Ne suçu vardı Allah kahretsin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nasil bir ort pas etmektir hangi vicdana sığar bu alenen yalan kim inanır ya resmen eziyet etmişler yavruma iş makinesi değil asla inanmıyorum.
Bilmiyorum asıl ben diğer türlüsüne inanmak istemiyorum. İnsanlık bu kadar çirkin olmamalı. Umarım doğrudur diye dua ediyorum inan ki.

Uyuyamıyorum... hala uyuyamıyorum sinir sıkışması yaşıyorum saatlerdir. Allah bin belalarını versin insanlık dışı. Sosyal medyada binbir çeşit vakası geçiyor.
Sapancada köpeğe bunu yapanları bulmak için ilanların asılmasına izin vermeyen esnafa ne demeli? “Ölürse olsun altı üstü hayvan” demelerine.... Allah kahretsin.
Belediyenin abuk subuk yazıları “traktör” bilmem ne yalan.. 4 pati kopmuş gitmiş kuyruk gitmiş bilinçli bir şekilde insanın yaptığı kanıtlanmasına rağmen hala araça atacaklar olayı. Ki böyle birşey olsa sadece patiler değil vücud hasar görürdü.

Canım acıyor. İnşallah sözde kalmaz gerekenler yapılır.

Birde şunu anlatmak istiyorum hanımlar, sosyal medyada korkunç bir şekilde bir yazı geziyor. Tir tir titriyorum okuduğumdan beri.

Tanınmış bir kadının biri hayvan sevgisi sürekli hayvan besleyen hayvanlara sevgi gösterdiğini sanan “HALE BAYRAK” adında bir bayanın ifşasını okuyorum.

Sahiplendiği hayvanların bir kaçı ölü çıkıyor evden. Video ve resimler korkunç hayvanların işkence görme olasılığı yüksek böyle ölme biçimi yok. Diğerleri belediye tarafından kurtarılıyor.

Kadın hala ortalıklarda geziyor.

Allah yaşattıgı acının kat kat fazlasını ona yaşatsın insallah.ölmesin hayatı boyunca acı çeksin ölmek ona mükafat

Ben de iş makinesi tarafından olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Bacaklarla birlikte kuyruğu da kökünden kesilmiş. Veteriner raporu da var ayrıca. Düzenli kesikler varmış. Yani keser, balta gibi kesici bir aletle yapılmış bu işkence.

Yavrumun bakışları gözümün önünden gitmiyor. Kimbilir ne kadar acı çekmiştir. Neler hissetmiştir. Bunu yapan şerefsiz bin beterini yaşasın inşallah bu acının. Diyecek başka bir şey bulamıyorum.

Dün de İnstagramda okuduğum başka bir şey çok üzdü. Anadolu kavağında restoranın birinde yemek yerken, 6 aylık küçük köpekleri de tasması sandalyeye bağlı halde, yerde oynuyormuş. Sonra bir anda nasıl olduğunu anlamadan dışarıdan büyük, kangal kırması bir köpek atlamış çitlerin üstünden. Ailenin küçük köpeğini bir anda yerden yere vurmuş. Saniyeler içinde olmuş bu olay.

Apar topar veteriner aramışlar. Tabii bayram günü epey zor. 40 dk sonra yetiştirebilmişler ama o yavru da melek olmuş yolda. Veteriner raporuna göre, göğsünden ısırılmış ve ciğeri delinmiş. Kurtulamamış.

Saldıran köpeğe bir şey diyemiyorsun. O da hayvan, ayrıca hiç bir köpek saldırgan doğmaz. Tamamen yaşadıkları yüzünden veya yetiştirilme tarzı ile saldırgan olur. En azından ben böyle düşünüyorum. Beni taşlamayın.

Saldıran köpeğin boynunda da çivili tasma varmış. Yani dövüş için kullanılan bir köpek olduğu düşünülüyor. Arka tarafta bulunan başka bir restorana ait bir köpekmiş o da.

İki gün üst üste böyle üzücü haberler almak gerçekten çok kötü. Dünya çok kötü bir yer.

O kadar üzgünüm kiii
Köpek devamlı aklımda
Ya bu nasıl vahşettir ve serbest bırakılmış o kişi
İnsan öldürmek gibi hayvan öldürmek de suç olmalı
İkisi de canlı

Nefret ediyorum artik boyle insanlara.Bir yil once bir kopegin elini ayagini baglayib kalin bir tahta parcasiyla olene kadar dovmuslerdi ve bunu kayit etmisler zevk icin inana biliyormusunuz?hayvan nasil inliyor nasil inliyor.kameraya alan öldu burak dediginde sanki dunyam basima yikildi bir ay ruh gibi dolandim simi yine o durumdayim.Bu insanlar ne yeyib iciyor?

ölmek istiyorum [/QUOTE]
... Ben de... O kadar ofkelendim anlatamiyorum arkadaslar. Ne yazik ki ne birinci ne sonuncu olur. Cunku daha once de gordum ve her defa ayni sekilde yuregim patliyor. Ben insan denilen yaratiktan igreniyorum artik. Savunmasiz, gucsuz, korumasiz, canlilara boyle muameleri gorunce deliye donuyorum. Arkadaslar Ben gordugumden beri o fotolari kendime gelemiyorum. Goguslerime tas dusmus gibi hissediyorum ve midemde yangin cikiyor! Facemi kapatmayi bile dusunmeye basladim o kadar etkiledi beni. Nereye kadar insanoglu? Daha da ne gorecegim ki artik gormekten yoruldum doldum tastim...

Haberi ilk gordugum de kendimden utandım...
Nasil bir zihniyet böylesine acımasız olabilir...
Bin beterini yasasin

Ben videosunu izlemis bulundum
Kalici ne yapilabilir diye dusunuyorum, ogrencilerimi merhametli yetistirmekten baska bir sey gelmiyor elimden.

Ben videosunu izlemis bulundum
Kalici ne yapilabilir diye dusunuyorum, ogrencilerimi merhametli yetistirmekten baska bir sey gelmiyor elimden.

En güzeli... Ben bu ülkeyi öğretmenler ve iyi yetiştirilmiş cocukların kurtaracağına inanıyorum..

Tabiki doğru değil iş makinesi hadi o dört patiyi aynı hizada kesti arkadaki kuyrugu nasıl kesti. Herkesi aptal yerine koymaktan başka bişey değil bu

Tabiki doğru değil iş makinesi hadi o dört patiyi aynı hizada kesti arkadaki kuyrugu nasıl kesti. Herkesi aptal yerine koymaktan başka bişey değil bu
Zaten veteriner insan eliyle yapılmış olduğunu onaylamış. İş Makinesi değil Yani kesinlikle.
O video da bu cana ait değilmiş video 2016’danmış. Allah’ın belaları başka cana eziyet etmişler Ürdün’de olmuş olay

Ben ruh sagligi cok cok ileri boyutta bozuk olmayan birinin disinda kimsenin yapabilecegini dusunmuyorum
4 ayak bir Kuyruk bir noktada dururdu ne kadar canavar olursa olsun sanki bir noktada sakinlerdi diye dusunuyorum

is makinesi olabilir diyorum yan yatarken kaptiysa uzun oluyor cunku on taraftaki aparatlari ondada kullananin kani gormeme ihtimali yok niye biraksin yasayan yavruyu orada

Aklimin aldigi tek secenek uyusturucu kullanan bir serefsizin isi (yazacak cok sifat varda neyse)
Onuda bulmak zor olmasa gerek bulunup emsal bir kararla cezalandirilsin ustu kapatilmasin insallah

Yüreğimin taaa derinliklerinden cok güzel beddualar ettim o pislik için..insallah ayni acilari yaşar cehennemde kavrulur parcalanir inş ....
O yavrucağın yüzündeki ifade benimde aklimdan çıkmıyor insan olamaz bunu yapan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…