- 12 Şubat 2009
- 3.122
- 1.709
- 373
- 36
tek bir soru için yaşamımı şöyle bir ele alıp düşündüm..su zamana kadar yasadıklarımda neydi beni mutlu eden?..
neyden mutlu olabiliyordum?
tek bir cevap aradım kendimde..
sonra sizinde düşünüp fikirlerinizi almak istedim..
anketteki oylamaları herkesin kendine özel bir paylasımı oldugunu düşünerek isimleri acık bırakmadım.yinede düşüncesini paylasmak isteyen olursa yazabilir..
düşünmeye baslamadan önce su cümleme dikkat etmenizi istiyorum;
İstemek ve yapmak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz şeylerle, gerçekten istediğiniz şeyler arasında büyük bir fark var.!bunun dikkatini cekmek istedim..
iyi paylasımlar
(sanırım "suan sizi ne mutlu eder" adlı bi oyun konusu acılmıs ..ben oyun veya suanlık sormuyorum hayata baktıgınızda sizi genel anlamda ne mutlu eder bunu düşünüp yazmanızı ve ankette oylamanızı istiyorum..tekrar konusu sayılmasın)
neyden mutlu olabiliyordum?
tek bir cevap aradım kendimde..
sonra sizinde düşünüp fikirlerinizi almak istedim..
anketteki oylamaları herkesin kendine özel bir paylasımı oldugunu düşünerek isimleri acık bırakmadım.yinede düşüncesini paylasmak isteyen olursa yazabilir..
düşünmeye baslamadan önce su cümleme dikkat etmenizi istiyorum;
İstemek ve yapmak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz şeylerle, gerçekten istediğiniz şeyler arasında büyük bir fark var.!bunun dikkatini cekmek istedim..
iyi paylasımlar
(sanırım "suan sizi ne mutlu eder" adlı bi oyun konusu acılmıs ..ben oyun veya suanlık sormuyorum hayata baktıgınızda sizi genel anlamda ne mutlu eder bunu düşünüp yazmanızı ve ankette oylamanızı istiyorum..tekrar konusu sayılmasın)