Ne söylemeli

:((( 3binliralık olmasında kredi kartıyla bişey alalım dedim razı olmadı bende altınlarımı bozdurmak istemiyorum zaten eşimin ailesi bişey takmadı :((( niye onlar için bozdurmak zorundayıım ki değil mi ? şimdi bana surat yapyor :(((

Sakin boyle birseye kalkisma, altinlarini da guvenli, ulasamayacagi bir yere kaldir. Bugun surat eder, yarin tesekkur.. Hayat uzun.

altın meselesi çoooooook derin meseledir :) ne unutur insan , ne de karşı tarafa unutturur koca tarafına giden ca`nım altınları.. düğünden sonra el kondu benim bileziklere altınlara. eşime öyle çok söylemişim ki, bilseymiş bu kadar çok dile getircemi, gerekirse babasıyla kavga eder yinede vermezmiş.. nasıl alır benim altınlarımı diye bi iki sene sinir harbi yaşadım resmen. giden gidiyo yerinede koymak zor oluyo.şimdiki aklım olsa asla alamazlardı.. kesinlikle verme tabiki tatlım. kredi çeksin ödesin madem..

Hayir benim anlamadigim, Erkekler altin islerinden felan pek anlamazki öyle
yani esin sarraf degil herhalde?
3 bin liralik bilezigi kim demiste bunun aklina takilmis ?
Kaynanan felanmi dedi acaba, iste $öyle kalininindan 3 bin liralik takmak yakisir sana diye?
Olurmu olur
Ama akilsizca ve mantiksizca olur,
3 bin liraligi kim görmüste kardesine takiyor :)
Hemde okadar borcun harcin icinde.
Sakin verme altinlarini sakinnnnnnn, onlar senin güvencen !!!

BU arada altinlarini sakladinmi ??
Eger saklamadiysan büyük hata yaparsin, benden söylemesi

cok iyi biyere sakla, yada annene veya güvendigin birine koy,
ha imkanin varsa bankada kasaya koy !!!!!!

cevaplarınızı okudum canlar burdan da aldığım gazla kesinlikle vermiceğimi işin sonu nereye giderse gitsin diyerekten tavrı mı koydum ( buarada eşim altınlarımı kendi hesabına yatırdı ) eşimde o sinirle ailesini arayıp ben yardım edemicem zaten kredi ödüyorum diyerek yüzlerine kapattı ve kaynanam şimdi bizi arayıp düğün tarihini dahi bildirme tenezzülünde bulunmadı eşimde bu sinirle gitmiceğini söyledi düğüne bende zaten gidemem dedim çünkü izin alamam artık bu saatten sonra hem oraya gidip bana yapılmayanları kaynanamın görümceme yaptığını görüp eşimle gelip tartışıp birde sinir harbi yaşamak istemiyorum ama bukez ailem gel gel diye tutturdu anneme derdimi anlatamıyorum beni çok kırıyor :((( anlatsam kaynanamlara cephe alır belkide kavga eder ne yapsam şaştım şaşırdım aileme anlatsam mı acaba yapılanları ?:(

cevaplarınızı okudum canlar burdan da aldığım gazla kesinlikle vermiceğimi işin sonu nereye giderse gitsin diyerekten tavrı mı koydum ( buarada eşim altınlarımı kendi hesabına yatırdı ) eşimde o sinirle ailesini arayıp ben yardım edemicem zaten kredi ödüyorum diyerek yüzlerine kapattı ve kaynanam şimdi bizi arayıp düğün tarihini dahi bildirme tenezzülünde bulunmadı eşimde bu sinirle gitmiceğini söyledi düğüne bende zaten gidemem dedim çünkü izin alamam artık bu saatten sonra hem oraya gidip bana yapılmayanları kaynanamın görümceme yaptığını görüp eşimle gelip tartışıp birde sinir harbi yaşamak istemiyorum ama bukez ailem gel gel diye tutturdu anneme derdimi anlatamıyorum beni çok kırıyor :((( anlatsam kaynanamlara cephe alır belkide kavga eder ne yapsam şaştım şaşırdım aileme anlatsam mı acaba yapılanları ?:(

tamamamini anlatmasan bile
"bak anne bana güven, esimle beraber gitmeme karari aldik, bilmedigin seyler oldu, ben yaptigimin dogru oldugunu düsünüyorum, esimle birlikte karar verdik ve gitmicez, lütfen daha fazla israr etme, benimde yüzümü yere egdirme" diyebilirsin
eminim ozaman daha fazla israr edemicektir
sIkistirabilir anlat anlat diye, ama ozamanda anlatma yada anlat sen bilirsin

esin niye senin altinlarini kendi hesabina yatiriyor ? ne hakla ve sen izinmi verdin buna ??
Cok kötü olmus, en ufak kavgada alir bozdurur haberin olsun

O altinlara cok güvenme, bakarsin bi anda kus olup ucuverirler.
Eger calisiyorsan esinden gizli para yada altin biriktir, buda benden sana tavsiye arkadasim
Bir güvencen olmasi sart

bence düğüne gitmemeniz yanlış bir hareket olur, kardeş düğünü sonuçta,
en azından gidip bir bilezik yada gücünüz neye yetiyorsa takmalısınız,
abisi sonuçta, ayıp olur bence. kendi annene de yansıtırsan eşine tavırlı olur,
bence aranızda halletmeniz gereken bir konu,

o altınları annene emanet et bence. Kimse alamaz anne en güvenli bankadır, savaş çıksa banka el koyar ama annede hep güvende durur. Ben kendi bursumu biriktiriyorum annemde durur hep üç bin tl param oldu yaklaşık :). Sakın verme yani kocana. Tatlı dilli olun. Kocacım daha uygun bir şeyler alalım o kadar borcumuz var, güzelinden ama biraz daha ucuzundan alalım diyebilirsin. Saldırı pozisyonu kötü etkiliyor bu sefer kendi annesini ve onu dolduranları haklı görüp seni hor görür. Sen melek ol yani :).

bence çok üstüne gitme yumuşak davran dügüne çok varsa o zmna kadar aklını çelmeye bak.kesinlikle dolduruşa gelmiş.erkeklerde %99 duyar gelir söylerler.yani ben evli olsam borcumda olmasa yine 3 bin tl lik altına izin vermezdim.çeyrek neyine yetmiyo :))

altınları eşinizin hesabına mı yatırdınız:53:
neden böyle bir hata yaptınız:26:
artık altınlarım demeyin, o altınlar sizin olmaktan çıkmış:50:

:((( 3binliralık olmasında kredi kartıyla bişey alalım dedim razı olmadı bende altınlarımı bozdurmak istemiyorum zaten eşimin ailesi bişey takmadı :((( niye onlar için bozdurmak zorundayıım ki değil mi ? şimdi bana surat yapyor :(((

e onun ailesi bisey takmadiysa hicmi hic hakki yok altinlarini istemeye
izin verme

t.ederim canlar evet altınlarımı eşim ben işte olduğum bigün kendisi evdeyken alıp kendine altın hesabını açtırıp yatırmış bana ise cevabı çalınsa evde daha mı iyiydi neyse buna eyvallah dedik ama ailesi yüzünden bana vurması bardağı taşıran son damla oldu kesinlikle ailesine beş kuruş vermem :((( bende insanım bana hiç bişey yapmadı bir perde diktirmedi bir paspas vermedi hepsini geçtim bir zaman kulaklarıma inanamadım kaynanam benden için eşime bizi beğenmiyorsa gitsin zengin koca alsın demesi beni çıldırtmıştı arkamdan aç demesini o sana göre değil demesini ise benim koyun kocam öyleeeeeee dinledi şimdi ben gidermiyim düğünlerine hizmet eder miyim ? hepsini geçtim 1 kuruşum dahi kısmet olsun istemiyorum aileme gelince konuşsun konuşsun sussun diye düşünüyorum umarım ailem fazla abartmaz olayı :( çünkü son konuşmada beni annem çok kırdı neyse canlar bunun dışında altınlar eşimde ara ara kontrol ediyorum ama yinede güvenemiyorum :((( bana vuran adam herşeyi yapar diyorum önceden beş kuruş harcamıyordum borcumuz olduğu için son 1 aydır bu altın mevzusundan mıdır nedir deli gibi harcama yapıyorum anladım ki yemeyenin malını yerlermiş !

son dakika haberlerini veriyorum canlar eşimin tlf. kayıtlarını dinledim tesadüfen kaynanamla konuşmuş ve kaynanam duygu sömürüsü yapıyor vah öldüm ben bittim ben gibi kızını evlendiriyorya kimse yanında değilmiş falan filan neyse eşim bu konuyu hiç açmadı altınlarımıda vermiceğimi anladı şükür ailemlede görüşmüyorum buara annemle karşı karşıya gelmek istemiyorum :((( eşim bana biraz soğuk davransada herşey yolunda gibi canlar dua edin :(( dualarınızı eksik etmeyin ki eşim altınlarıma dokunmasın :((

kusura bakmayın ama eşinizin bu yapmak istediğine : ayranı yok içmeye tahtırevanla gider .... misali olmuş :19:

borç içindeyken ne alemi var 3.bin tl lik bilezik takmanın ya. normal ölcekli bir bilezik pekala takabilir. gösteriş mi yapacak ya da ileride kardesi aaaaaaaaaa abim bana bu kadarlık bilezik taktı diye kıymet mi bilecek :26:

erkek mantıgı
:19:

Telefon kayıtlarını nasıl dinlediniz ?

Artık iş altından çıkıp şiddete dayanmış. Bu konuda ne yaptı eşiniz ?

öncelikle ALLAH yardımcın olsun...
Siz daha iyisini bilirsiniz ama O kadar kredi borcunuz varken keşke altınlarını önceden bozdurup kendi borcunuza yatırsaydınız en azından borcunuz varken SİZİN altınlarınızın görümcenize gitme ihtimali bile olmazdı...
En iyisi tatlı dille eşine" 500er liralık 2 bilezik alalım ikimiz ayrı ayrı takalım de. En az miktarla yakanızı kurtarmaya çalış:47:
Sayfaların tamamını okumadım neler yaşandı neler söylendi bilmiyorum ama altınların eşinde olduğu vakit hep diken üstünde ol bence, her an bozdurulma ihtimali var gibi görünüyor...

Son düzenleme:
Back
X