Ne yani 30 yaş ve üzeri bayanlar ölsünmü

Hic anlamıyorum son zamanlarda toplumun temel konusu bu sanirim 30 yas ve üzerindeysen bu bayan ne evlenebilir,ne ona biri aşik olabilir ne de çocuğu olabilir bu zihniyetteki insanlar yüzünden yasimi kimseye söylemiyorum 20 li yaslarimin daha basindayken erkek arkadaslarim beni severdi aşiklardi yani ama ben sevemiyordum ve bitirirdim simdi ise geldim 30 a bütün erkekler farkli amaclarla yanasiyor sorun ne anlamiyorum yasimmi, zihniyetmi degisti ,benmi sevilmez insanim kafamda deli sorular:KK49:30 yas ve üzeri insanlar ölsünmü yani nasil bir toplum olduk biz yada benim cevremmi boyle yorumlarinizi merakla bekliyorum:dondurma:
33 yașında bekarım abim bile artik evde kaldin senden bisey beklenmez artik diyosa:( ve erkekler gercekten farkli yaklasiyolar bende cok yasadim suan hayatima kimseyi alamiyorum guvenim kalmadi

34 yasindayim bekarim ve evde kaldim ah ben napicam ya beni kimse almazsa gibi bi derdim dusuncem olmadi .. soyleyenlerede yada evlenmiyormusun artik diyenlerede "evlendinde ne oldu taçmı giydin başına? Gerçi evet taç giydin ama oda düğünden sonra çıkıyor " diyorum zaten sonrasında kimse bişi deme cesaretinde bulunamiyor:halay:

33 yașında bekarım abim bile artik evde kaldin senden bisey beklenmez artik diyosa:KK43: ve erkekler gercekten farkli yaklasiyolar bende cok yasadim suan hayatima kimseyi alamiyorum guvenim kalmadi

Ben anlayamiyorum ne bicin insanlar var sizin etrafinizda ya.Resmen cahilligin dibi.Bu tarz bir laf soylemek icin bir insan sadece karsindakinin canini yakmak istiyordur.Baska bisey aklima gelmiyor benim.Abim var.Su gune kadar evlenmek,evlilikle ilgili tek laf etmedi.Yalnizca anneme chelzy'de keske yuvasini kursa demis yazin sanirim.Onun disinda hic yani.Onun disinda cevrenize alacaginiz erkekleri lutfen suzgecten gecirin.Hemen oldu bittiye getirmeyin.Hemen guvenmeyin ve guclu oldugunuzu belli edin.

30 lu yaşlara gelen bir kadının belli şeylerde deneyimli olduğu varsayılıyor ve eğer hala evlenmemişse erkekler çok rahat yaklaşıyor. çok yanlış ve çirkin bir düşünce. 20 li yaşlarda ise daha masum duygular oluyor aşk sevgi kavramları daha güçlü oluyor. yaş ilerledikçe erkekler çıkarına daha düşkün oluyor istediğimi elde edeyim sorumluluk da olmasın kafasında. bence bir ilişkiye başlayacağınız zaman net olarak istediğigini belirtin uzun süren seviyeli bir ilişki istediğinizi, bu yapıda değilse hiç başlamamanın daha iyi olacağını..

Hic anlamıyorum son zamanlarda toplumun temel konusu bu sanirim 30 yas ve üzerindeysen bu bayan ne evlenebilir,ne ona biri aşik olabilir ne de çocuğu olabilir bu zihniyetteki insanlar yüzünden yasimi kimseye söylemiyorum 20 li yaslarimin daha basindayken erkek arkadaslarim beni severdi aşiklardi yani ama ben sevemiyordum ve bitirirdim simdi ise geldim 30 a bütün erkekler farkli amaclarla yanasiyor sorun ne anlamiyorum yasimmi, zihniyetmi degisti ,benmi sevilmez insanim kafamda deli sorular:KK49:30 yas ve üzeri insanlar ölsünmü yani nasil bir toplum olduk biz yada benim cevremmi boyle yorumlarinizi merakla bekliyorum:dondurma:
Her ne olursa olsun. Bu toplumda Ortadoğu kültürü var olacak bir gerçek Yani kadın erkenden evlenirse temiz (!) geç kalırsa kimbilir neler yaşamıştır ne kı ayaklarına yatıyor ki boşversene sen oluyor adı ve böyle büyütülüyor hala erkek çocukları. Sonuç da işte bu duyguların yaşanması malesef bir nebze hak verir oluyorum ama kadınlara suçunatarak değil böyle zihniyetle yetiştirilen erkek çocukları sürekli kadınları tavlama (!) malum iş peşine düşüyor ardından o Kızlar büyüyor bu sefer de ne naneler yemiştir kim bilir oluyor bu bizim değil Arap kültüründen kalan bir kötü durum malesef hep kadın ti kaka oluyor buna alışmak zorundayız zira bunu en çok savunan Kadınlar asla böyle düşünmesem de

Bence en guzel yaslar 30 lu yaslar. Erkekler neden oyle yaklassin ki? 30 yasindayim ama farkli bi amacla gelen olmadi. Hatta daha onceden gorustugum cocuklar israrci olmazlardi ama simdiki gorustuklerim daha israrci:D ama toplum baskisi oldugu dogru. Ailem "evlen" diye baski yapmiyor. Secimlerime guvenirler zaten. Cevremde yasimla ilgili imalarda bulunup beni kotu hissettirmeye calisan insanlarla da gorusmuyorum zaten. Insan anın tadini cikarmali, zaman hizla geciyor.

Bence en guzel yaslar 30 lu yaslar. Erkekler neden oyle yaklassin ki? 30 yasindayim ama farkli bi amacla gelen olmadi. Hatta daha onceden gorustugum cocuklar israrci olmazlardi ama simdiki gorustuklerim daha israrci:KK70: ama toplum baskisi oldugu dogru. Ailem "evlen" diye baski yapmiyor. Secimlerime guvenirler zaten. Cevremde yasimla ilgili imalarda bulunup beni kotu hissettirmeye calisan insanlarla da gorusmuyorum zaten. Insan anın tadini cikarmali, zaman hizla geciyor.
Evet malesef zaman hizla akip geciyor ve anı yasayamiyoruz.Zaten her konuda aslinda pskoloji insanlarla gorusmemek gerek

Açıkçası böyle düşünen adamin niyetinden ve karakterinden şüphelenirim. Böyle tipler vardı çalıştığım yerde. Biri üniversite okuduğumu duyunca yemeğe çağırdı baş başa yaşlı ve 7 8 çocuk sahibi ne duymuşsa artık üniv. ile ilgili biri desen 40 'lı yaşlarda 20 yaşındaki kızla evlenmiş hala çapkınlık peşinde önüne gelene asılırdı. Kısaca toplum ve yetişme tarzına bağlı bu adamlar kadına değer vermeyen ve öyle gören tipler.
Bazıları da değer verir. Yaşına değil kişiliğine bakar ama en önemlisi siz sevin kendinizi erkekler beğenmesin ne olacak ki...
O zaman cahilleri kaile bile almazsınız.
Bir kadının en güzel yaşları olduğunu düşünüyorum.

Canım toplumun bizden istekleri hiç bitmez evlenirsin çocuk nerde der..Çocuk yaparsın hani ikinci der..İki kızın olur e hadi bi erkek der..20 yaşlarımın başındayken sadece toplum için yaşıyordum gerçekten..Ama sonra baktım ki çok mutsuzum..Bütün hayallerimi aman toplum ne der diye ertelemişim..Şuan yaşım 28 ve ben yaş almaya bayılıyorum..Her geçen yıl farkındalığım artıyor..Kadınlığımı keşfediyorum.Ayaklarım daha sağlam basıyor..35 yaşımda nasıl bir kadın olacağım acaba diyorum..Yaşı küçük evlenen insanların bir çoğu mutsuz..Çünkü o yaşlarda sadece duygularıyla hareket ediyor insan(bende dahil) Ama yıllar geçtikçe mantık devreye girince çok daha farklı oluyor herşey..Ben bir kadının kesinlikle 30 dan sonra evlenmesi gerektiğini düşünüyorum..Ben erkek olsam 30 yaş üstü bir kadınla evlenmek isterdim..Çok daha olgun,hayatta bazı şeyleri aşmış,tecrübeler kazanmış,hayata daha anlamlı bakan farkındalığı yüksek bir kadın tercih ederdim..

Genellikle yobaz zihniyetli erkekler kadinin 30 dan sonra yok oldugunu savunuyor...
Nispeten gormus gecirmis bir erkek ise 30 dan sonra hayatin ancak basladiğini savunuyor...ama o kadar azlar ki...
Ve evet erkeklerde genc olsun takıntısı var
O yuzden minyonlar uzun boyluları kıskanmasın bosuna derim :D
Ay nerden nereye geldim :D

Genellikle yobaz zihniyetli erkekler kadinin 30 dan sonra yok oldugunu savunuyor...
Nispeten gormus gecirmis bir erkek ise 30 dan sonra hayatin ancak basladiğini savunuyor...ama o kadar azlar ki...
Ve evet erkeklerde genc olsun takıntısı var
O yuzden minyonlar uzun boyluları kıskanmasın bosuna derim :KK70:
Ay nerden nereye geldim :KK70:
:KK48::KK48::KK48::KK48:cok tatlisiniz yani size katiliyorum sonuna kadar sonki dediginiz de dahil :))

31 yaşındayım. 3 senedir evliyim. Güzel bir evliliğim olmasına karşın her şeyi başa sarsak eşim tekrar evlenme teklifi etse kabul etmem. 30 yaş kadını fazla akıllı oluyor. Yani olsa olsa fazla akıldan evde kalır.
Neden öyle dediniz ki eşinizi sevmiyormusunuz yoksa :(

Bu zamanda artık yaş konusunun aşıldığnıı düşünüyorum erkekler kızlarda geç evleniyorlar. Bence bu biraz da sizinle alakalı bu sürekli başka amaçlar için görüşen insanlarla nerede tanışıyorsunuz eğer sürekli sosyal medyada tanışıyorsanız genel öyle yani bu gibi durumlarda arkadaş çevresi biraz başkalarını ömermesi daha sağlıklı kaldı ki karakteri sağlam daha önce de evlenmemiş biri evlilik amacıyla tanışır görüşür bunun yaşla alakası yok sizin tercihleriniz yanlış benim kaç tane arkadaşım 30 küsür yaşında evlendi.

31 yaşındayım. 3 senedir evliyim. Güzel bir evliliğim olmasına karşın her şeyi başa sarsak eşim tekrar evlenme teklifi etse kabul etmem. 30 yaş kadını fazla akıllı oluyor. Yani olsa olsa fazla akıldan evde kalır.
Hah hahhah,tam da bu;)

Bu yaşın güzellikleride var kizlar. Eskiden annem saat 8 oldu eve gel derdi. Şimdi nişanlımla kapadokyaya gidicem mesela. Babamı idare et dedigimde. Aman 40 yaşına geldin gidersin git diyor :D :D :D

30 yaşındayım bekarım
Ya böyle düşünme
Kendine yetebilecepini düşün
Yani herkes evlenmek zorunda değil
Sevgililerin olsun aşkı yaşa ama gerisini düşünme
Hayat kısa
Ve bence en güzel çağımızdayız iki üç kendini bilmez için kendini yıpratma değmez
Ben son erkek arkadasımdan ayrıldım evet üzüldüm ama çabuk toparlandım niye üzeyim kendimi ki?
Zaten kısacık bir hayat
Spor yap aktivitelere katıl tatillere çık
Bu konu hakkında düşünme
Düşündükçe insan daha çok karamsar oluyor
Hayat çok güzel
Sana verilmiş bir armağan
Onu zehir etmeyin kendinize..

hahahah mantikli da nerden bulur mesela Türkiyede yasayan biri yabanci erkegi...
Ben onuda denedim
İnanın farkı yok
İş insanını bulmakta
Avrupalılar zor evleniyor zaten
Türk erkeğinden on kat fazla düşünün
Yinede belli olmaz zaten aşk bu..

Back
X