ne söylenir.. ne yazılır...

sadece sabır istenir böyle büyük bir acıya dayanmak için ve ben de senin için Allahtan sabır ve dayanma gücü diliyorum sevgilerle...

Ne diyosun ya halisna bugün kese görecektiniz

Ne diyosun ya halisna bugün kese görecektiniz
öyleydi canım.. karartı gördü doktor sadece bugün 5+4günlük hesaplara göre..
doktor ya gelişmemiş yada gitmiş dedi..
beta-hcg yapıldı değerin 7600 küsur olması gerekirken 238..
doktor kimyasal değil dedi.. tutunmuş ve çabalamış.. ama düşmüş işte gücü yetmemiş daha fazla..
değerin yükselip,sonradan düşmeye başladığını söylüyor doktor.. testler tekrarlanacak değerin düşmesi ve kanamamın kendi başına olması için dua ediyoruz.. kürtajsız olsun diye..

Ay canım ya çok üzüldü. ınan ağladım okuyunca canım ins en kısa zamanda hamile kalırsın saglikla canım
kimyasal olamaz bence kimyasal adet dönemine kadar oluyormuş

çok üzüldüüm çok acı tutunmuş çabalamış demek :çok üzgünüm:
allah sabır versin acını tez zamanda unutturur inş :teselli:

üfff ya içim yandı,ir an çok kötü hissettim,aynı şeyi yaşamış biri olarak.Allah güç ve sabır versinnn

Arkadaşım inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum ,çoooooook üzüldüm , inşallh en kısa sürede kendiliğinden bebeğin gelir...

Canım çok zor Allah sabırlar versin
ne desem teselli olmaz ama hayırlısı böyleymiş
üzülme Allah yardımcın olsun

canım bu durumda söylenebilecek hiç bir söz yok

allah sabır versin

rabbim bilir ama umarım şefaatçi olur bebişin sana inşallah

bu üzüntünün çaresi de neyse o deva olsun derdine

bazen umutsuz olduğumuzda tutmayacak galiba dediğimizde kızıyorsunuz işte bu

nedenle ben heveslenemiyorum rabbim hayırlısını versin bu çok zor bir acı:gitme:

canım ınankı cok uzuldum basta olupta sonradan uzulmek daha kotu bı sey olması gerek sana uzulme dıyemıyom cunmku olmuyacagını bılıyom ınsallah canım bı daha kı denemende sonuna kadar gıtmenı nasıp etsın allah sana bu senın kacıncıydı canım

allah yardımcın olsun sabır versin arkadaşım inş. en kısa zamanda yine kavuşursun bebeğine çok zor bi imtihan geçmiş olsun canımm:teselli:

Back
X