Ne suçu vardı Allah kahretsin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
Kısacık yazacağım zira içimden nefret kusmak istiyorum o masum yavru ne günah işledi daha dünyaya geleli kaç gün olmuştu bilseydi hiç gelmek istermiydi yeter ya yeter önce doğayı katlettik sonra birbirimizi yetmedi artık hayvanları katlediyoruz.

Vallahi cama çıkıp bağırasım var neden ya neden aklım almıyor küçücük bir köpeğin kuyruğundan patisinden bacağından ne istedin be şerefsiz diye yüzüne tüküresim var ama o onu bile anlamaz yetti be yetti ya ne zevk alıyorlar masum canı yakmaktan kanını dökmekten bu nasıl bir şeyin dışa vurumudur ölmek istiyorum

Bende haberi izleyince mahvoldum ağla ağla içim gitti o görüntüsü gözümün önünden gitmiyor
Ben gerçekten bu dünyada yaşamak istemiyorum

Gözlerinde ki acı gözümün önünden hiç gitmiyor. İş makinesi yapmış sözde.
Ve para cezası ile kurtulacak görmemiş çünkü. Dediklerine göre tabi ama doğru mu değil mı net birşey yok.

Ya kedim balkondan düştü. Bizim eve bayram gelmedi. Herkes seferber. Herkes telasta. Bildiğiniz hasta evi oldu evimiz. Hepimiz gözüne bakıyoruz resmen. Birşey oldu mu olacak mi diye.
Onun için ben bir canlıya zarar verenleri anlayamıyorum. Ama aynı şekilde ölsünler istiyorum.

Ama nasıl kazaysa 4 bacak ve kuyruk aynı anda kopmuş??

Çok dua ettim çektiği acıyı eziyeti aklım hayalim almıyor en azından dedim canı sağ ona sıcacık bakan kol kanat geren insanlar olacak etrafında dedim ama öldüğünü gördüm az önce keşke o ölmeseydi keşke onu o masuma yaşatan şerefsiz ölseydi :/

Icim yandi icim resmen her haberini gordugumde gozlerim doluyo.ne zaman bu kadar cani olduk.ne zaman bu kadar acidan zevk alan insanlar olduk.dunya nereye gidiyo boyle.ne istediniz kucucuk yavrudan ne zarari vardi be size..

Ya nasil bir ort pas etmektir hangi vicdana sığar bu alenen yalan kim inanır ya resmen eziyet etmişler yavruma iş makinesi değil asla inanmıyorum.

iş makinesi filan yapmadı veteriner hekim bir insanın daha doğrusu yaratığın yaptığına dair bilgi vermiş. dünden beri ağlıyorum sorumluları sürünerek geberirler insallah.

“Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü geldiğinde konuşacaklar”. İnşallah allah bu yapılan zulmü öbür tarafa bırakmaz. Yapan kişi ya da kişiler daha büyük acıları bu dünyada da yaşarlar. Aynı köpek mi bilmiyorum bir video var çocuklar bişeyler yapıyor hayvancağıza. İzleyemedim bile iki üç saniye ancak bakabildim. Bunlar çocuk mu şimdi. Nasıl bir ailesi var ki o kadarcık çocuklar ( çocuk demek istemiyorum bence onlar çocuk olamaz ağır ruh hastaları) birine işkence yapabiliyor. Allah ıslah etsin.

Kizlar hep ayni sey oluyor bu haberler cikiyor tepki geliyor vs vs.. Bir de 80 milyonluk ulkede haberdar olmadigimiz ne iskenceler yapiliyor hayvanlara kim bilir..

Kanunda bunun cezasi yok cunku hayvana iskence suc degil kabahat olarak geciyor
Her konuda esip gurleyen tbmm bunun duzenlemesini yapamiyor nedense

Az önce eşime de söylüyorum bu caniler de geçmişte bir zaman bebekti çocuktu nasıl bir ortam da yetismislerler ki bu vahsetlere imza atıyorlar aklım almıyor dedim.eşimin gözleri dolu dolu o masum hepimizden hesap soracak dedi Rabbim o mahluklara merhamet etmesin :/

Bunu yapanın ölümü de insallah aynı şekilde olur.. Veteriner kesiklerın düzgün biçimde oldugunu buyuk ihtimal elektrikli kesıcıyle kestıgını söylemısti. İş makinesi olduguna bende inanmıyorum.. Allah kahretsın.. Simsiyah nede güzeldi

Aynen duyduguma göre sadece para cezası verilecekmiş hayır milyonlar ödeme ne fayda giden bir daha geri gelecek mi eskiden kısas vardı yaşattığını yaşatmak vardı illa ölenin insan mı olması lazım ceza alması için o da bir can yavrum nefes alıp vermesi gözümün önünden gitmiyor

Bunu yapanların bulunup tecrit edilmesi gerekiyor. Seri katillerin ve canilerin çoğu ilk önce hayvanlara işkence ederler. Allah korusun. Allah belâlarını versin. Çok üzgünüm.

İnanın iki gündür evimizde hüzün hakim. Ne ara bu kadar cani olduk. Eşim de ben de işlerimiz gereği gayet soğukkanlı insanlarız. Dün gece habere bakıp bakıp ağladık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…