• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yani 30 yaş ve üzeri bayanlar ölsünmü

Hepsinin cocuguda oldu olmasada dunyanin sonu degil.Hicbiri aman evde kaldim onume ilk gelenle evleneyim diye dusunmedi.Hatta bi tane akrabamiz 34 gelmisti baski yapmaya baslamislardi cok duzgun biri cikti karsisina evlendi kafasina yatmasaydi gene evlenmezdi.Ben gorduklerimi anlattim.Mutsuz olanlarda vardir yasim gecti aman hemen evleneyim kim olursa olsun dersen tabi mutsuz olursun.Bana gore evlenememkte cocugunjn olmamasi da dunyanin sonu degil.Dunyanin merkezine cocugu ve esi koymak cok yanlis.Ne kadar cok dunya dedim:KK45:
Orasi ole tabii lakin dunyadan gocup gitmeden anne olmak isteyen kadinlar daha coktur bence.. burda bi kac konu okudum onlargeldi aklima tabii.. kaldiki artik cocuk sahibi olmak cok zor sanki.., heleki yas gectiyse.. kendim tecrube ettim ne yazikki..

Cunku erkekler giderek pedofili olmaya basladi. 20 yas alti kac kiz kaciriliyor. Essek kadar adamlar bi bak hepsi 14- 15 yasindaki kizlara sulaniyorlar. Ne kadar kucuk o kadar iyi onlara gore. Adini karistirmak istemem ama şu Aleyna denen kiza youtube da yapilan yorumlar falan mide bulandirici. O kiz daha cok kucuk. Justin Bieber gibi o da cok kotu kullaniliyor medya tarafindan. Istisnasiz soyluyorum her eekegin icinde pedofilik duygular var. Herhangi bir vakaya karismamis olanlar bile bu durtulerini baski altinda tutuyorlar.

Yok artık canım her erkekte var diyerek çok yanlis bir genelleme yapiyorsunuz

Orasi ole tabii lakin dunyadan gocup gitmeden anne olmak isteyen kadinlar daha coktur bence.. burda bi kac konu okudum onlargeldi aklima tabii.. kaldiki artik cocuk sahibi olmak cok zor sanki.., heleki yas gectiyse.. kendim tecrube ettim ne yazikki..
Yani sadece yasa da baglamamak lazim belki erken evlensende cocugun zor olacakti.Bi de soyle bir sey var kendini hazir hissediyorsundur karsina da cok duzgun bir insan cikti icine de sindi yasinda 25 felandir illa 30 yasini beklemekte sacma tabi ki.Benim demek istedigim cok acele etmemek ve yas gecse de hemen evleneyim derdine girmemek.

30 yas cok normal bir yas herkes 20 li yaslarda evlenecek cocugu olcak diye birsey Yok . Siz caninizi sikmayin herkese kulaginizi tikayin . Kimsenin hayati kimseyi ilgilendirmez

Yani sadece yasa da baglamamak lazim belki erken evlensende cocugun zor olacakti.Bi de soyle bir sey var kendini hazir hissediyorsundur karsina da cok duzgun bir insan cikti icine de sindi yasinda 25 felandir illa 30 yasini beklemekte sacma tabi ki.Benim demek istedigim cok acele etmemek ve yas gecse de hemen evleneyim derdine girmemek.

Ya hani sole diim cnm.. 20 li yaslarda daha cok gencim evlenmem oluyo bazisi.. bana gorede genc ama.. iliski yoluna ciddi amacla cikilmasi taraftariyim.. hani olmadiysa olmamistir ama..gezerim tozarim diye diye 35 ini doldurup sonra baska birini bulup evlenmeyi dusunmek..bunu diorum aslinda...ayrica bayanlarda biyolojik saat denen birsey var.. yoksa tabiiki nasipte yoksa zaten olmaz

Ben de aynen böyle düşünüyordum. Buluştuğum her erkeğin başla beklentide olduğunu anlıyor, isyan ediyordum. Ya da yaşımı öğrenince uzaklaşıyorlardı. 33 yaşında biriyle tanıştım ki görücü usulü denebilir, bana hala der hayatta 30 yaş üstü biriyle evlenmem derdim, kilolu kızlara bakmazdım bile (basbaya kiloluyum) seni görür görmez işte evleneceğim kız dedim. 2 ay önce de evlendik. 34 e gireceğim. Yani benim gibi günlerini heba etme, ben düşünmekten hasta olacaktım. İyi ki diğerleri olmamış diyorum şimdi. Değerimi bilen ve beni seven biriyle evliyim. İnan bana yaş kaç olursa olsun çıkıyor karşına.
Ne güzel canm hep mutlu olun i bana sanki ben hic mutlu olamaycam gibi hissediyorum:(

Tam 30 yaşımda eşim aşık oldu bana,32 de evlendim, aklımız başımıza gelince evlendik,olgunlaşınca ,toplum denilen şey aslinda bireydir ve bireyler kıskanır kendisi gibi olmalıdir herkes, onun çocuk yaşta yaptığı hataları herkes yapmalıdır ki acı çeksin ve o da bunu izleyerek zevk alsın,
Kısacası toplum b.k yesin
Ne guzel allah iste akli basinda adma
Bole dionuzda bacim gec evlenende noluyo? Geliyo 37-38 yasina bu seferde cocuk istio mumkun olmuyo bi zmn sonra ya da cocuk icin olesine biriyle evleniyo.. asil bu daha kotu.. burda orneklerini okuyoruz..erken evleneninde gec evleneninde mutsuz olma ihtimali hep var
Canm ama bak ben de isterdim erken olsun ama benim isteğimle olmuyorki allah istemezse olmuyor

Insallah bende birgün mutlu olurum :KK43:

Gunumuzde egitimli bir bireyin, mezun olma, duzgun bir is bulma, erkekse askere gidip gelme, e biraz gezme tozma bir araba alma derken yaslari 30 u buluyor zaten.
Bakmayin siz 18-20 yasinda ilk bulduguyla evlenenlere.
Bu arada ben de bana ve cevreme gore oldukca genc evlendim, ama o donem benim icin dogrusu buydu. Herkesi kendi yasam kosullari icinde değerlendirmek gerek.

İşin doğrusu bu biraz daha erkeklerin genlerine işlemiş bi durumdan kaynaklanıyor. Doğurganlığa dikkat ediyorlar. Bu demek değil ki 30undan sonra kadınlar doğuramıyor. Elbette doğurganlıkları devam ediyor ancak bir erkek doğuştan gelen içgüdüleri gereği daha genç olana daha doğurgan olana yöneliyor. Ha tabi ki genç kız ooo erik gibi kütür kütür diyenleri tenzih ediyorum.

Ne güzel canm hep mutlu olun i bana sanki ben hic mutlu olamaycam gibi hissediyorum:KK43:
Etrafıma bakınca kimse evde kalmamış. Herkes bir şekilde evleniyor. Sana tek tavsiyem resimden beğenmesen bile, ilk buluşmada elektrik alamasan bile, bir kaç gün şans ver. Benim öyle oldu çünkü. Olmaz ama hadi bir kahvaltı edeyim vs diye diye 1 yıl sonra aşık oldum. İnşallah tez zamanda o kişi seni bulur canım, biliyorum insanın aklından hiç çıkmıyor, yalnız öleceğim diyorsun, ama şans bir yerde kırılıyor,bol şans :)

Etrafıma bakınca kimse evde kalmamış. Herkes bir şekilde evleniyor. Sana tek tavsiyem resimden beğenmesen bile, ilk buluşmada elektrik alamasan bile, bir kaç gün şans ver. Benim öyle oldu çünkü. Olmaz ama hadi bir kahvaltı edeyim vs diye diye 1 yıl sonra aşık oldum. İnşallah tez zamanda o kişi seni bulur canım, biliyorum insanın aklından hiç çıkmıyor, yalnız öleceğim diyorsun, ama şans bir yerde kırılıyor,bol şans :)
Canm beni simdiye kadar kimse biriyle tanistirmadiki görücü gelirdi onlarda canm hic oluru olcak kisiler degildi .Onun disinda hep kendileri gelip teklif etmisti erkek arkadaslarim ha ciddi olani beni cok sevenide oldu oylesine konusanda zaten oylesine konusmak isteyeni hep reddeettim

30 yaşı geçenler ölsün 20 yaştan selamlar:))) şaka şaka... Ben de forumlarda öyle başlıklar görüp yuhh diyorum.32 yaşıma girdim bunalıma sokacaklar adamı..ama en sonunda aman salla ya diyorum. Siz de öyle yapın.

Back
X