerini anlayacak.. tabii kendini tutabilirsen..
konuşmadım, uyarmadım desen karşılıklı konuşun derdim ama defalarca söyledim demişsin.. laftan anlamayana uygulamalı anlatacaksın bu kadar..
uzun ilişkilerde erkeklerin kendini iyice saldığına inanıyorum.
o kadar güveniyorlar ki bizlere, nasılsa onlara geri döneceğimize, onları çok sevdiğimize...
peşimizden koşma gereği duymuyorlar maalesef...
üzülmeyin mutlaka arayacaktır...
kendince; aradığı için zaten bir adım atmış alttan almış olacaktır... ama o telefon konuşmasında maalesef yine siz alttan alan konuşmalar yapacaksınız....
bu hep böyledir...
sizi bize benzettim
haklı suçlu yok, ortada doğru düzgün sebep olmuorki genelde, o hep bni suçluorsun dior ama suçlu aramıorum ki , ben sadece sordum yani neden kapalıdı hep 9da giderdin die, oda merak ettim yani birşey mi var die. Direk eve gtitiğine ben zaten eminim bir şüphem yok, sadece merak işte ://
Uyardım canım çok uyardım sabrımın sonu olduğunu söledim, defalarca ikaz ettim. Benim de duygularım var, gururum var 5 defa ben alttan alıorsam 1 kez de sen al dedim ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Ugulamalı anlatmaya karar verdim bende sonunda evet, bakalım ne kadar engel olabileceğim kendime.
Çokkkkk haklısınız bencede.. çok iyi bilior onu çok sevdiğimi , ondan böyle hiç korkmuor kaybetmekten..
Arasın bakalım arayacağı günü bekliyorum((((
Sizde mi ölesiniz, o konuşmada ben alttan alıcaksam şuan ki restimin ne anlamı kalıor ki ama ??
Mesajla attım canım, reklam olur falan diye korktum şimdi atılmıyım siteden ilk günden. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?