Ne yani hepsi yanlış anlama mi ?

umutsuzvaaka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
28
9
36
Merhaba
Simdi nerden nasi baslasam bilemiyorum .Is yerinde tanistigim birisi var.Kendisi ise yeni basladi .Ben ve bi kaç arkadasim ise yeni alinan kisilere isi ogretmek, yardimci olmak icin gorevlendirildik.Yeni baslayanlar gruplara bolundu ve bizde onlara yardimci olacaktik.Ise giren bi beyefendi bana karsi cok ilgiliydi.Devamli yemege birlikte mi ciksak,bana sen yardimci olsan olmaz mi ,cok sempatiksin,birlikte kahve icsek olmaz mi, kac yasindasin gibi soz ve davranışlarla bana karsi ilgi gösterdiğini belli etti.Ya da ben oyle dusundum.2 hafta yardim etme surecinde bu sekilde devam etti.Devamli ilgi gosterdigine yonelik sakalar yapiyodu mesela bi arkadaşımdan su istedigimde sana benden baskasi su getiremez deyip su getirdi espri yaptigini biliyorum ama farkinda olmadan onun espri olarak yaptigi seyleri ben ciddiye aldim galiba.Gercekten samimi olarak mi oyle yapiyor yoksa neseli genel olarak esprili biri oldugu icin mi anlam veremiyorum. 2 hafta sonrasında bi kac gun bu sekilde devam edip ardindan eskisi gibi davranmamaya basladi.Noldu bi sorun mu var dedigim de ailevi bi problem oldugunu istersem bana anlatabielcegini soyledi.Ozel bi durum galiba irdelemiym canini sıkıyo belli ki dedim sen benim icin yabanci degilsin sana herseyi anlatabilrim bi ara konusalim dedi ama sonrasinda konusmak icin de firsat yaratmadi.Yanina gidip muhabbet ettigimde yine ayni samimiyet ama oncesinde hep kendisi ilgilenirken şu son bi haftadir ben uğraşıyorum onu gormek icin veya konu acip sohbet edebilmek icin.Galiba kendimi cok kaptirdim.Gosterdigi ilgi hosuma gittigi icin.Genel olarak neseli birisi herkesle samimiyeti var ama bana ayri bi ilgili davranirdi.Simdi pek farkli oldugunu soyleyemiyorum.Sanki liseli asiklar gibi tesadufen karsilasmisiz gibi seyler yapmaya basladim.Bu beni asiri rahatsiz etti.Kendisini tam tanimiyorum .Nasi bi yol izlemem lazim kizlar inanin mantikli bi insanim ama cok sacmaliyorum.

Adam bildiğin fırıldak.herşeyi yanlış anlamış olamazsın kim olsa senin anladığın gibi anlar.kaçabildiğin kadar kaç uzaklaş yüzünü görme sevin hatta hayatına girmediğine

Bence de yanlış anlayacak bir şey yok.Siz beyefendinin demek istediğini anlamışsınız.Ama bir de şöyle düşünün belki de gerçekten canını çok sıkan bir problem vardır.Ciddi ciddi bu problemi konuşmayı deneseniz bence daha net olur her şey

Yeni ise girmis ortam olusturana kadar sevimli davranmis, kopruden gecene kadar hesabi..

Bu sekilde gel gitli yasayan erkeklerden uzak durmak lazim. Bir an once kac kurtar kendini. Kafani dagit, baska seyler dusun. Hayatin boyle denge kuramayan insanlarla ugrasmakla geçmesin.
Hayatında az sorun olunca bunu herkese yansitan ya da davranislari yuzunden elestiri aldiginda olan olmayan ailevi soruna siginan tipler cok fena cook...

Ayy bazısı böyledir önce ilgi çeker sonra bişey yokmuş gibi davranır. Maksat herkes onlardan hoşlansın.
Bence önemsemeyin. Flörtöz arkadaşa da prim yaptırmayın
Hala iyi dusunmeye calisiyorum ve kendime kiziyorum o yuzden yazma geregi duydum.Diger kizlara cok ilgi gosteren biri degildi o yuzden bana farkli davrandigi icin dikkatimi cekti.

Cani eglence istemis sizle eglenmis.
Flortoz birisi.
Ustunde durma bi taraflarini kaldirma.
Normal davran sen de.
Hemen kendini kaptirmissin

kendisine yardım eden grup içinde en yakın seni görmüş demek ki. flörtöz bi yapısı varsa öyle davranmıştır.

Benzerini yakin zamanda yasadim herkesin yaninda bi ilgi bi alaka

Inan 2 ay icinde kelimerle anlatilamayacak hisler icindeydim bugun yarin acikir doye dusunurken once bi ilgisiZlesti suansa iki yabanci gibiyiz ayni yerdeki muhabbetimiz bir merhabayi gecmiyor

Bazen gunaydinlasmiyoruz bile ben kendimi kaptirdigimi cok gec idrak ettim damdan dusmus gibi hissettim kendimi yıkıldim
Tavsiyem daha fazla kendini kaptirmadan gereken mesafeyi koy eger seviyorsa zaten o mesafeyi asmak icin caba gosterecektir

Ilgi hoşuna gitmiş Basını döndürmüş . Etkilenmişsin . Bence ilgilenmeyi tamamen kes . Göreceksin o zamsn yine Etrafında dönmeye başlayacak . Dönmese bile sorun mu sanki hiç tanımadığın birisi ..

Senin ilgilendiğini görünce bir tarafları havalanmış olabilir. Ne yapın ne edin ilgiyi kesin cool olmaya çalışın ağırlığınız olsun.

Molada gel bi kahve içelim de anlatsın bakalım derdi neymiş.
Ciddi bi meseleyse tavrını açıklamış olur, tırt bi olay anlatırsa anla ki vurup kaçan tiplerden.

Basliga da ithafen sonunda adam evli cikacak diye düşündüm.

Gösterdiğin ilgi hoşuna gitmiş.

Belki suandada baskasi hoşuna gitmistir, ona yönelme çabaları içindedir. Yada bu kadr ilgi yetmistir ona.

Siz işi bildiğiniz için oynamış sizinle malum yeni başlayanlara pek iş öğretilmez normalde ağzından cımbızla laf alırsınız tecrübelilerin. Sizinde boşluğunuza denk gelmiş zaten çok itici bence gelir gelmez bunca ilgi. Daha fazla kapılmadan kendinize gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…