- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi binefeskahve
-
Ben kendimi baya geri cektım haliyle baktım simdi biraz anlayıslı biraz beni dinlerken.. baktı yavastan cenesi cikmaya kendi dedigi gibi olmasini istemeye basladi gb..
Evet hemen hememn cogu zamanlar özellikle son zamanlar cünkü hastalik vede ayrı sehirler de sorunun daha cok cıkmasina sebep olduCenesi cikmaya basladi ne demeksizin ilişkiye ego savaşları ne zaman başladi. Adam hep mi böyleydi
Konuyu tam anlamadim ama simdi siz bu adamin eline biraz ipinizi verdiniz geri almak istiyorsunuz alismasin diye.Yani o yonetiyor bu iliskiyi ondan rahatsizsiniz dogru mu?
O zaman biraz cekimser durun o uzerine dussun kiymete binersiniz.
Hastalığı neydi düzeldimiHer konu da.. dedim ya hasta diye uzakta diye aman iyi olsun aman iyilessin diye diye ..
Hastaligi kan rahatsızlıgıydi.. sükür iyilesti hastaneden cikti iyilesme durumunda dinlenme modunda. Nefesini toplayıp iyi bir yurumesi lazim malum havalarda belli kafaya taka taka benide yedi kendinide..Hastalığı neydi düzeldimi
Erkekler birazda çocuk gibi oluyor hastayken fazla ilgi bekliyorlar seninki birazda şımarmış heralde ee artık düzelmeyede başladıysa sorun yok, taviz verme kendindenHastaligi kan rahatsızlıgıydi.. sükür iyilesti hastaneden cikti iyilesme durumunda dinlenme modunda. Nefesini toplayıp iyi bir yurumesi lazim malum havalarda belli kafaya taka taka benide yedi kendinide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?