Bilmiyorum asıl ben diğer türlüsüne inanmak istemiyorum. İnsanlık bu kadar çirkin olmamalı. Umarım doğrudur diye dua ediyorum inan ki.Ya nasil bir ort pas etmektir hangi vicdana sığar bu alenen yalan kim inanır ya resmen eziyet etmişler yavrumaiş makinesi değil asla inanmıyorum.
Allah yaşattıgı acının kat kat fazlasını ona yaşatsın insallah.ölmesin hayatı boyunca acı çeksin ölmek ona mükafatKısacık yazacağım zira içimden nefret kusmak istiyorum o masum yavru ne günah işledi daha dünyaya geleli kaç gün olmuştu bilseydi hiç gelmek istermiydi yeter ya yeter önce doğayı katlettik sonra birbirimizi yetmedi artık hayvanları katlediyoruz.
Vallahi cama çıkıp bağırasım var neden ya neden aklım almıyor küçücük bir köpeğin kuyruğundan patisinden bacağından ne istedin be şerefsiz diye yüzüne tüküresim var ama o onu bile anlamaz yetti be yetti ya ne zevk alıyorlar masum canı yakmaktan kanını dökmekten bu nasıl bir şeyin dışa vurumudur ölmek istiyorum
Haberi ilk gordugum de kendimden utandım...Kısacık yazacağım zira içimden nefret kusmak istiyorum o masum yavru ne günah işledi daha dünyaya geleli kaç gün olmuştu bilseydi hiç gelmek istermiydi yeter ya yeter önce doğayı katlettik sonra birbirimizi yetmedi artık hayvanları katlediyoruz.
Vallahi cama çıkıp bağırasım var neden ya neden aklım almıyor küçücük bir köpeğin kuyruğundan patisinden bacağından ne istedin be şerefsiz diye yüzüne tüküresim var ama o onu bile anlamaz yetti be yetti ya ne zevk alıyorlar masum canı yakmaktan kanını dökmekten bu nasıl bir şeyin dışa vurumudur ölmek istiyorum
Ben videosunu izlemis bulundum
Kalici ne yapilabilir diye dusunuyorum, ogrencilerimi merhametli yetistirmekten baska bir sey gelmiyor elimden.
Tabiki doğru değil iş makinesi hadi o dört patiyi aynı hizada kesti arkadaki kuyrugu nasıl kesti. Herkesi aptal yerine koymaktan başka bişey değil buGözlerinde ki acı gözümün önünden hiç gitmiyor. İş makinesi yapmış sözde.
Ve para cezası ile kurtulacak görmemiş çünkü. Dediklerine göre tabi ama doğru mu değil mı net birşey yok.
Zaten veteriner insan eliyle yapılmış olduğunu onaylamış. İş Makinesi değil Yani kesinlikle.Tabiki doğru değil iş makinesi hadi o dört patiyi aynı hizada kesti arkadaki kuyrugu nasıl kesti. Herkesi aptal yerine koymaktan başka bişey değil bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?