ne uydurayım ki ?

Konu muhtemelen bi fatura tutarı değil, sonuçta en fazla ne kadar olabilir yani fatura önü sonu.
Siz sanki bizden de fütursuzca yaptığınız diğer harcamaları saklıyormuşsunuz gibi :)

Ammaaann! sefanız olsun, bence bazen eşiniz herşeyi bilmek zorunda değil bunlarda çalışan kadın olmanın cilveleri oluversin

valla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?

memurum maaşim yattı bugün.ama hesap blokeli ...

açıklama yapmak zorunda değilsin bence.kimseyi ilgilendirmiyor

Çalışan kazanan kadinsin. Herşeyi eşine söylemek zorunda değilsin. Hatta eşinin bilmediği bir birikim yap. Bu arada dürüst ol eşine masalları ni da geç erkek milleti eline fırsat geçince neler neler yapıyor. Önce kendini düşün

her konuda her yorumunuz sadece insanları yargılamaya yönelik. siz gecenki konumu da kadın degil bayan yazdım diye sabote eden kişisiniz. problemleriniz oldugunu düsünüyorum.

her konuda her yorumunuz sadece insanları yargılamaya yönelik. siz gecenki konumu da kadın degil bayan yazdım diye sabote eden kişisiniz. problemleriniz oldugunu düsünüyorum.
Hiç alakası yok ve size bu tepkiyi sadece ben vermemişim.
Eşiniz heralde çok sinirli biri ki böyle bir konu da bile dürüst davranmak istemiyorsunuz.
Ama şu var ki gerçekler elbet gün yüzüne çıkıyor. Kim ne derse desin.

Bu kadar saçma bir şeyin saklandığını hiç duymadım,saklamadım da ..

olayı çözmüşsünüz de merak ettim. 99 kuruş için mi bloke oldu?
asgariyi ödemiş oluyorsunuz nihayetinde.
tr de yaşamıyorsunuz sanırım?

Eşiniz aynısını yapsa??
Muhtemel konu başlığı "Kızlaaaaaar eşim benden habersiz borç yapmış, hesabına bloke konmuş, ne yapmalıyım. Sizce bu işin altında ne var"
Ozaman da kocasına akıl verirsiniz. Allah allah kadın çalışıyor yapmış bir harcama adama da hesap vermek zorunda değil. Erkekler de analarına bacılarına az mı yediriyorlar ne konular okuyoruz şurda.

Ozaman da kocasına akıl verirsiniz. Allah allah kadın çalışıyor yapmış bir harcama adama da hesap vermek zorunda değil. Erkekler de analarına bacılarına az mı yediriyorlar ne konular okuyoruz şurda.
önceki konularimı okursanız ben de aynı konudan muzdaribim. bana sorulmadan maaşımdan paralar gönderildi eşimin ailesine. ona koz vermek istemiyorum ben de.

önceki konularimı okursanız ben de aynı konudan muzdaribim. bana sorulmadan maaşımdan paralar gönderildi eşimin ailesine. ona koz vermek istemiyorum ben de.
Bir de sizin maaşınızdan göndermiş ne güzel iş. Yaptırmayın gözünüzü açın. Kimse için çalışmıyoruz biz.evimi çocuğumu bırakıp işe gidiyorum emeğimi kimseye yedirmem.

Evlilikte yalan olmaz. Benim de yurtdışına geldiğimde 30 liralık fatura 150 olmuştu, eşime laf arası söyledim, "oha" dedi, ama ödendi, bir anlık şok, gerisi tırt. Zaten 1 günlükmüş, 1 hafta veya ay olsa, ve sen gizlesen en nihayetinde yine öğrenir. O zaman daha kötü. Doğrucu ol, her konuda. Kazanan sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…