Ne sylersin?

irna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
6.730
4
156
Amasya
sevipte ayrıldığınız insanla uzun zaman sonra karşılaştınız
ONA NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Söylenecek söz kalsaydı ayrılmamış olurduk zaten.Demek ki söz bitmiş ki ayrılık başlamış.ARKAMI DÖNÜP YOLUM DEVAM EDERDİM.

bende karşılaşmak istemezdim ama karşılasmışsam da eski konuları açmazdım normal bi şekilde arkadaşmış gibi konuşurdum heralde

svipte ayrılmısım sonucta ayrılık karsı taraftandır ama arkadas olarak konusabilirmym bilmiorum ama aklıma eski gnler gelir ne olursa olsun ama icimden de baska ellerdeym buda sana kapak olsun derim

kişisine göre değişir... genel olarak görmezden gelip konuşmamayı tercih ederim ama oda beni görürse falan bi selam veririm kısa keserim... kaydirigubbakcemile

ona artık onsuzkende ne kadar mutlu hayat dolu olduğumu gözlerimde ki o sevinç hayat dolu ışıkla anlatırım gülen yüzümden anlar zaten
kelimelerin yetmediği duyguyu vücut ifadeleri en güzel anlatan dildir.
konuşmaya bile tenezzür etmem.Zaten kendimi çok beğenen bir tipimdir:umursamaz:

hiç bir şey demezdim........diger kişiler benim için nasıl yabncıysa oda aynı olurdu.......
yabancı biri..........
eger o laf atsa..pardon tanıyamadım derdim.........
yani ayrılmasaydı hak etseydi beni bırakmasaydı...........
dimi ama........

SADECE BENSıZLıK SANA YARAMAMIŞ KENDıNE NELER ETTıN BÖLE ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ıYı GÜNLER DER SONRADA AAAAA BıŞEY UNUTTUM DıYıP ÇANTAMDAN DAVETıYEMı ÇIKARTTIP
YA SALON BıN KıŞıLıKTE YEŞıLLıK OLSUN DıYE ıNSAN LAZIM GELıRSEN YEŞıLLıĞE KATTIDA BULUNURSUN DER BYE .

kaydirigubbakcemile3

söylemeye fırsat olmaz ki.
karşılaşsak adamla sokakta, durup : "bak işte ben sensiz mutluyum senle şöyle ayrıldık böyle ayrıldık" diyemem ki.
o da dinlemek istemez tahminimce.

o yüzden bir yerde karşılaşsam ya görmezden gelirim ya da
"aa merhaba, iyiyim saol sen nasılsın, neyse iyi akşamlar" dan ibaret olur konuşmam.

bende diyceeemmmmm.

------ aaa pardon yaa hangi sevgilimdin....:roflol: :roflol:

çatlatmak değilmi,yalandan kim ölmüş :roflol:

sevipte ayrılmıs durumum hiç olmadı..
ama eger olsaydı ; bensiz çökmüşsün , kim yaşlandırdı seni bu kadar derdim :roflol: :roflol:

buyuk bı ıhtımalle gormezden gelırım.. :umursamaz: gecmıse mazı derler.. konusacak soylenecek bısey yoktur benım ıcın.. :lepi:

Genelde ayrılıklar kötülüklerle biter ama severek ayrılık çok acı olsa gerek.Aman aman istemezdim yaramın açılmasını.Ama sevginin hatrına benden bir tebessüm gelirdi sanırım.Ama kesin ağlardım gibi geliyor içimden............................mafoldumben

Karşılaşmayı asla istemem..çok kötü bir şekilde değil,severek ayrılmıştık biz..ama olan olmuş biten bitmiş hiçbirşey demeden yoluma devam ederim sanırım..görmezden gelirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…