• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne var bunda ?

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşimle birlikte çalışıyoruz .düğünden takılan takılar ortak altın hesabımızdaydı.para keserler başka şube diye kendi şubesinin kendi adına açtığı hesaba aldı 5 aydır yaklaşık onun hesapta altınlarımız.başka bir birikim hesabı açtırdı ortak olmuyormuş o yüzden benim yolladığım paraları da oraya biriktiriyoruz. Altını bozdurmuş düşmesini bekliyor. dedimki hayatım altın alacağın zaman tekrar ortak hesaba alalım ne kadar birikiyor vs görmek istiyorum.sana sormak istemiyorum.diğeri zaten ortak olmuyor biliyorum onunda ortak olmasını isterdim dedim.vay efendim nasıl böyle dermişim ona güvenmiyor muşum alacak mışım hepsi bende birikecekmiş.büssürü laf saydı sakin sakin konuşmuştum oysa.bunu istemek hakkım değil mi kızlar ?ben mi haksızlık yapıyorum.biriken sürekli sormak istemiyorum.

Ayy ben karı koca arasındaki para mevzularından hiç hoşlanmıyorum.
Nerde birikirse biriksin, yeterki biriksin. Ne olacak eşinin hesabında birikse, ne olacak senin hesapta birikse. Bence boşuna kavga etmeyin.

Hesap onda olduktan sonra hesap hareketliliğini görmek güvence olmaz ki. O parayı somut bir şeye donusturun en tezinden ki eşler arasında para muhabbeti çok can sıkıcı noktalara götürür olayı.
Çok kavga ediyoruz .para konusunda habersiz harcar vs tereddütsüz yok ama ortak olsun bende göreyim biriken parayı istiyorum .bir güvencem olsun istiyorum.

Hesap onda olduktan sonra hesap hareketliliğini görmek güvence olmaz ki. O parayı somut bir şeye donusturun en tezinden ki eşler arasında para muhabbeti çok can sıkıcı noktalara götürür olayı.
Ortak hesap olsun istiyorum.hesap hareketlerini ve biriken parayı ikimizde görelim.

Güven konusunda kırılan taraf nedense kendi adına yatıran oluyor hep ne hikmetse.. güven diye ortalığı yıkana kadar siz söylemeden ortak hesap actirsin.. birgün ters gitti birseyler bütün parayi çekti gitti ne olacak yıllarca çalışıp biriktirdiginiz..
Cok dogru tesbit!

Tabiki haklisiniz. Aksama kadar calisiyoruz para kazanmak icin nereye gitti noldu ortada olmali. Yok ortak hesaba gelemiyorsa bunun icin kavga cikariyorsa yarin o paradan belli miktarda kaybolur haberiniz olmaz.

Bunun guvenle alakasi yok calusiyorsam hesabinida tutarim kusira bakmasin

Eşimle birlikte çalışıyoruz .düğünden takılan takılar ortak altın hesabımızdaydı.para keserler başka şube diye kendi şubesinin kendi adına açtığı hesaba aldı 5 aydır yaklaşık onun hesapta altınlarımız.başka bir birikim hesabı açtırdı ortak olmuyormuş o yüzden benim yolladığım paraları da oraya biriktiriyoruz. Altını bozdurmuş düşmesini bekliyor. dedimki hayatım altın alacağın zaman tekrar ortak hesaba alalım ne kadar birikiyor vs görmek istiyorum.sana sormak istemiyorum.diğeri zaten ortak olmuyor biliyorum onunda ortak olmasını isterdim dedim.vay efendim nasıl böyle dermişim ona güvenmiyor muşum alacak mışım hepsi bende birikecekmiş.büssürü laf saydı sakin sakin konuşmuştum oysa.bunu istemek hakkım değil mi kızlar ?ben mi haksızlık yapıyorum.biriken sürekli sormak istemiyorum.
Kisi kendinden bilir isi...

Al hepsini sana yolluyorum diye mevduatı bozdurmaya kalktı saçmalama bencilce hareket ediyorsun dedim.beni bencillikle suçladı.güvenmiyor muşum .paragöz demediği kaldı bir onuda ima etti zaten.
Kendine erkil büyümüş anlaşılan. Ama hakikaten hoş değil tepkisi.
Bu konu kapansa da, ilerde başka şekilde canlanabilir, çünkü adam evin bankasi sanıyor kendini.
Can'ım Benim, kıyısından da olsa yaşadım bunu

İyilikler dilerim sana

anladıgım kadarıyla bir hesap var ortak hesap acılmıyor digeride onda ee daha ne istiyor siz guvenmiyor olsanız o hesapla ilgilide sıkıntı cıkartırdınız zaten

anladıgım kadarıyla bir hesap var ortak hesap acılmıyor digeride onda ee daha ne istiyor siz guvenmiyor olsanız o hesapla ilgilide sıkıntı cıkartırdınız zaten
Yani o hesapta zaten sende birikiyor. altın hesabı ortak olsun dedim.yok altının gramını biliyor muşum ne yapacakmış bozdurup harcayacakmıymış .ben onumu kasediyorum.

Esinizle aranızda güven sorununuz var. Zaten sizden habersız harcayabiliyormuş. Kendisi güven vermiş mi bırde guvenmıyorsun dıye cıkısıyor.

Back
X