Ne yani şimdi..

İçiniz burkulmasın. Aksine şükredin. Boşanma evresinde çocukları yıpratmamak çok önemli. Buda ayrı kaldığı ebeveynle maksimum süreyi geçirebilmesiyle olur. Babası o, altınıda değiştirir yemeğini de yedirir merak etmeyin. Babaya teslim etmek için yeteri kadar yaşı büyük çocuğunuzun.

Alıntıladığınız ve sitem ettiğiniz mesajı ben yazmadım ama siteminize cevap vermek istedim.
Suç değil elbette ama iş boşanma aşamasına gelmişse, üç kişilik aile olma isteğini artık geride bırakmanız ve durumu kabullenmeniz gerekir.
Ne kadar erken kabullenirseniz, o kadar az yıpranırsınız.

Bırakın eşinizde biraz sorumluluk alıp ilgilensin çocukla,hem baba çocuk arasındaki bağın sağlamlaşması açısındanda beraber vakit geçirmeleri gerek.Çocuk ağlarsa durmazsa yada ihtiyaç olursa aramasını dediği saatten erken getirebileceğini söylersiniz babasına.Ayrılık durumuna alışmak sizin içinde çocuğunuz içinde eşiniz içinde zaman isteyen bir süreç hemen olmayabilir alışmak zaman alabilir.Önemli olan bu süreci doğru yönetebimek,çocuğu arada bırakmamak,yıpratmamaktır.

Hayır madem böyle düşünüyorsun boşanma o zaman deniliyor da.. Ben zaten bile isteye gülerek boşanmıyorum.. Anlaşamadık ayrılıyoruz.. Ayrılmak için evlenmemiştim.. Hani o zaman boşanma deniliyor da kolay değil işte yaşayan bilir.. Boşanmak zorundayım ama oğluma güzel bir aile sıcaklığı vermek isterdim anne babanın bir arada olduğu.. Sitemim sadece kendime..

Dün aksam haberlerde gordum, yeni bir yasa cikmis. Haftasonu sadece babanin gormesi durumu ortadan kalkti diye. Anneyle de kaliteli vakit gecirebilecek cocuk.

Anne haftaici banyosunu yaptirsin, yemegini yedirsin, altini degistirsin, odevlerine yardimci olsun, sabaha kadar basinda beklesin, camasirlarini yikasin sonra babayla haftasonu sinemada gezsin, oldu...

Sonra ne oluyor cocuk babayla daha iyi anlasiyor algisi olusuyor evlatlarda. Cok sukur kalkti yasa.

Elbette herkes kendi yaşadığını bilir.
Elbette kimse boşanmak için evlenmiyor.
Sizi anlayabiliyorum, bununla birlikte kendinize de sitem etmeyin.
Olmuyorsa olmuyor,bazen çareler tükeniyor ama hayat da devam ediyor.

Geçmişi değiştirmezsiniz ama bugünü ve geleceği daha mutlu ve istediğiniz gibi yaşamak, sizin elinizde.
O nedenle geçmişi bırakın arkanızda,
siz çoçuğunuzun annesisiniz eski eşiniz de babası.
Tabii ki alacak oğlunu,gezdirecek,
adam sizden boşanıyor oğlundan değil.
Böyle düşünürseniz ve oğlunuz için bunun daha doğru olduğunu kabul ederseniz iç dünyanızda da rahat edersiniz.
Eski eşiniz oğlunuzu arayıp,sormasa bu daha büyük bir sorun olmaz mıydı?
Hatta çok nadiren de olsa, eski eşiniz de kabul ederse,üçünüz bir araya gelin oğlunuz için.
Siz birbirinizden boşansanız da aranızda ömür boyu kopmayacak bir bağ var o da oğlunuz.

Anne olunca,evladımızın iyiliği ve ruh sağlığı daha önemli değil mi bizim kişisel duygularımızdan?
Çok zor biliyorum ama kişisel duygularınızı biraz kenara bırakmaya ve daha geniş düşünmeye çalışın,olur mu?
Sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…