- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Canım bağırmadım bile, saygısızlık babında hiçbir hareketim olmadı ki.
Demek ki olmalıydı kadın aranmış bariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bağırmadım bile, saygısızlık babında hiçbir hareketim olmadı ki.
Ovv onu deseydim bir de kendine yandaş çetesi toplardı geçik eşkiya
Bunlar bir de birbirlerini kollayıp, cık cık cık timi oluşturuyorlar sen bilmiyor musun?
Ayyy valla sevimsiz şey aklıma geldikçe sinirleniyorum. İçime oturdu ya.Demek ki olmalıydı kadın aranmış bariz
Canım yapamayacağımdan değil. O kadından 25-30 yaş gencim, sporcuyum, tek elimle bile belki yere çarparım. Can yakmaksa evet çok rahat yapabilirim ama yapmadım. Ama ya yapsaydım, işte hep fazla cesaret hep. Neyine güveniyorsa...Biliyorum
Hepsini yolarım valla.
Bir kere otobüste yaşlı bir teyze kılıklı cadalozu az daha yoluyordum.
Ben haklıyken karşımda ciyaklayan olursa kendimi kaybederim de![]()
Canım yapamayacağımdan değil. O kadından 25-30 yaş gencim, sporcuyum, tek elimle bile belki yere çarparım. Can yakmaksa evet çok rahat yapabilirim ama yapmadım. Ama ya yapsaydım, işte hep fazla cesaret hep. Neyine güveniyorsa...
Amin canım.Neyine güvenecek, rezillik seviyor böyleleri.
Tohumunda var cadalozluk.
O bakkaldan ekmek isterken bile şuradan iki ekmek ver çabuk hadi! diye söylenerek istiyordur.
Allah kocasına sabır versin ne diyelim![]()
Canım haklı bile değil, sırf çenesini kapatsın diye geç dedim yani. Yoksa sırasını falan aldığım yok, bir hak varsa o da benimdi.mesela bir kere uyarı yapıyorlar , sen de hatanı fark edip düzeltiyorsun..sonrasında haklı oldukları kabul edildi ya illa seslerini yükseltip reklam edecekler .
Tatlı dil yılanı bile deliğin çıkarır demişler canım. Nerede bunu anlayacak kapasite ahh ahh...Yaşlılara tabiki saygımız sonsuz ama bazı istisnalar var ki insanda saygı maygı bırakmıyorlar. Ha bide diyorlar ya sende yaslancaksin! ! Allah uzun ömür verirde yaşlanırsam aksi ve nemrut bi yaşlı olamayacağım. .
Canım 2 dk önce verince sonuç önce çıkmıyor ki. Onun da bir sistemi var, toplu halde açıklıyorlardır sonuçları, tek tek kim uğraşacak.Çok kötü duruma geldik toplumca. Saygısız, tahammülsüz. Sonra da karşıdakinden beklerler. Sen insan oldun mu ki karşıdan saygı bekliyorsun? Yaşlılıklarını koz olarak kullanıyorlar. Benim babamda çok ağır hastalıklar geçirdi ayakta duramayacak zamanları da oldu ama kimse buyrun sizin durumunuz acil demedi. Daha daha sıra kapma yarışları. 2 dk beklesen sende vereceksin zaten kanını kaçıran mı var? Bu durum sadece hastanelerde değil istisnasız her yerde var. Bir keresinde bir bayanın çocuğuna bana göz kırptı diye güldüm uzaktan kadın beni rezil etti. İnsanlık ölmüş başımız sağolsun..
Türkiye çok güzel bir şehir diyen kadın geldi aklıma çok bir şey beklememek lazımCanım para pulla alakası hiç yok. Yetiştirilme tarzı tamamen. Şu madenci vardı ya hani, sedyeye yatmıyordu kirlenecek diye. E bak o da yoksuldu. Zenginlikle alakası yok, terbiye yoksunluğu vermesin Allah!
Konuşma özrü konusunda o kadar haklısın ki.
Hani bir mikrofon uzatıp bir şey hakkında fikirlerini soruyorlar ya, rezil cevaplar çıkıyor. Cevap da denemez, çünkü cümle kuramıyoruz, ifade edemiyoruz.
Daha bunun gibi ne gaflar var Bade, gül gül ölürsün. Ama işte aslında çok acı.Türkiye çok güzel bir şehir diyen kadın geldi aklıma çok bir şey beklememek lazım![]()
Öyle sanıyorlar işte önce veren önce çıkacak sanki yoksa sıra kavgası neden yapsınlarCanım 2 dk önce verince sonuç önce çıkmıyor ki. Onun da bir sistemi var, toplu halde açıklıyorlardır sonuçları, tek tek kim uğraşacak.
Basmadım ya, ondan daha da kabardı insan müsveddesi.O ses yükseltmeye tikim var benim
Otomatik elim ayağım durmuyo, sesini yükseltene basarım tokadı, yaşı hiç umurumda olmaz
Cehennemin dibine otursun o haspa! Manyak mıdır nedir, bulmuş da bunuyor bir de.Öyle sanıyorlar işte önce veren önce çıkacak sanki yoksa sıra kavgası neden yapsınlar
Ben insanları anlayamıyorum artık hani hep otobüste koltuk isteyen teyzeler gençleri taciz eder ya ben tam tersi oturun dedim diye hanım teyze beni ezikledi cık cık ben yaşlı mıyım dediiyilik yapsan da sonuç değişmiyor yani
Verdiğim halde çenesi durmadı ya :)Saygısız. Ben olsam sıramı vermezdim. Söylemek var soylemek var. Kibarca söylese incileri dökülmez yani.
Mısır Piramitlerinin Türkiyeden kaçırılmış şakasına yorum dahi yapamayan bir ülkeymişiz meğer. Türkiyede kalması daha iyidir bence diyordu biriDaha bunun gibi ne gaflar var Bade, gül gül ölürsün. Ama işte aslında çok acı.