• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yani 30 yaş ve üzeri bayanlar ölsünmü

Ben onuda denedim
İnanın farkı yok
İş insanını bulmakta
Avrupalılar zor evleniyor zaten
Türk erkeğinden on kat fazla düşünün
Yinede belli olmaz zaten aşk bu..

dogru insan önemli olan tabii ki. irkin bi önemi yok, bi de mutlulugu bi baskasina endeksli bisey gibi düsünmemek lazim kisi kendini negatif düsüncelere itmemeli.

Malesef turk toplumumuz bu konuda cok geri. Bi kac akrabam vardi 29-30 yaslarinda surekli arkalarindan konusuldugunu hatirliyorum ozamanlar daha cocuktum. Ama ne oldu ikiside 30 dan sora evlendi cocuklari var mutlular.

dogru insan önemli olan tabii ki. irkin bi önemi yok, bi de mutlulugu bi baskasina endeksli bisey gibi düsünmemek lazim kisi kendini negatif düsüncelere itmemeli.
Kesinlikle
Erkek her yerde erkek
Tek farkları belki daha kibarlar
Ama burdada çok kibar erkek gördüm

36 da evlendim, hamdolsun çok iyi yapmışım diyorum
Şimdi 40 ın ortasındayım, sadece arkadaşlarımın çocuklarının teyze demesine alışamadım tek şikayetim bu =)
İnsanlar konuşur ama sadece konuşurlar beyin ara yok
Evlilik nasip işidir, sadece evlilik değil her şey nasiptir, her insanın bir imtihanı var hayatta, yaşayıp göreceğiz, insanları bu kadar takmayın kafanıza. 36 da bana geç kaldın diyenler, şimdi ne akıllı kadınsın evini barkını aldın, yatırımını yaptın, kocana muhtaç değilsin ne şanslısın diyorlar ama bak altını çizeyim şanslısın deniyor, kimse bu kadın eşek gibi çalıştı yaptı demiyor=) o yüzden boşver insanları bak daha komik bir şey söyleyeyim çocuğum olmuyor, olmadığını bilen kardeşlerim ailece toplandığımızda yap bir çocuk muhabbeti, sen niyetlen Allah verir diyorlar =))) s... et insanları, gençlik bir kere güzel yaşamaya bak, kendini geliştir, değmeyecek insanlara prim verme.

Şimdi 40 ın ortasındayım, sadece arkadaşlarımın çocuklarının teyze demesine alışamadım tek şikayetim bu =)
Evlilik nasip işidir, sadece evlilik değil her şey nasiptir, her insanın bir imtihanı var hayatta, yaşayıp göreceğiz, insanları bu kadar takmayın kafanıza. 36 da bana geç kaldın diyenler, şimdi ne akıllı kadınsın evini barkını aldın, yatırımını yaptın, kocana muhtaç değilsin ne şanslısın diyorlar ama bak altını çizeyim şanslısın deniyor, kimse bu kadın eşek gibi çalıştı yaptı demiyor=) o yüzden boşver insanları bak daha komik bir şey söyleyeyim çocuğum olmuyor, olmadığını bilen kardeşlerim ailece toplandığımızda yap bir çocuk muhabbeti, sen niyetlen Allah verir diyorlar =))) s... et insanları, gençlik bir kere güzel yaşamaya bak, kendini geliştir, değmeyecek insanlara prim verme.
Bence herkes birbirinin hassas olduğu konudan vuruyor..
Ne kadar insanlar insanlığını kaybetmiş artık
Birinin açığını yakalayayım da ordan vurayım mantığındalar kendi egolarını tatmin ediyorlar üstelik bunları en yakınlarımız yapıyor
Bende aynı şekilde karşılık verince küsüyorlar bide şaka gibi..

Valla kızlar dürüst olacagım bu sefer.Artık makyajıydı,estetigiydi,sporuydu,saglıklı beslenmesiydi kadınlar zaman geçsede hala güzelliklerini koruyorlar.Eskiden kalan bir mit var ya kadın yaşlandıkça çöker,yok çocuk dogurdukça çöker,onların hepsi hurafe olarak kaldı bunu öncelikle belirteyim. AMA! erkeklerin birazcık tanııysam her zaman daha gencini istiyorlar ve bu konuda onları ben hiçbir şekilde suçlamıyorum,çünkü tamamen genetik,içgüdüsel bir olay bu.

Erkeklerin kafa yapısı şu: esra var 28 yaşında çok güzel,çok bakımlı,tam evlenilecek sorumluluk sahibi,kendisinden başkasını gözü görmeyen bir kız.Ama bir yandan da kafa yapısı şu içten içe "Ulan ben bunu kaybetsemde bir sıkıntı olmaz,çünkü bu modelin aynı güzellikte de olsa daha genci var".Erkekler için yaş faktörü çok önemli,belli bir yaş eşigini aşmış kadınlar için "Bunun yaşanmışlıkları çoktur(sadece cinsellik gelmesin aklınıza,duygusal anlamda da.O yaşta bir kızın geçmişte aşık olmamış olması mümkün degil),boşver daha genci,daha toyu,daha az yaşanmışlıgı olanına bakayım". moduna geliyorlar.

Bu pedofili meselesi içinde şunu belirteyim.Yaşanmışlık olayı daha az diye,daha gence,daha dirisine yöneliyorlar ama artık genç kızlar 14-15 te başlıyorlar bazı şeylere,otomatikmen erkekler de "ulan bir ben mi gerizekalıyım,boşver takıl,seviş gez toz eglen,genç yaşlı farketmez diyorlar.Bunlara çevremde şahit oldum açıkçası.

O yüzden tavsiyem,20 li yaşların başında sizi gerçekten seven erkeklere yamuk yapmayın,sizi gözünden sakınan insanları yarı yolda bırakmıyın.ARtık ahlarını mı alıyoruz ne,ileride mumla arıyoruz açıkçası.

30 yaşlardan sonra maalesef bizlerde duygusuz,pragmatist muhasabecilere dönüşüyoruz.Amaç aşk sevgi degil,çocuk aile kurmak oluyor.Tabi akıllı bir erkegi ikna etmek o yaşlarda çok zor.
Sonra da işte buralarda başlıklar açılıyor,neden bize cinsel obje muamelesi yapıyorlar diye,neden acaba?

Ya bu erkekler genç istiyor anladık da
Herkes sanki kendinden çık genç kadınla evlilik yapıyor
Benim eski sevgilim ben ki o zaman 20 li yaşlarda o 30 larındaydı
Benden ayrıldıktan sonra kendi yaşlarındaki bir kadınla evlendi
Yani bu genellemeler yanlış
Ben daha çıtır daha güzel hatta daha akıllıydım o kadına göre
Ama o o kadına aşıktı Onu sevdi onla evlendi
Yani oluyor böyle durumlar
Ben gencim diye tercih sebebi olmadım

Butun erkekler genç istiyor diye birsey yok. Yaşıtı veya kendinden buyuk kadinlarida gayet tercih edebiliyorlar. 30 undan sonra evlenen çok kadin var.

Ama şuna değinmeden gecemeyeceğim. 30 yaşına gelince birden bire akıl fikir fışkırmaya başlamıyorsun. En fazla hayat tecruben olur(kullanmasını bilirsen isine yarar o da), eh birazda olgunlaşırsın belki. Ancak zeka, akıl belli bir yaşa gelince tavan yapmiyor. Aptal insan aptal kalir, 30una geldi diye degismiyor bu durum. +30 olan butun kadinlar veya erkekler super zeka, mukemmel tercihler yapmis, mutluluktan uçan insanlar değiller neticede.

Teşekkür ederim benmle hayat deneyimlerini paylastiginiz icin insallah bebisiniz olur hayirlisiyla kucaginiza alırsınız

Butun erkekler genç istiyor diye birsey yok. Yaşıtı veya kendinden buyuk kadinlarida gayet tercih edebiliyorlar. 30 undan sonra evlenen çok kadin var.

Ama şuna değinmeden gecemeyeceğim. 30 yaşına gelince birden bire akıl fikir fışkırmaya başlamıyorsun. En fazla hayat tecruben olur(kullanmasını bilirsen isine yarar o da), eh birazda olgunlaşırsın belki. Ancak zeka, akıl belli bir yaşa gelince tavan yapmiyor. Aptal insan aptal kalir, 30una geldi diye degismiyor bu durum. +30 olan butun kadinlar veya erkekler super zeka, mukemmel tercihler yapmis, mutluluktan uçan insanlar değiller neticede.
Evet tabiki illa 30 u gecen mükemmel degil ama mutlaka olgunluk geliyor bakalim zaman bana ne göstercek bazen okadar ümitsiz oluyormki yasamaya halim gelmiyor :))

Ya bu erkekler genç istiyor anladık da
Herkes sanki kendinden çık genç kadınla evlilik yapıyor
Benim eski sevgilim ben ki o zaman 20 li yaşlarda o 30 larındaydı
Benden ayrıldıktan sonra kendi yaşlarındaki bir kadınla evlendi
Yani bu genellemeler yanlış
Ben daha çıtır daha güzel hatta daha akıllıydım o kadına göre
Ama o o kadına aşıktı Onu sevdi onla evlendi
Yani oluyor böyle durumlar
Ben gencim diye tercih sebebi olmadım
Nasip iste demekii boyle insanlarda iste yazikki cok az bir çogunluk

Herkes benimle yasadigi deneyimleri olsun çevresindeki olaylari olsun anlattigi icin teşekkür ediyorum bana cok iyi geldiniz:KK200:En Büyük KK

Evet tabiki illa 30 u gecen mükemmel degil ama mutlaka olgunluk geliyor bakalim zaman bana ne göstercek bazen okadar ümitsiz oluyormki yasamaya halim gelmiyor :))

Kimsenin isteyipte evde kaldigi gormedim. Bizim bir komşu vardi. 35inden sonra evlendi ama evlendi. Kismet bu işler.
Herkese farkli farkli yaşlarda denk geliyor. Ben evlendigimde 21dim ve hic evleneyim yuva kurayim derdinde bile değildim ama karsina "O" kisi cikinca dur ben 30 uma kadar bir 5-10 sene düşüneyim demiyorsun. Bizimde evliligin ilk yili aile kaynakli sikintilarimiz oldu ama gecti, oturdu hersey. Yine olsa yine evlenirdim ama daha az agresif olurdum :KK70:

Neden öyle dediniz ki eşinizi sevmiyormusunuz yoksa :KK43:
Aksine, çok uyumlu bir çiftiz. Çok da seviyorum eşimi ama her şey pembiş pembiş ilerlemiyor. Ben kocamla evlendim ama paketten ailesi de çıkıyor. Onların sorunları senin de aile huzurunu etkiliyor. Mevzu stresten adet olamamaya kadar gidiyor.
Bunun yanında evlilik hayatını da kısıtlayan bir şey. Bunu giyim ya da gezme olarak düşünme. Mesela yurtdışında yüksek lisans yapmak istiyorum ama eşimi bırakıp gidemem. Daha liste uzar gider.

Ölmesin. Ben 33 de evlendim, 34 de anne oldum. Mis gibi de oldu. Şahane oldu. Üstelik bakire de değildim evlenirken. Üniversite hayatım boyunca flörtlerim oldu. Ne 20 de ne 30 larda ezik büzük kalmadım. Ben topluma isyan tohumları ekeyim diye doğmuşum zaten hahaha.

kimmiş onu diyen yaa,niye ölüyoruz?:bicak:sizin çevrede sıkıntı var demek ki,bizde tam tersine yaş arttıkça saygı da artıyor erkekler tarafından da kadınlar tarafından da

Back
X