- 20 Aralık 2012
- 1.791
- 1.094
- 333
Arkadaşlar siz çok mu temizsiniz. Çalışan bir insanım tatilde ailemin yanına geldim. Her gün ev sürdürüyoruz hergün makina çalışıyor, her gün çamaşırla uğraşıliyor bende abartmayın çamaşır biriksin az diyorum rahatligima veriliyor. Dağınık oluyor evim bazen, çamaşır toplandığım da... ama yeri geldiğinde de bekletmiyorum. Küçük kızım var her dakika toplamıyorum peşini. Bu bile laf oluyor pismışim
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?
Bende biliyorum onlar gibi değilim. Hep birilerinin evini,temizliğini, kokusunu konuşuyoruz iki gün banyo yapmasam yaz kış ne zaman bir araya gelsek laf oluyor çocuk gibi...
Benim evime gelip en ince ayrıntısına kadar temizlik yapıyor annem o kadar rahatsız oluyorum ki yapma Diyorum boş duramıyorum diyor ama sonra dedikodumu yapıyorlarmis kardeşimle. Eşim yada arkadaşlarım böyle düşünmüyor. Evet dağınıklıklarim oluyor yada hep evim toplu değil ama eşimle çay içmeyi ev süpürmeye tercih ederim çoğu zaman daha sonra da yaparım o işi deyip sonra yapıyorum.
Sizde Bu tarz eleştiriler alıyor musunuz? Yada bu durumdan nasıl kurtulurum?