nasıl bir bilezik arkadasların dediği gibi hediyelik yeterlimidirBence bilezik takmanız uygun olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir bilezik arkadasların dediği gibi hediyelik yeterlimidirBence bilezik takmanız uygun olur.
eşimin ailesi bana 3 burma takmıstı birazda mesafeliyiz bizim evliliğimize sorun çıkardıklarından.bizde bilezikmi takmalıyız aynı ayardamı olmalı
çok işime gelir vallaSizin dugununuzde abisi ayri birsey takmadi mi size ? aile ayri kardes ayri sonucta, o sizde ayri birsey takmadiysa sizde takmayin. yine ailesi taksin sizin adiniza.
eşim hiç anlamaz bu işlerdenBen sizin yerinizde olsam hiç karışmam, eşiniz ne istiyorsa onu taksın.(bütçenizi çok aşmadığı sürece ) Sonra kötü olan siz olabilirsiniz.
hed
hediyelik dediğiniz düz bileziklermi biraz kalınca oluyor
Maddi durumunuz varsa bence hediyelik bilezikler olmaz.Kardesler sonucta.Bence cumhuriyet ayarinda bir seyler takin.
Ama maddi durumunuz yoksa zaten beklenmez kendi butcenize uygun bir bilezik takin.
Abisi kardeşine cumhuriyet takmış mı ki ?
oda onun kardeşi aynı şey
çok işime gelir valla
Anladığım kadarıyla eşinizin kardeşi babasıyla çalıyormuş ve size onlardan 3 bilezik gelmiş. Biri kayınvalide biri kayınpeder biri de eşinizin kardeşi adına takılmış belli ki. O yüzden ben olsam onlar kaç gramlık takmışsa ben de aynı şekilde takardım.nasıl bir bilezik arkadasların dediği gibi hediyelik yeterlimidir