Ne şimdi bu ??

Merhaba canım arkadaşımmmmmmmm , seni burda gördüğüme çok mutlu oldum, senin sayfanda senin yazdıklarını okudukça çok mutlu oluyorum ama içim böyle işte (((
Aynı düşüncelerdeyiz, hiç ismini hiçbirşeyini bilmediğim birinin mutluluğuyla bu halimde bile mutlu olabiliyorum, tanıdığım nice insanlar için düşünmüyorum bunları ben..
Bende dilerim ki seninde her işin yolunda gider, hayatta her istediğin olur , en iyilerine layıksın, heeepp çok mutlu oll.

Bizim için evet öyle, sevginin önüne hiçbirşey geçemez, herşeyimizi hiçe sayabiliyoruz, ama onların dünyası,onların düşünceleri bambaşka, ben inanıyorum sevgisine, biz yanyanayken sende olda gör o sevgisini ilgisini.
Sanki bir bebekle ilgileniyormuş gibi benimle ilgilenmesini, düşüncelerini, o an biliyorsun o adam seni canından çok seviyor, ama sonra aramız bozulunca neden böyle, çünkü onlar erkek, onların gururu var.
Sert görünmek zorunda, taviz vermemek zorunda.. Bizim gibi düşünmüyorlar işte...

İşte seninle aynı sonrdayız, onun hep yaptığını ben 1 kez yaptım, olan oldu !!
Şimdi şu yaptığına bak, insanlar bize özenir, bizim gibi olmak isterken, biz bunun kıymetini bilmeye bile aciziz ve ben bunu bir ömür kabullenemem.

Aynen öyle bu sevgi dolu kalplerimiz bize bunları yaşatan...
ne güzel canım, sizinki mutlu son, darısı başıma. Evet çok zıtız ama çok mutluyduk her zaman yinede.
Sağolll canım sanada kolay gelsin valla zor işimiz :)

seninde değerli olduğun konular vardır ama işte bu tarz konular değil...

bu tip erkekler dengeyi başka konuda sağlıyorlar sanırım.. kendileri de pis gururlarının farkında oldukları için bari şu konuda sevgimi sonsuz göstereyim diyorlar ve iyi zamanlarda mutluluğu zirvede yaşatıyorlar...

neden böyle yaptığını anlamak istiyorsun ama işte emin ol, kendisi de kendisini anlamıyordur
zaten iyi günlerinizde de bahsetmiş, sen bir şey yap diye beklediğini... içinin gittiğini...

isyan etme bence... çünkü bazı şeyler de zamanla oluyor.. bu konuda sevgilinin gururunu biraz törpülemeyi dene ama bunu küslüklerle yapma bana kalırsa..
çünkü dediğin gibi baksana gereksiz yere günlerdir sen perişan oluyorsun.. kendisi de oluyordur...
sonuç ne hiçbir şey... böyle ayrı geçen günlerinize yazık...

arayıp sesini duyamadığın, buluşup dokunamadığın günlere yazık....
çünkü biliyorsun sonunda barışacaksınız ve boştan yere bu günler ağlamakla geçmiş olacak....

o yüzden iyi zamanlarınızda biraz bazı konuları gündeme getirmeyi dene...
küsken zaten inat damarları tutyor mümkün olmuyor ki istediğimizi yaptırmak...

o dediğin de çok doğru, çıtayı birden yükseltmemek gerek... zamanla oluyor...

hee çok düzeliyorlar mı hayır :)
sadece zamanla küs kalma günlerinin sayısı düşüyor..

ve gerçekten ben artık bu konuları aştığıma inanıyorum.. ne zaman ki ben bunun hesabını yapmaktan vazgeçtim, o zaman sevgilimin de aslında bana geldiğini ilk adımları bazen de kendisinin attığını fark ettim....

ben de teşekkür ederim sana, biz gibi çiftler görünce benimde içime sular serpilir.. tek değilim dünya da diye

Son düzenleme:

aynen öyle başka konularda başka zamanlarda çok mutluyuz, inanılmaz huzurluyum, o kadar ilgilenior ki bana babamın eksikliğini bile hissettirmiyor, benim en büyük destekçim kendisi. Çok mutluyum sayesinde. O yüzden vicdan azabı çekiyorum. Evett bahsetti içiinin gittiğini söyledi, buna rağmen benim şımarıklığımdan bu durumdayız, alttan hep aldım yine alsam ne olucaktı sanki diye düşünüyorum şimdide.
İsyanım asla yok tek isteğim mutlu olmak, evet ben perişanım oda olmuştur benccede ama gururundan umrunda bile değilim.
O kadar özledim ki sesini kokusunu dayanılacak gibi değil , ne yapacağım bilmiyorum, büyük bir çıkmazdayım, Allah ım bana yardım etsinn.
Bu zaman artık dolmadı mı 3,5 seneyi geçtik yani ne zaman anlayacak sevgimi , beni üzmesini istememmi , gurur yapmamasını bizi yıprattığını ne zaman anlayacak hala.

Tek değilsin evet bizde tek değiliz, sabrettikçe kazanıyor insan, ama bazen sabretmeye gücü kalmıyor ya ne kadar istese, öyle günlere gelmeye korkuyorum.
Tekrar tekrar çok teşekkür ederim..

Aradimi canim ?

yoksa senmi aradin ?

tik yok senden , merak ettim .

Aramadiysan lütfen arama ....

Aramadı canım, ben dayanamadım 1 kez aradım 1de mesaj attım, ikisinide cevap yok, acı çektiğimi biliyor ama dayanamıyor, bugün hiç aramadım.
Kardeşi ile konuştum köyüne gitmiş , tatile !! Benim dayanamayıp bugün ona gideceğimi biliyordu , her zaman böyle yaptığım için.. Benden kaçmaya başladı bence, çok acı çekiyorum.

Bu değildi , bu olmamalıydı sonumuz, ama kardeşi ile konuştum, abin sana birşey dedi mi dedim, tartıştık biraz aramız bozuk demiş .. Ayrıldık dememiş.
Fotoğraflarımızda hala odasında.

Beni süründürmeye çalışıyor apaçık belli bu, aama çok acı çekiyorum ben napıcam bilmiyorum, arasam konuşsam mı? Yoksa kesinlikle aarayıp sormasam mı ??
Daha kötüye gitmesini ben istemiyorum.. Razıyım herşeye, ben hayatımı herşeyimi ona bağladım, hayatımdaki tüm eksikleri o doldurdu.

Hani babanın boşluğunu bilen bilir, o benim babamın boşluğunu bile doldurdu.. Hangi sevgili doldurabilir, hangi sevgili o gibi ilgilenir, sever doldurur herşeyin yerini ??

Bilmiyorum ben napıcağımı ama bu belirsizlik beni çıldırtıyoorrr..Sabrımın son günleri...

bu yaptıgının adı nedir peki canım sorarım sana?sen kendini böyle bir adam için mi heba ediyorsun? kusura bakma ama şimdi kızacagım sana. vakti zamanında bana da çok soylediler, seven insan bu kada rahat olamaz dediler ama dinlemedim şuan afedersin ama köpekler gibi pişmanım. bak kendimden bir kaç sey yazayım sana. ben haklı da olsam haksız da olsam hep hep aradım eski erkek arkadaşımı. bana neler neler dedi, arama bi daha rahatsız oluyorum dedi, yüzüme kapattı, telefonunu kaç kez çaldırdıysam asla açmadı,mesajlarıma cevap vermedi. ama ben onun deli gibi peşinde idim. her atışmamızda, ilk lafı böyle giderse ben seni çekemem oldu. çünkü bendeki asiliği törpülemek ve kendine köle yapmak istiyordu. evet yapardı bundan emindi çünkü haklı da haksız da olsa onu arayan bi kız vardı karşısında. gözlerim kördü. ah canım derdim beni ondan başkası sevmez, o bana sunları yaptı şunları dedi.. şimdi düşünüyorum ki o aslında hiçbişey yapmamış bana, benim kör gözlerim onu mükemmel olarak yaratıp çıkarmış başıma. bi defa canım, baba eksikliğini rabbim kimseye göstermesin, seni anlıyorum ama inan o kadar mükemmel insanlar var ki hayatta dolduruyorlar güzelim. kaldı ki sana o kadar değer veriyor, o boşluğu dolduruyor da şuan nasıl tatillere gidebilior? üstelik senin çok çok üzülüceğini bile bile sana nasıl acı çektirebiliyor? sadece ''SEN'' hayatını ona bağlamışsın bebeğim çok üzgünüm ama. ''HERŞEYE RAZIYIM'' demişsin, eğer bu lafı dersen zaten evlenir ki o seninle, sen evde ağlarsın, bağırırsın o tatilllere gider döner bişey yokmuş gibi.. biraz mantıklı davranmaya çalış canım, bu aşamada seninle dertleşmeye her an açığım özel kutuna yazdıgım gibi. hayatını heba etme. satırlarını okurken hakkaten üzüldüm. at gözlüklerini çıkar nolur nolur!! ve son bi soru: ''babanın boşluğunu kapatan o adam şimdi böyle umarsızca davranarak daha kocaman bi çukur açmadı mı hayatında?''

bu yaptığının adı ne yazıkki gurur bence, onu tanımayan bilmez, çok gururlu biri, ilk günlerimzde çok daha beterdi , biraz düzelmişti..
Evet bende bunu anlamıyorum madem seviyor neden bunu yapıyor ne kadar üzüldüğümü adı gibi biliyor inan bende anlam veremmiyorum, barıştığımızda soruyorum, içim gidiyor bunu yaparken, ama olmuyor diyo, gururumun önüne geçemiyorum diyor.. Buda kendimi suçlu hissetmeme sebep oluyor çünkü biliyorum ne kadar ço sevdiğini.
Benim için o hayatını hiçe saydı, ben mutlu olabilmem için çok şeyler yaptı asla hakkını yiyemem, sırf ben mutlu olabileyim diye yaptığım hataları görmezden geldi.
Kötü olarak tek huyu bu gururu.. Ama bu tek huyu beni çok yıpratıyor işte..

Bende anlamyorum anlam veremiyorum neden bunu yapıyor.

Açtı açmaz mı , zaten içimde olan doldurulması zor boşluğu iyice kanattı, birde üstelik dahha büyük boşluklar açtı ama farkında değil.

Zaten dün attım mesaj, sen gururunun arkasına sığınıp bu şekilde yokluğunu yaşatıyorsun, elde ettiğin tek şey beni sensizliğe alıştırıyorsun dedim, buna da cevap yok.
Bilmiyorum bir yanım ara konuş diyor, en azından bittiyse bitti desin , böyle belirsiz olmasın. Bir yanımda asla arama, biraz da o sürünsün, dönmüyorsa da kendi bunu istiyordur diyor.

Çok aradayım.
Sanaa çokkkk teşekkür ederim canım desteklerin için, dilerim benimde haayatım biran önce yoluna girer.

Kod:

kacan kovalanir buda bunu cok iyi biliyor, sende hep kovaliyorsun.

BU sefer arama gitme yazma, birak o gelsin.

yoksa hayatin boyu cekersin.

Seven insan böyle birsey icin bitirmez.

Bitersede seni hak etmemisdir, lütfen yani...

Biraz sen kac, aradigi zaman bile hemen cikma.. yazarsa hemen yazma.

O korksun artik.

Çok haklısın evet, kaçan kovalanıyor kesinlikle, ama benim korkum ya inadı tutarsa, ya bir inat uğruna oda aramaz benden beklerse ve her zaman yaptığım birden yapmaktan kovalamaktan vazgeçtiğim için onu sevmediğimi düşünürse , bunlara değer mi ? İkimizinde bunları yaşamasına değer mi?

Barışsak eskiye göre daha farklı olucam zaten onun olduğu gibi, en azından nedenini anlayacak, konuşuyor olacağız.

Şuanda konuşmuyoruz ve benimde onunda aklına birsürü şey geliyordur, geliyorda...
Buna müsade etmeliyim, bu sevgiiyi böyle harcamalı mıyım, harcasamda gerçekten harcamama değecek mi bunu çok merak ediyorum.

zaaten hep bunlari düsünüp kendine yenik düsütügün icin simdi bu durumdasin.

Bence onun inadi icin bu berberlik biticekse yeterince sevmemis egosu inadi senden önde geliyorsa ne yapcaksin bu adami hayatin boyunca.?

Bu yüzden bitecekse bitsin diceksin kafanda...

su ana kadar davra´ndigi gibi davranirsan onunla olursun ama simdiye kadar oldugug gibi, degisen birsey olmaz.

Ama o artık yanlış düşünüyor benim istemediğimi düşünüyor çünkü birden değiştim birden böyle davrandım. Birden resti çektim ilk defa.
Bilmiyorum bir yandan çok haklısın ama çok seviyorum, onunda beni çok sevdiğine ben eminim, kimsenin kimseye yapmadıklarını o bana hiç düşünmeden yapar ve yaptı da.
Eminim ben sevgisinden, bizim aramızda güven eksik ve anlayış eksik, hakkımızda hayırlısı,
ne kadar üzülsemde aramayacağım bir daaha, bugüne kadar aradım msj attım cevap bile atma zahmetinde bulunmadı...
Zor olacak dayanabilecek miyim bilmiyorum, umarım dayanabilirim ama çok özledşmmmm işte..

senin işin gerçekten çok zor adam senin mesajına karşılık vermiyor senı umursamıyor pis gururu yüzünden saçma sapan tavırlar içine giriyor sen hala böle diyorsun cnm valla okurken çok kötü oldum madem onun gururu var egosu var senin yokmu cnm sende biraz gururlu ol kendini ağırdan sat bence ne olursa olsun yan cebimde diye düşünüyor o şuan böyle düşünmesine izin verme sana bişi diyimmi kimseye hakkettiğinden fazla değerme kaybeden sen olursun
-

Güven ve saygo yoksa ne varkı gerıye ? sevgı falan fasa fıso.

lutfen arama cek kendını bırak degstıgını dusunsun bırak ıstemedgnı dusunsun ve tutuşsun . eger bunlara ızın vermezsen çok pişman olursun.

adam bana karşılık veriyor normalde umursuyor ama küs olduğumuz zamanlar böyle işte (
Oda soruyorum gururumdan yapıyorum öyle ama içim gidiyor aslında diyor .
Benimde var ama ben aşkta gurur olmazın savunucusuyum her zaman, arada aşk varsa eğer ne gururu bu.. Ama o öyle düüşünmüyor elimde değil diyor.
Artık anlayamıyorum bende böyle kendimi mi kandırıyorum bilmyorum9 gün oldu ya 9günn !!!!!!!!

O değerlerin en büyüğünü hakediyor, çünkü küs değilken bana kimsenin yaşatamayacağı kadar büyük mutluluk yaşatıyor, ilgisini sevgisini km lerce öteden hissedebiliyor herkes, herkes biliyor beni ne kadar sevdiğini..

saygımız var olmaz mı , saygısız bir ilişki olamaz zaten, sadece biraz güven eksiğimiz var o kadar.

Normal insanlar için dediğin doğru, değiştiğimi,istemediğmi düşündüğü için bunu yapıyor, tutuşmuyor o beni istemiyor ben napabilirim diyor gurur yyapıyor.
Bakalım dediğiniz gibi yapıyorum zaten aramıyorum sormuyorum, bakalım pişman olucak mı ??

bu arada bir gelişme var, ben hastaneye randevu almıştım oda aynı bölüme aynı doktora almış aynı güne.. aramızda yarım saat var benden önce gidecek.
Ama benimkini gördü de mi aldı yada tesadüf mü hiç bilmiyorum...

Bu arada annesi bayramda çağırıyor beni , bu sabah aradı. Belki memlekete gideriz, siz napıcaksınız dedi, ben geçen bayramda da gitmiştim, tanışıyorum ailesiyle ve annesi çok sever beni.
Gitmezsek gel bu bayram da dedi, konuşuruz tekrar haberleşiriz dedi. Bakalım ne olucak gitmezlerse onlarda da karşılaşacağım (

canım tamamen aynı ne ben arıyorum ne o arıyor.... Çıkmazdayım çokk yoruldum ve çaresizim.

merak ettim burcu ney acaba?

anlıyorum yaşadığın acıyı.. lütfen sakin olmaya çalış.. yıpratma kendini... bol bol dua et.. gönlünü ferah tut..

ohoooo demek istiyorum.. sen kaleyi içten fethetmişsin zaten.. anne hanımla konuşuluyorsa sıkıntı yok
Senin haberini alıyordur annesinden...

doktor konusu da şaibeli bir durum... sen erken git derim... bekle bakalım.. görünce ne yapacak...
istifini bozmadan beklersin... elbet gelecek yanına

arkadaşım aranızda sevgililkten öte bir bağ var gördüğüm kadarıyla.. zaten bu da uzun ilişkinin getirisi..
yıpratma kendini... üzüldüğün günlere yazık ..

sen kendi sevgine bak... kalbini dinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…