Ne yani 30 yaş ve üzeri bayanlar ölsünmü

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Hic anlamıyorum son zamanlarda toplumun temel konusu bu sanirim 30 yas ve üzerindeysen bu bayan ne evlenebilir,ne ona biri aşik olabilir ne de çocuğu olabilir bu zihniyetteki insanlar yüzünden yasimi kimseye söylemiyorum 20 li yaslarimin daha basindayken erkek arkadaslarim beni severdi aşiklardi yani ama ben sevemiyordum ve bitirirdim simdi ise geldim 30 a bütün erkekler farkli amaclarla yanasiyor sorun ne anlamiyorum yasimmi, zihniyetmi degisti ,benmi sevilmez insanim kafamda deli sorular:KK49:30 yas ve üzeri insanlar ölsünmü yani nasil bir toplum olduk biz yada benim cevremmi boyle yorumlarinizi merakla bekliyorum:dondurma:

farklı amaçlar derken cinsellikten mi bahsediyorsunuz? yaşla birlikte insanların beklentilerinin değişmesi çok olağan bana göre. ama sizin o beklentileri karşılamak gibi bir zorunluluğunuz yok. beklentilerinizin uyuşmadığı insanları sokmayın hayatınıza. birde akışına bırakın birşeyleri, kendinize başka uğraşlar bulun. gerçekten böyle şeyler beklemediğimiz anda daha kolay oluyor.

farklı amaçlar derken cinsellikten mi bahsediyorsunuz? yaşla birlikte insanların beklentilerinin değişmesi çok olağan bana göre. ama sizin o beklentileri karşılamak gibi bir zorunluluğunuz yok. beklentilerinizin uyuşmadığı insanları sokmayın hayatınıza. birde akışına bırakın birşeyleri, kendinize başka uğraşlar bulun. gerçekten böyle şeyler beklemediğimiz anda daha kolay oluyor.
Evet canm ondan bahsediyorum ilk etapta belli etmedikleri icin sonradan anliyorum cok guvenim sarsildi puff :(haklisiniz oyle oluyor gercekten

Cunku erkekler giderek pedofili olmaya basladi. 20 yas alti kac kiz kaciriliyor. Essek kadar adamlar bi bak hepsi 14- 15 yasindaki kizlara sulaniyorlar. Ne kadar kucuk o kadar iyi onlara gore. Adini karistirmak istemem ama şu Aleyna denen kiza youtube da yapilan yorumlar falan mide bulandirici. O kiz daha cok kucuk. Justin Bieber gibi o da cok kotu kullaniliyor medya tarafindan. Istisnasiz soyluyorum her eekegin icinde pedofilik duygular var. Herhangi bir vakaya karismamis olanlar bile bu durtulerini baski altinda tutuyorlar.

Bu şekilde düşünen erkekler hep vardı var da olacak. Siz çevrenizi değiştirin. Kendinizi üzmeyin. Bu insanların tavırları sizin kendinize olan güveninizi iyi insanlara olan inancınızı yitirmenize sebep olmasın.

Cunku erkekler giderek pedofili olmaya basladi. 20 yas alti kac kiz kaciriliyor. Essek kadar adamlar bi bak hepsi 14- 15 yasindaki kizlara sulaniyorlar. Ne kadar kucuk o kadar iyi onlara gore. Adini karistirmak istemem ama şu Aleyna denen kiza youtube da yapilan yorumlar falan mide bulandirici. O kiz daha cok kucuk. Justin Bieber gibi o da cok kotu kullaniliyor medya tarafindan. Istisnasiz soyluyorum her eekegin icinde pedofilik duygular var. Herhangi bir vakaya karismamis olanlar bile bu durtulerini baski altinda tutuyorlar.
Cok haklisiniz yani sonumuz hayir olsun burada anne babalara cok is düşüyor ancak malesef bakinca anne babalar 13/14 yasindaki kiz cocuklari bir erkekten teklif alinca sevineni gördüm

Bu şekilde düşünen erkekler hep vardı var da olacak. Siz çevrenizi değiştirin. Kendinizi üzmeyin. Bu insanların tavırları sizin kendinize olan güveninizi iyi insanlara olan inancınızı yitirmenize sebep olmasın.
Öyle oldu malesef canm işim geregi burdayim bakalm zaman ne göstercek

Toplumda pedofili yatkinligi artiyor ama sizin de cevreniz sıkıntılı.
35 yasindayim, arkadaslarimin cogu 30 yasindan sonra evlendiler, cok da mutlular, aksina genc evlenenlerin çoğu (hepsi degil) deger gormedi, mutsuz oldu bosandilar.
Insallah bende birgün mutlu olurum :(

Ben de aynen böyle düşünüyordum. Buluştuğum her erkeğin başla beklentide olduğunu anlıyor, isyan ediyordum. Ya da yaşımı öğrenince uzaklaşıyorlardı. 33 yaşında biriyle tanıştım ki görücü usulü denebilir, bana hala der hayatta 30 yaş üstü biriyle evlenmem derdim, kilolu kızlara bakmazdım bile (basbaya kiloluyum) seni görür görmez işte evleneceğim kız dedim. 2 ay önce de evlendik. 34 e gireceğim. Yani benim gibi günlerini heba etme, ben düşünmekten hasta olacaktım. İyi ki diğerleri olmamış diyorum şimdi. Değerimi bilen ve beni seven biriyle evliyim. İnan bana yaş kaç olursa olsun çıkıyor karşına.

Ya bu aralar ne kadar cok 30 yas ustu kadinlara atanlarin muhabbeti donuyor.Benim cevremde genelde gec evlendikleri icin ben sansliyim galiba.Hatta erken evlenenlere uzuluyoruz.Hic ciddiye alma bosuna kendini depresyona sokma.Erken evlenip mutsuz olacaktin belki.Bir iki sene icinde degerini bilecek biri cikacak belki karsina hep olumlu dusun.Bu arada tanidiklarimdan gec evlenenlerde gayet mutlu.

Hiç takmıyorum öyle diyenleri bana göre 40 yasta genç insan kendini seviyorsa bakıyorsa bakımlıysa mutluysa ne Önemi var yasın ?

Ya bu aralar ne kadar cok 30 yas ustu kadinlara atanlarin muhabbeti donuyor.Benim cevremde genelde gec evlendikleri icin ben sansliyim galiba.Hatta erken evlenenlere uzuluyoruz.Hic ciddiye alma bosuna kendini depresyona sokma.Erken evlenip mutsuz olacaktin belki.Bir iki sene icinde degerini bilecek biri cikacak belki karsina hep olumlu dusun.Bu arada tanidiklarimdan gec evlenenlerde gayet mutlu.
Bole dionuzda bacim gec evlenende noluyo? Geliyo 37-38 yasina bu seferde cocuk istio mumkun olmuyo bi zmn sonra ya da cocuk icin olesine biriyle evleniyo.. asil bu daha kotu.. burda orneklerini okuyoruz..erken evleneninde gec evleneninde mutsuz olma ihtimali hep var

Tam 30 yaşımda eşim aşık oldu bana,32 de evlendim, aklımız başımıza gelince evlendik,olgunlaşınca ,toplum denilen şey aslinda bireydir ve bireyler kıskanır kendisi gibi olmalıdir herkes, onun çocuk yaşta yaptığı hataları herkes yapmalıdır ki acı çeksin ve o da bunu izleyerek zevk alsın,
Kısacası toplum b.k yesin

Bole dionuzda bacim gec evlenende noluyo? Geliyo 37-38 yasina bu seferde cocuk istio mumkun olmuyo bi zmn sonra ya da cocuk icin olesine biriyle evleniyo.. asil bu daha kotu.. burda orneklerini okuyoruz..erken evleneninde gec evleneninde mutsuz olma ihtimali hep var
Hepsinin cocuguda oldu olmasada dunyanin sonu degil.Hicbiri aman evde kaldim onume ilk gelenle evleneyim diye dusunmedi.Hatta bi tane akrabamiz 34 gelmisti baski yapmaya baslamislardi cok duzgun biri cikti karsisina evlendi kafasina yatmasaydi gene evlenmezdi.Ben gorduklerimi anlattim.Mutsuz olanlarda vardir yasim gecti aman hemen evleneyim kim olursa olsun dersen tabi mutsuz olursun.Bana gore evlenememkte cocugunjn olmamasi da dunyanin sonu degil.Dunyanin merkezine cocugu ve esi koymak cok yanlis.Ne kadar cok dunya dedim:KK45:

Back
X