Ama nasıl kazaysa 4 bacak ve kuyruk aynı anda kopmuş??Gözlerinde ki acı gözümün önünden hiç gitmiyor. İş makinesi yapmış sözde.
Ve para cezası ile kurtulacak görmemiş çünkü. Dediklerine göre tabi ama doğru mu değil mı net birşey yok.
Ya nasil bir ort pas etmektir hangi vicdana sığar bu alenen yalan kim inanır ya resmen eziyet etmişler yavrumaGözlerinde ki acı gözümün önünden hiç gitmiyor. İş makinesi yapmış sözde.
Ve para cezası ile kurtulacak görmemiş çünkü. Dediklerine göre tabi ama doğru mu değil mı net birşey yok.
Az önce eşime de söylüyorum bu caniler de geçmişte bir zaman bebekti çocuktu nasıl bir ortam da yetismislerler ki bu vahsetlere imza atıyorlar aklım almıyor dedim.eşimin gözleri dolu dolu o masum hepimizden hesap soracak dedi Rabbim o mahluklara merhamet etmesin :/“Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü geldiğinde konuşacaklar”. İnşallah allah bu yapılan zulmü öbür tarafa bırakmaz. Yapan kişi ya da kişiler daha büyük acıları bu dünyada da yaşarlar. Aynı köpek mi bilmiyorum bir video var çocuklar bişeyler yapıyor hayvancağıza. İzleyemedim bile iki üç saniye ancak bakabildim. Bunlar çocuk mu şimdi. Nasıl bir ailesi var ki o kadarcık çocuklar ( çocuk demek istemiyorum bence onlar çocuk olamaz ağır ruh hastaları) birine işkence yapabiliyor. Allah ıslah etsin.
Aynen duyduguma göre sadece para cezası verilecekmiş hayır milyonlar ödeme ne fayda giden bir daha geri gelecek mi eskiden kısas vardı yaşattığını yaşatmak vardı illa ölenin insan mı olması lazım ceza alması için o da bir can yavrum nefes alıp vermesi gözümün önünden gitmiyorKizlar hep ayni sey oluyor bu haberler cikiyor tepki geliyor vs vs.. Bir de 80 milyonluk ulkede haberdar olmadigimiz ne iskenceler yapiliyor hayvanlara kim bilir..
Kanunda bunun cezasi yok cunku hayvana iskence suc degil kabahat olarak geciyor
Her konuda esip gurleyen tbmm bunun duzenlemesini yapamiyor nedense
İnanın iki gündür evimizde hüzün hakim. Ne ara bu kadar cani olduk. Eşim de ben de işlerimiz gereği gayet soğukkanlı insanlarız. Dün gece habere bakıp bakıp ağladık.Az önce eşime de söylüyorum bu caniler de geçmişte bir zaman bebekti çocuktu nasıl bir ortam da yetismislerler ki bu vahsetlere imza atıyorlar aklım almıyor dedim.eşimin gözleri dolu dolu o masum hepimizden hesap soracak dedi Rabbim o mahluklara merhamet etmesin :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?