- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Zaten en zoru oBirlikte mutlu olduğumuz, bana iyi davrandığı zamanlar sürekli geliyor .
Ama şöyle düşünün benim ki de ha bitti ha bitecek çünkü kafamda şüphelerim gerçek gibi hissetmeye çalışıyorum. İstemsizce kurguluyorum ve kurgularım da gerçek gibi sonuçta yazışmış bir adam var ortada her türlü aldatılma ve bir ilişkinin bitimidir. Sizin hissettiklerinizin aynısını hissediyorum.Benim ki biten bir şey artık geri dönüşü yok. Sizinki sizin şüpheniz benim konum apayrı .Ben bu süreçte zorlanıyorum
Ben yüzümü yaptırmaya başladım kilo verdim sürekli daha güzel görünme çabası içindeyim. Dışarda insanlar arasında gülüyorum ama akşam kendimi eve atıp ağlasam diye vakit geçmiyor. Sürekli içimde bir öfke bir sıkıntı ve bu hiç geçmiyor. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil bir ruh halindeydimKızlar biliyorsunuz beni .Boşanma aşamasındayım.Çok şükür mesleğim var , işime gidip geliyorum. İş sürecinde bastırıyorum duygularımı .Gülüyorum, eğleniyorum kimseye belli etmiyorum .Geceleri artık aşırı diş gıcırdatmaya başladım. O kadar umutsuzum ki yani 27 yaşındayım ama hayat benim için bitmiş gibi. Kendimi de hiç begenmez oldum .Dış görünüşümle uğraşıyorum ama önceki sene saçlarım yandı işlem yapmamam lazım mesela yapıyorum Belim kalınlaştı vs Yani eskisi gibi güzel de hissetmiyorum .Psikolojik destek almak istiyorum , eş kişisi bunu lehime sunar zaten psikolojik sorunlar yaşıyordu demesin diye biraz erteledim bilmiyorum.Annem sürekli teselli ediyor vs .Artık tekrar insanlara inanmak , güvenmek sevmek sanki imkansız.Artik hiçbir şey kendim için yapamayacakmış gibi hissediyorum .Ailem iyi ama aile evi de sorunlu babam bipolar hastası .İnanın çok doluyum çok yansıtamıyorum . Benim gibi olanlar dertleşelim mi ?
en yakın arkadaşımla aldatıldımNiye ayrıldınız özel degilse
İçim acıyor benimde insanlardan tiksiniyorumBen yüzümü yaptırmaya başladım kilo verdim sürekli daha güzel görünme çabası içindeyim. Dışarda insanlar arasında gülüyorum ama akşam kendimi eve atıp ağlasam diye vakit geçmiyor. Sürekli içimde bir öfke bir sıkıntı ve bu hiç geçmiyor. Kim ne yaparsa yapsın umrumda değil bir ruh halindeydim
Aa çok kötü ya pislikler nasıl ayrıldınız peki davanız kesinleşti mi .en yakın arkadaşımla aldatıldım
baya dava açtım 2 sene sonra boşandım kızıda dövdümAa çok kötü ya pislikler nasıl ayrıldınız peki davanız kesinleşti mi .
nasıl atlatacağız bilmiyorum ki. ben eşime güveniyor görünerek takipte kalacağım buna benzer bir hata daha görürsem bu sefer bitiririm diye düşünüyorum ama bu şekilde yaşamak da mezarda yaşamak gibi birşeyBen de insanlar arasında mutlu görünüyorum ama yalnız kaldigimda üzülüyorum .Bosanma sürecinin psikolojik etkilerini yaşıyorum
Çok uzun sürmüş dava benimki inşalah öyle sürmez. İyi yapmışsın kocanı da döveydinbaya dava açtım 2 sene sonra boşandım kızıda dövdüm
kız bi tane vuruyorum 2 tane yiyorum taş atmıştım küçük kaşı yarıldı tek elimde kalan o davaya gelmedi çekişmeliye döndü olay ondan uzun sürdüÇok uzun sürmüş dava benimki inşalah öyle sürmez. İyi yapmışsın kocanı da döveydin
Yapılması gereken oydu.Benim sevgim artık öfkeye dönüşüyor bu hafta daha iyi hissediyorum siz neden ayrılmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?