- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi z e y n o m
-
Söylüyorum tabiki söylemez miyim..İşte kadının alışkanlığı yapacak bişey yok :)
ne kadar da deseniz yapacak öyle
çocuğunuza bakıyorlar ne güzel.. bakıcı çilesi çekmiş ben olarak söylüyorum
idare edin.. ama babanızın onları gördüğünü de kv nize söyleyin
alışkanlık işte zorSöylüyorum tabiki söylemez miyim..
Anne bak eve gelen giden oluyor; banyoya bir giriyorsun duşakabin camında bir don bir ciciklik.. Normal durmuyor, gerçekten ayıp çekiniyorum ben dedim.
Hadi biz neyse ama aniden bir misafir geliyor, toparlama durumumuz olmayabilir orada unutabiliriz. Millet neden bizim cicikliğimize donumuza maruz dıyorum.
Bugün alıyor, yarın yine oraya koyuyor
Halbuki hafta da 3 kere makine çalışıyor, kurutma makinesi var. Yani elde yıkayıp oraya asmasına koymasına bile gerek yok ama..
öyle konuşmak kolay oluyor işteÇocuğuma kendim bakarım, kafam rahat olur. Asla kayınvalidemlerle birlikte yaşamazdım bir süre bile olsa.
İşte şuan için onu yapamıyorum maaesef arkadaşım Temmuz'a kadar bir durmak zorundayım. Sonrasında zaten onlar evine dönecekler.Çocuğuma kendim bakarım, kafam rahat olur. Asla kayınvalidemlerle birlikte yaşamazdım bir süre bile olsa.
Ay bu çok sert olmaz mıŞöyle yapsanız mesela baban kayınvalidenizin yanında bu uyarıyı yapsa belki utanır bir daha bırakmaz
Aynen öyle, bir de gözüm arkada değil. Gözü gibi bakıyor Allah bin kere razı olsun.öyle konuşmak kolay oluyor işte
ülkemizde doğum izni 4 ay hadi ücretsiz izin yıllık izin vesaire belki 1,5 yaşına kadar büyütebiliyorsun
güzel işi olan memur vs olan mecbur dönüyor işine
bakıcı kreş işleri bebeniz küçükken çok daha zor çünkü
Sert evet ama size de başka yol bırakmamış. Sürekli siz onun adına utanacağınıza bir kere o utansın konu kapanır.Ay bu çok sert olmaz mı
Bir de benim kendi annemler kayınvalidemler varken çok gelmez, anca hafta sonu onlar evine gidince gelir benimkiler
Bu yolu hiç denemedim, ama artık bu şekilde söyleyeceğim.Kayınvalidenize babamla amcam el yıkamaya girdiler gelince gördüler çok utandım diye söyleyin belki utanır da yapmaz.
babası da diyemez bence utanırSert evet ama size de başka yol bırakmamış. Sürekli siz onun adına utanacağınıza bir kere o utansın konu kapanır.
Ciciklik nedir yaaa... Allah iyiliğinizi versinSelam Hanımlar,
Çok komik aynı zaman da benim aaşşşıırıııı sinirimi bozan bir durumdan bahsetmek istiyorum
Kayınvalidem ve kayınpederim ile beraber yaşıyoruz şuan. ( Çocuk bakımından sebep, 10 aydır birlikteyiz, önümüzde ki yaz Temmuz gibi kendi evlerine dönecekler ).
Genel olarak aramız iyi, kendisini zaten evlenmeden çok önce de tanıyordum, 6 senelik evliyim şimdiye kadar da hiç öyle büyük sorunlarımız olmadı. Bir durum olduğunda her seferinde kırmada, dökmeden orta yolu bulup anlaştık.
Laakinnnn bir konu var ki asla çözüm bulamıyorum.
Konu ne mi ? Banyoda olan Çamaşır.
Evet bildiğiniz çamaşır. Mesela duş alıyor diyelim öğlen alt üst çamaşırını hemen orada yıkayıp duşakabinin üzerine asar orada bırakır. Eve misafir geliyor, gidiyor her seferinde onlar orada. Almaz da.. öyle durur .
Geçen hafta sonu evlerine gittiler mesela çamaşırları yine oradaymış; bende görmedim normalde hep bakarım banyoya bu sefer kontrol etmemişim. Annemler gelmişti bana da. Amcamlar da yemeğe gelecekti.. Annem çocugu uyutuyorken babam banyodan çıktıktan sonra bana 'Kızım bi banyoyu kontrol et babacım gelir amcanlar birazdan ' dedi.. bende gidip bakınca çarşaf gibi çamaşırları gördüm tabi
Bunu kayınvalideme çok kez söyledim 1-2-3 ..
Aynı şekilde eşime de , o da annesine söylüyor; ama yok. Her seferinde o çamaşırlar, ciciklikler hep duşakabinin üzerinde. Çoğu kez alıp banyo dolabının içine fırlatıyorum ama gerçekten gına geldi.
Duşakabin şeffaf evet, tam olarak resimdekinin aynısı.Alışkanlık belli ki, evinde de böyle yapıyodur. Benim aklıma bir fikir geldi, o belli ki bu huyundan vazgeçmeyecek yapmaya devam edecek. Hani şu kapı üstü askılıklar varya, onlardan banyoya da asılır bornoz havlu vs takarız hani. Onlardan al bi tane, küvetin içine dönük olacak çekilde as. Çamaşırlarını assın ona böylece ulu orta halka açık değil küvet içine doğru asmış olur hem yere su da damlamaz. Eğer küvet ( ya da duşakabin hangisiyse) şeffafsa, bir havlu at üzerine askılığı as. Havludan ne asılı içe doğru görünmez.
İkizlere takke işteCiciklik nedir yaaa... Allah iyiliğinizi versin
Alışkanlıkları bozmak zordur. Babanızın gördüğünü ve çok utandığınızı belirtin. Sonra da ona yer gösterin. Şuraya asabilirsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?