• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne şimdi bu ?

Ayrıldık zaten,bitti benim için.Bu saatten sonra zaten birleşmeye niyetimde yok.İsteyeceğini de sanmıyorum.
Sadece böyle gelipte beni sen bitirdin demesi garibime gidiyor.Yani sanki o koşmuş peşimden gibi..

Zamaninda sana karsi duygularini tam olarak aciklamamis ve hesap soruyor simdi. Cozmeyi birak cozemezsin cunku karsindaki dengesiz ve iki bilinmeyenli denklem degil. Zaten cozemedigin icin cekici gelmiyor mu sana.

evlendiğini düşünsene
resmen oynuyor senle
bi öyle bi böyle
parmağında oynatmak istiyor
bu dengesizlikler büyür gider
çekerim dediğin şeyler çekilmiyor günü gelince
Evet öyle.Büyük dengesiz hemde.İlişki boyunca sensiz yapamam.Sen benim herşeyimsin.Yaşayamam sensiz. Ayrılınca da bizi sevgi kurtarmaz de. Aradaki uçurum gayet büyük.

Çok tatlısınız :) Evet çok sinir bozucu ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.

sende çok tatlısın bırak pıss ıyy coraplarını sağa sola atıyodur o evlenıncede osuruyor bu erkek denen cıns osurup bırde özür diliyor yemekten sonra geğiriyor onu tuvalette ıkınırken hayal et...et bakıyım soğudun dimi evet biliyodum ihihihih

Sana karsi duygularini tam olarak aciklayamis ve hesap soruyor simdi. Cozmeyi birak cozemezsin cunku karsindaki dengesiz ve iki bilinmeyenli denklem degil. Zaten cozemedigin icin cekici gelmiyor mu sana.
O kadar ağır sözler söyleyip ayrılmıştık ki hesap sorma hakkı yok malesef.Evet dikkatimi çekmeyi becerdi böyle yaparak. Bakalım ne olacak

çünkü her daim onunla ilgilenen, peşinden koşacak birinin olması fikri hoşuna gidiyor, bunu kaybedince de geri vites yapmış. süslü sözlerinin altında yatan sebep bu yani. bence tepkisiz kalın, umursamayın, kendi yolunuza bakın.

merhabalar yeni üyeyim ama uzun bir zamandır takip ediyorum.Konuma gelecek olursak kızlar ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım sevgilimle 2,5 ay önce ayrıldık.
Bana ilerletemediğini,katlanamadığını,sıktığımı vs gibi nedenler sunarak ayrıldık.Hoş,bana göre de o çok ilgisiz gelmeye başlamıştı.Kavga ediyoduk,tartışıyorduk sürekli vee ayrıldık.
Ben bu 2,5 ayda birkaç kez geri dönmek istedim ama geri dönüşü sert oldu.Olmaz dedi.
En son sayfalarca mesaj attım,deneyelim dedim ama kendisi bu saatten sonra olmayacağını söyledi.
Gece ver cevabını düşün iyice dedim,gece sorduğumda ise cevap bile atmadı..Bu olaydan 5 gün sonra benim doğum günümdü.Mesaj attı ; ''Keske farklı sekilde olsaydı ama olamadı bu saatten sonra yapacak birşey yok.Bende isterdim şuan elele olmayı ama olmuyor işte.Ömrünün kalanında mutluluk peşini bırakmasın.O yüzündeki tebessüm hiç kybolmasın.Gerçekten bugün birlikte olabilmeyi dilerdim.İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni mutlu yıllarr..'' dedi.Bense teşekkür ederim dedim sadece.
Neyse ertesi gece ise saat 4te facebooktan meaj atmış.''Saçmalama arkadaş listenden mi çıkardın şimdide.Düzelecek mi böyle yapınca herşey ?'' demiş.
Bense ''Sen artık hiçbirşeyimsin.Ben sana temiz geldim başkasına temiz giderim.Ben çok çabaladım.Olmadı.Artısıyla eksisiyle çok tecrübe edindim bu ilişkimden.Benim seninle bundan sonra konuşmam doğru değil.Kendine iyi bak'' dedim.
''Bide sen bitirdin beni bide sen öldürdün''yazmş.
''Böyle olmasını sen istedin,sen beni cevapsız bıraktığında tamamen bitti benim için.''yazdım ve cevap vermedi ondan sonra.
Kızlar sizce amacı ne? O kadar koştum peşinden istemedi,sert davrandı şimdi neden isterdim yanında olmayı diyor ? Facebooktan öyle bir mesaj atmasının amacı ne olabilir ? Pişman olmu şmudur ?
sana cem yılmazın fundamental diye gösterımını ızlemenı tavsıye ederım erkekler o saatte neden mesaj atar cok ıyı anlatmıstır kendısı hatta bakayım varmı o bölumu yollıyım bır dakka

merhabalar yeni üyeyim ama uzun bir zamandır takip ediyorum.Konuma gelecek olursak kızlar ortak bir arkadaş vasıtasıyla tanıştığım sevgilimle 2,5 ay önce ayrıldık.
Bana ilerletemediğini,katlanamadığını,sıktığımı vs gibi nedenler sunarak ayrıldık.Hoş,bana göre de o çok ilgisiz gelmeye başlamıştı.Kavga ediyoduk,tartışıyorduk sürekli vee ayrıldık.
Ben bu 2,5 ayda birkaç kez geri dönmek istedim ama geri dönüşü sert oldu.Olmaz dedi.
En son sayfalarca mesaj attım,deneyelim dedim ama kendisi bu saatten sonra olmayacağını söyledi.
Gece ver cevabını düşün iyice dedim,gece sorduğumda ise cevap bile atmadı..Bu olaydan 5 gün sonra benim doğum günümdü.Mesaj attı ; ''Keske farklı sekilde olsaydı ama olamadı bu saatten sonra yapacak birşey yok.Bende isterdim şuan elele olmayı ama olmuyor işte.Ömrünün kalanında mutluluk peşini bırakmasın.O yüzündeki tebessüm hiç kybolmasın.Gerçekten bugün birlikte olabilmeyi dilerdim.İyiki doğmuşsun iyiki tanımışım seni mutlu yıllarr..'' dedi.Bense teşekkür ederim dedim sadece.
Neyse ertesi gece ise saat 4te facebooktan meaj atmış.''Saçmalama arkadaş listenden mi çıkardın şimdide.Düzelecek mi böyle yapınca herşey ?'' demiş.
Bense ''Sen artık hiçbirşeyimsin.Ben sana temiz geldim başkasına temiz giderim.Ben çok çabaladım.Olmadı.Artısıyla eksisiyle çok tecrübe edindim bu ilişkimden.Benim seninle bundan sonra konuşmam doğru değil.Kendine iyi bak'' dedim.
''Bide sen bitirdin beni bide sen öldürdün''yazmş.
''Böyle olmasını sen istedin,sen beni cevapsız bıraktığında tamamen bitti benim için.''yazdım ve cevap vermedi ondan sonra.
Kızlar sizce amacı ne? O kadar koştum peşinden istemedi,sert davrandı şimdi neden isterdim yanında olmayı diyor ? Facebooktan öyle bir mesaj atmasının amacı ne olabilir ? Pişman olmu şmudur ?
bunu izle belkı dank eder bıseyler:cool:

15 aylık ilişki böylemi bitirilir yuh ya bu erkek milleti bi acayip. büyük ihtimal gözü kaydı başkasına yoksa böyle yürekli yürekli dönüp gitmez arkasını..

çünkü her daim onunla ilgilenen, peşinden koşacak birinin olması fikri hoşuna gidiyor, bunu kaybedince de geri vites yapmış. süslü sözlerinin altında yatan sebep bu yani. bence tepkisiz kalın, umursamayın, kendi yolunuza bakın.
Aynen öyle. Hiç yapmadığım birşey yaptım ve ona hiç birşeyimsin diyebildim.Bu benim için iyi birşey. Devamı gelicek inşallah.

İzledim biliyorum o kısmı. Umarım öyle değildir. Azıcık bi saygım kalmştı kaybolur oda
en ıyı cevabı bu adam zaten herkesın onunde soylemıs sen daha duygusal bısey beklıyosan o duygusalllıgı kız arkadasının gece mesajında senı avuturken bulursun bır erkekte değil

Ne kadar inandırıcı bilmem ama bu 2,5 aylık süreçte dönmek istediğimde yemin etmişti başkası yok sadece olmuyor diye.

inşallah öyle değildir ama bir düşünsene 15 aylık ilişkini cırt diye yırtıp atıyorsun yani ben cesaret edemem ki sevgi anlaşmak değildir zaten herşey 4*4 lük gitmeyebilir böyle bir durumu bende yaşadım ve sonradan anladım olayın iç yüzünü gerçi o zaman 17 yaşlarında filandım ama :)
unutursun en kısa zamanda inşallah değmeyen insanlar için üzülme bile en azından yolun başında tam anlamıyla tanımış oldun :)

inşallah öyle değildir ama bir düşünsene 15 aylık ilişkini cırt diye yırtıp atıyorsun yani ben cesaret edemem ki sevgi anlaşmak değildir zaten herşey 4*4 lük gitmeyebilir böyle bir durumu bende yaşadım ve sonradan anladım olayın iç yüzünü gerçi o zaman 17 yaşlarında filandım ama :)
unutursun en kısa zamanda inşallah değmeyen insanlar için üzülme bile en azından yolun başında tam anlamıyla tanımış oldun :)
Canım 23 yaşındayız. Ben yırtıp atamadım.Bi karikatür vardı kadın ilk evrede ağlar sonra hayatına devam eder.Erkekse ilk evrede hayatına devam eder sonra pişman olur diye. Ben o tarz birşey sandım bu şekilde geri dönüşünü ama burda herkes seni yedekte tutmak istemiş,dengesiz yazmış.Herkes haksız değil ya. Fazla bir beklenti içine girmişim yine demekki.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Herkes dengesiz yedekte tutmak istedi diye öyle olmayadabilir.
Belki gerçekten pişman olmuştur ama dönmeye yüzü yoktur.
Ben bu tarz yorumlar yapmak pek istemiyorum umut olmasın diye.
Çünkü bir kez biten bir ilişki gerçekten bitmesi gerektiği için bitmiştir.
Daha iyi olur sanarak geri dönersen affedersen sadece aldanırsın hiçbir zaman daha güzel olmaz.
Sonra iyice laçkalaşır olay.
Pişman olmuştur bana kalırsa erkekler böyledir genelde ani kararlar sonu pişmanlık.
Ama bu senin umrunda bile olmasın tavrın gayet güzel böyle devam etmelisin.

Herkes dengesiz yedekte tutmak istedi diye öyle olmayadabilir.
Belki gerçekten pişman olmuştur ama dönmeye yüzü yoktur.
Ben bu tarz yorumlar yapmak pek istemiyorum umut olmasın diye.
Çünkü bir kez biten bir ilişki gerçekten bitmesi gerektiği için bitmiştir.
Daha iyi olur sanarak geri dönersen affedersen sadece aldanırsın hiçbir zaman daha güzel olmaz.
Sonra iyice laçkalaşır olay.
Pişman olmuştur bana kalırsa erkekler böyledir genelde ani kararlar sonu pişmanlık.
Ama bu senin umrunda bile olmasın tavrın gayet güzel böyle devam etmelisin.
Teşekkür ederim. Ara girince geri dönülse de olmaz. Yani belki mantığım duygularımın önüne geçmeseydi isterdim ama söylediği her acı söz aklımda yankılanıyor.
Ben pişman olmasını isterdim. inşallah böyledir.Çünkü ettiği sözlerin ağırlığının farkında değildi.Hep kendini haklı bularak bıraktı.Bi kez olsun sen şöyle iyilikler ettin demeden.Ben o sözleri duyarak uyuyorum her gece.Değersiz hissettiren sözlerle.Bunun ağırlığı anlamış ve pişman olsun istiyorum.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Siz böyle deyince içim rahatladı.

Beni sen bitirdin, bir de sen öldürdün...

Ne arabesk bir tavir.

Zaten bu ayrilikta biri olecek olsaydi onca israriniz ve sevginize karsilik verilmediginde siz ölürdünüz.

Ayrilik surecinde pismanligini ifade etme sansi bulacagi durumlar olmus.

Eger devam etmeye niyeti olsaydi o firsatlari kullanir, 'boyle iyi gidiyorduk arada ben seni yoklardim listeden silmek de nereden cikti' demeye getirmezdi lafi.

Teşekkür ederim. Ara girince geri dönülse de olmaz. Yani belki mantığım duygularımın önüne geçmeseydi isterdim ama söylediği her acı söz aklımda yankılanıyor.
Ben pişman olmasını isterdim. inşallah böyledir.Çünkü ettiği sözlerin ağırlığının farkında değildi.Hep kendini haklı bularak bıraktı.Bi kez olsun sen şöyle iyilikler ettin demeden.Ben o sözleri duyarak uyuyorum her gece.Değersiz hissettiren sözlerle.Bunun ağırlığı anlamış ve pişman olsun istiyorum.Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Siz böyle deyince içim rahatladı.

Rica ederim . Biraz aklı varsa söylediği ağır sözlerden dolayı pişman olmuştur.
Ve senin gibi birini bırakmanın acısını er ya da geç tadacak emin ol.
Umarım için bir an evvel soğur tamamen .

Back
X