- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Hiç anlamadım benkurum muhasebesinde sorun cıkmış bugün yatar dedim. yarın eft yapabilirim ancak dedim
valla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?Konu muhtemelen bi fatura tutarı değil, sonuçta en fazla ne kadar olabilir yani fatura önü sonu.
Siz sanki bizden de fütursuzca yaptığınız diğer harcamaları saklıyormuşsunuz gibi :)
Ammaaann! sefanız olsun, bence bazen eşiniz herşeyi bilmek zorunda değil bunlarda çalışan kadın olmanın cilveleri oluversin
memurum maaşim yattı bugün.ama hesap blokeli ...Kusura bakmayın ama bu konuda bilmemizi istemediğiniz bir olay var.
Bir insan kocasından neden bu kadar çekinir ki?
Önce telefon faturası dediniz. Şimdi kredi kartı.
E madem parayı karta attınız , yarın nereden gelecek para?
valla insan bazen böyle yapmak zorunda kalıyo.Kimse eşinden gizli bir iş yapmasın. Zamanla güveni sıfıra iner. Açıkça konuşacaksınız yapacak birşey yok..
açıklama yapmak zorunda değilsin bence.kimseyi ilgilendirmiyorvalla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?
her konuda her yorumunuz sadece insanları yargılamaya yönelik. siz gecenki konumu da kadın degil bayan yazdım diye sabote eden kişisiniz. problemleriniz oldugunu düsünüyorum.Kusura bakmayın ama bu konuda bilmemizi istemediğiniz bir olay var.
Bir insan kocasından neden bu kadar çekinir ki?
Önce telefon faturası dediniz. Şimdi kredi kartı.
E madem parayı karta attınız , yarın nereden gelecek para?
Hiç alakası yok ve size bu tepkiyi sadece ben vermemişim.her konuda her yorumunuz sadece insanları yargılamaya yönelik. siz gecenki konumu da kadın degil bayan yazdım diye sabote eden kişisiniz. problemleriniz oldugunu düsünüyorum.
Eşiniz aynısını yapsa??valla insan bazen böyle yapmak zorunda kalıyo.
valla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?
valla sagol. millet ne meraklı yargılamaya. kızlar telefon faturamı kredi kartımdan ödedim. 99 kurusluk kısmı 21 günlük gecikmeye kaldı.hesabım borcumu ödemeyince bloke oldu maaş hesabımda dahil. yani 500 milyar paramda olsa kullanılamıyo ödedim borcu 8 saate açılcak dendh.. biz de borc ödüyoruz eşim duysun istemedim. siz hç mi eşinizden bisey saklamıyosunuz?
Ozaman da kocasına akıl verirsiniz. Allah allah kadın çalışıyor yapmış bir harcama adama da hesap vermek zorunda değil. Erkekler de analarına bacılarına az mı yediriyorlar ne konular okuyoruz şurda.Eşiniz aynısını yapsa??
Muhtemel konu başlığı "Kızlaaaaaar eşim benden habersiz borç yapmış, hesabına bloke konmuş, ne yapmalıyım. Sizce bu işin altında ne var"
önceki konularimı okursanız ben de aynı konudan muzdaribim. bana sorulmadan maaşımdan paralar gönderildi eşimin ailesine. ona koz vermek istemiyorum ben de.Ozaman da kocasına akıl verirsiniz. Allah allah kadın çalışıyor yapmış bir harcama adama da hesap vermek zorunda değil. Erkekler de analarına bacılarına az mı yediriyorlar ne konular okuyoruz şurda.
Bir de sizin maaşınızdan göndermiş ne güzel iş. Yaptırmayın gözünüzü açın. Kimse için çalışmıyoruz biz.evimi çocuğumu bırakıp işe gidiyorum emeğimi kimseye yedirmem.önceki konularimı okursanız ben de aynı konudan muzdaribim. bana sorulmadan maaşımdan paralar gönderildi eşimin ailesine. ona koz vermek istemiyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?