- 24 Ağustos 2018
- 4.248
- 10.799
- 208
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Aile evinde kalmaktan başka çareniz yok mu şu an?Kızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?
Şuan başka şehirde görev yapıyorum orda arkadaşlarımla kalıyorum ev tutmadım daha ev bulamadım .Arada ailemin yanına geliyorum o yüzden .Şuan kendime ait evim yok malesef.Aile evinde kalmaktan başka çareniz yok mu şu an?
Hani 1+1 bile olsa kendinize ait bir eve çıksanız? Belki özgür bir hayat iyi gelir diye düşündüm..
Niye ayrıldınız özel degilsebenimde evliliğim 6 ay sürdü sonrasında spora gittim gezdim tozdum o psikolojiyi hemen atlatamıyorsun ama bi şekilde geçiyor bence canını sıkma en fazla bi kaç gün ağlarsın sonrasında geçiyo
Ben de buna benzer durumdayım tek değilsinizBenim gibi hisseden hiç yok mu ?
DertleşelimBen de buna benzer durumdayım tek değilsiniz
Ben de eşimin instegram yazışmalarını sildiğine şahit oldum bir kadınla. Aldatma ihtimali var diye düşünüyorum. Son 2 aydır hemen hemen her gün kavga ediyoruz ve kendimi asla toparlayamıyprum. Belki de aldatmadı ama yüksek ihtimal bir arkadaşlık yapmış olma fikri beni bitirdi tüketti 8 kilo verdim stresten kendimi veremiyorum işime çocuklarımaDertleşelim
Burda konu açmıştım yazmıştım ama çoğu insan direkt boşan yazıyor. Boşanmak tabiki yapılabilir ama benim elimde ciddi bir delil yok ki sadece tahminlerle şüphelerle nasıl yaparım ufak bir ihtimal bile olsa yapmadıysa çok güzel giden evliliğime ve 2 çocuğuma yazık etmez miyim diye düşünüyorumDertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?