haklısın akidem aslında sanırım düğüne gidemiyorum diye triplerde

ama ben gitmek istemiyorum inan öyle yüzsüz insanlar ki beni orda delirtirler ben yeni yeni onların psikolojisini atlatırken gidersem onlarla geçirdiğim o kötü anları nasıl atlatırım bilmem

( yapılanları unutmam değil ama sineye çekmem 1 yılımı aldı çok bilirim onların yaptıklarını söylediklerini düşünmekten sabah kan çanağı gözlerle işe gittiğimi iş arkadaşlarımın eşinle mi kavga ettin gibi sözleriyle karşılaştığımı

( kısacası gidersem bu sefer kesin kaynanamı öldürürüm o derece yani kızına takacağı altını onu mıncıklamalarını zeki kızım diye sevişini bana laf sokmalarını artık yaşamak istemiyorum ( buarada kaynanam ben nişanlıyken kızını yani görümcemi yanımda zeki kızıııııııııııııım diye severdi halbuki 4 yıl dersaneye gittiği halde üniversiteyi kazanamayan biriydi ben ise üniversite mezunuyken :) benim kızım çok zeki derdi aklıma gelince halen gülüyorum ) kısacası bunları yaşamak istemiyorum şunu dahi diyebilirim eşim isterse sinirden öfkeden ölsün asla gidip onların ekmeğine yağ sürmem :'(