Bebeğiniz çok küçük ya akşama kadar sis olmadan durabilir mi? Bir de çok fesatça mı düşünüyorum bilmiyorum ama eşiniz çocuğu ya geri getirmezse?Slm kızlar.. Gecenin bu saatinde yüreğime öküz oturdu.Koca kişisiyle boşanma aşamasındayız 2 yaşında bir bebeğim var mesaj atmış, oğlumu pazar günü sabah alıp akşam getireceğim diye tamam dedim ben de..Ne yani şimdi iki kişilik bir aile gibi pazar gezmesi mi yapacaklar ben hiç olmamışım gibi,çocuğu babasının evinden getirmiş gibi.. Bebeğim hala bezli nasıl olacak bir kere bile altını değiştirmişliği yoktur. O gün ben de sinemaya gidip kendime ayırmak istiyorum ama içim burkulmadı değil..
Geri getirir.. Şartları müsait değil bakmaya.. Mecbur yani getirmeye..Bebeğiniz çok küçük ya akşama kadar sis olmadan durabilir mi? Bir de çok fesatça mı düşünüyorum bilmiyorum ama eşiniz çocuğu ya geri getirmezse?
Şu an siz de oglunuzla 2 kişilik bir aile gibi yaşamıyor musunuz? Beklentiniz neydi? Madem bu yola girdiniz sorun etmeyin bir sey olmaz babası o da siz de baska plan yapın, annesi falan varsa oraya götürecektir belki.Slm kızlar.. Gecenin bu saatinde yüreğime öküz oturdu.Koca kişisiyle boşanma aşamasındayız 2 yaşında bir bebeğim var mesaj atmış, oğlumu pazar günü sabah alıp akşam getireceğim diye tamam dedim ben de..Ne yani şimdi iki kişilik bir aile gibi pazar gezmesi mi yapacaklar ben hiç olmamışım gibi,çocuğu babasının evinden getirmiş gibi.. Bebeğim hala bezli nasıl olacak bir kere bile altını değiştirmişliği yoktur. O gün ben de sinemaya gidip kendime ayırmak istiyorum ama içim burkulmadı değil..
Anladım, siz de yalnızca oğlu ile plan yapmasını kafanıza takmayın ne hali varsa görsünGeri getirir.. Şartları müsait değil bakmaya.. Mecbur yani getirmeye..
Bensiz ne yapacak diye içim içimi yiyor..Anne yuregi.. gozumuze guvenemezken altini 1 kez degistirmeyen babaya tum gun emanet etmek.. o da onun ayibi
Bazen birskmak lazim.. birakki ogrensin biliyorum cok zor..Bensiz ne yapacak diye içim içimi yiyor..
Henüz boşanma gerçekleşmedi.. Ordan bakıp yargılamak ne kadar da kolay.. Elbette aile kalmak istiyordum ama olmadı.. Kimse bile isteye seve seve boşanmıyor anladınız mı.. İstediğimiz her şey olmuyor bu hayatta dimi, aile olmayı beceremedik ama olmayı istemek suç mu..Bosandiktan sonra 3 kisilik aile olarak gezmeye devam etmeyi mi bekliyordunuz anlamadim ki...
Madem aile kalmak istiyorsunuz niye bosandiniz.
Madem öyle kendinize neden bir şans daha vermiyosunuz?Henüz boşanma gerçekleşmedi.. Ordan bakıp yargılamak ne kadar da kolay.. Elbette aile kalmak istiyordum ama olmadı.. Kimse bile isteye seve seve boşanmıyor anladınız mı.. İstediğimiz her şey olmuyor bu hayatta dimi, aile olmayı beceremedik ama olmayı istemek suç mu..
Henüz boşanma gerçekleşmedi.. Ordan bakıp yargılamak ne kadar da kolay.. Elbette aile kalmak istiyordum ama olmadı.. Kimse bile isteye seve seve boşanmıyor anladınız mı.. İstediğimiz her şey olmuyor bu hayatta dimi, aile olmayı beceremedik ama olmayı istemek suç mu..
Beklemiyorum...sadece üzülüyorum.. Daha çok taze, kabuk bağlamadı henüz.. Üzüntümüzü de mi yaşamayalım..Suç degil de bosanma asamasina gelinmis ve bitiyor artik. Evliyken aile olunmamissa suanda beklemek???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?