- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Umarım bir an önce boşanıp psikolojik destek alabilirsiniz.Kızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?
Bir yerlerde yarım kalmış seni anlayip seninle tamamlanmak isteyen birilerinin olduğunu bilmelisin.Kendini bırakma daha çok gencsin hayatın neler getireceğini bilemezsin.Kendini kapatma lütfenKızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?
Eski eşle var olmadığınız ki onun yokluğunda bukadar salıyorsunuz?Evet kendimi her gün bir şeyle motibe etmeye çalışıyorum ama yetersiz kalıyorum
Eski eşle var olmadığınız ki onun yokluğunda bukadar salıyorsunuz?
Hataydı, oldu bitti diye düşünün
Çocuk yok sanırım, en çok bunun için şükür edin.
Üzüldüm akrabanıza nasıl dağıttı Allah yardım etsinPsikiyatrist değil ama psikologa gidebilirsin. Doktor olmadığı için karşına bir delil olarakta geleceğini sanmıyorum. Nlp, yoga, nefes koçu vs envai çeşit uzman var kendini iyi hissetmeni sağlayacak.
Benim başımdan bir boşanma geçti. Üstelik 15 sene evli kalmıştık. İlk başlar zor geçti ama ölmedim sonuçta.
Bizim bir akrabanın kızı boşandı. O toparlayamadı. Dağıttı.
Seçim senin. Ya geçmişinden ders alır önüne bakarsın ya da geçmişinde debelenir, orda kalırsın.
Depresyon gibi bir hastalık ama geçmiyor. Kimseye konuşmuyor. İçine kapandı. Kendini saldı. Neşesi gitti. Normale dönemedi.Üzüldüm akrabanıza nasıl dağıttı Allah yardım etsin
Çok üzüldüm umarım iyileşirDepresyon gibi bir hastalık ama geçmiyor. Kimseye konuşmuyor. İçine kapandı. Kendini saldı. Neşesi gitti. Normale dönemedi.
Ne kötü gelinmişim yaHâlâ peşimden ex kaynana kayinbaba gelin misafirin boş bardağını almadı , bize yemek yapmadı.Gelin olduğundan beri yiyip içip gitti demişler ay güleyimmi ağlayım mi bilemedim .Oğluma ev işi yaptırmaya çalışıyormuş oğlum evde hiç bir şey yapamaz diye bağırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?